DENİZKRTL
Ordinaryus
- Katılım
- 14 Şub 2010
- Mesajlar
- 2,267
- Tepkime puanı
- 475
- Puanları
- 0
Malzemeler:
- 2 adet yufka
- 100-150 gr pastırma (doğranmış)
- 1 su bardağı kaşar rendesi
- 1 adet domates
Yapılışı:
- Yufkalar üst üste serilir ve 8’e bölünür. Toplamda 16 adet parça olur.
- Domatesleri de 16 dilime kesin. (önce 2 ye sonra 8 e)
- Yufkaların kıyısına önce biraz pastırma 1 dilim domates birazda kaşar koyun ,
- kenarlarını içindekiler dökülmemesi için içeri katlayın.
- Sonrada kıyıdan ucuna doğru geniş ce dikdörtgen olaak şekilde katlayın.
- Geri kalan yufkalara da aynı işlemi uygulayın.
- Yağda kızartılan börekleri kağıt peçete üzerine alın. Sıcak olarak servis yapın.