Verda
Gales
- Katılım
- 9 Nis 2010
- Mesajlar
- 10,917
- Tepkime puanı
- 1,010
- Puanları
- 0
- 4 adet yumurta
- 2 su bardağı süt
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- Bir tutam maydanoz
- 4 adet yufka
- 1 su bardağı peynir
- Tuz
- İsteğe bağlı susam
![](http://static.nefisyemektarifleri.net/themes/nefistema/images/yemek_tarifi_hazirlanisi.png)
Öncelikle yufkaları küçük halde elimizle parçalıyoruz. Bir kapta süt, yumurta ve yağı iyice çırpıyoruz. Kıyılmış maydanoz, tuz ve peyniri ekleyip karıştırıyoruz. En son yufkayı da ekleyip kaşık yardımıyla karıştırıyoruz. Tepsiye döküp susam serpiyoruz. Önceden ısıtılmış fırında kızarıncaya kadar pişiriyoruz. Çok pratik bir börek tarifi. Çok da lezzetli. Birbirine yapışan yufkaları da bu tarifte değerlendirebilirsiniz. Afiyet olsun.
![pacavra-boregi-fotografi-1.jpg](http://img.nefisyemektarifleri.net/2014/05/pacavra-boregi-fotografi-1.jpg)
![pacavra-boregi-fotografi-2.jpg](http://img.nefisyemektarifleri.net/2014/05/pacavra-boregi-fotografi-2.jpg)
![pacavra-boregi-fotografi-3.jpg](http://img.nefisyemektarifleri.net/2014/05/pacavra-boregi-fotografi-3.jpg)
![pacavra-boregi-fotografi-4.jpg](http://img.nefisyemektarifleri.net/2014/05/pacavra-boregi-fotografi-4.jpg)
![pacavra-boregi-fotografi-5.jpg](http://img.nefisyemektarifleri.net/2014/05/pacavra-boregi-fotografi-5.jpg)
![pacavra-boregi-fotografi-6.jpg](http://img.nefisyemektarifleri.net/2014/05/pacavra-boregi-fotografi-6.jpg)
http://www.nefisyemektarifleri.com/pacavra-boregi/#malzemeler