Özel orduda ülkücü bıyığa yer yok!

AynAlı

Kıdemli Üye
Katılım
16 May 2007
Mesajlar
8,728
Tepkime puanı
1,378
Puanları
0
Özel orduda ülkücü bıyığa yer yok!




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in benzetmesi, MHP'lileri çok kızdıracak!..

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Poyrazköy soruşturmasının sanığı Albay Ali Türkşen'in mahkemede "Kardak'a çıkarma yaparken hücum bota mazot almak için kredi kartını kullandım" diyerek mahkeme heyetine ödemenin faturasını ibraz etmesiyle ilgili şunları söyledi:
KARDAK'TA KAHRAMAN OLDU DİYE SUÇ İŞLEME İMTİYAZI OLAMAZ

"Kardak dediğin bir kayaydı. Biz orada çok büyüttük meseleyi, nitekim Clinton sonradan bizimle alay etti o meselede. Detayını bilmiyorum ama varsayın ki orada çok büyük kahramanlıklara imza atıldı. Bu onlara suç işleme imtiyazı vermez. Dolayısıyla şapla şekeri birbirine karıştırmamamız lazım. 'Sen Kardak’a giderken mazot parasını kredi kartınla neden ödedin?' diye kimse hesaba kitaba çekilmiyor."
SARKIK BIYIKLI, MHP MİLİTANI GÖRÜNTÜSÜ OLANLAR OLMAYACAK

Hüseyin Çelik Ünsal Ünlü'nün "Oluşturulacak Özel Kuvvetler asker içinde mi polis içinde mi olacak?" sorusunu ise şöyle yanıtladı:

"Ben bu işin uzmanı değilim. Asker içinde mi olmalı ordu içinde mi olmalı bilemem ama Doğu’da faili meçhullere imza atmış (Ben devlet adına kurşun sıkıyorum, millet adına kurşun sıkıyorum) diyen zihniyet olmayacak. İşkenceyle alakası olmayacak. Özel Harekat Timleri içinde çok yanlış adamlar vardı. Bıyıkları aşağıya doğru sarkık, tipik MHP militanı görüntüsü veren insanlar vardı. Ellerinde uzun namlulu silahlar, özel arabalarla gezen. O insanların yanlış davranışları bölge halkı üzerinde müthiş olumsuz etki yarattı ve bölge halkından bir çok insanı PKK’nın safına itti. Bunun farkında olmalı, yapılan yanlışları çok iyi analiz etmeliyiz. Daha sonra atılacak adımlarda bunlar göz ardı edilmemeli." (Habertürk)
 

AynAlı

Kıdemli Üye
Katılım
16 May 2007
Mesajlar
8,728
Tepkime puanı
1,378
Puanları
0
mhpnin neden OHAL istediği belli oldu işte...
 

TakVa

Ordinaryus
Katılım
13 Nis 2007
Mesajlar
2,868
Tepkime puanı
79
Puanları
0
Bıyıklılar sonradan yasadışı olaylara karıştılar.Devlet özel timin 30 yaşından sonrasını düşünüp kamuda istihdam edecekmiş. Sonrasınıda düşünürsen ortaya yeşiller, çatlılar çıkmaz artık.
 

tommy

Profesör
Katılım
16 Eyl 2007
Mesajlar
1,064
Tepkime puanı
599
Puanları
0
bu bakan bazi konusmalarinda pot kiriyor gercektende
yanlis davranisi olan insanlara yer yok desene suna, sanane biyiktan sakaldan, meselenin capini daraltiyor boyle konusarak.
butun kurtleri pkk li saymakla butun oyle biyiklilari yanlis insan gibi tanimlamak arasinda hicbir fark yok.
sen bugun bunu yaparsan, yarin basortusunu simgelestirdiler diyene de soyleyecek sozun olamaz cunku sen de biyigin bir simge oldugunu dusunuyorsun ki sanane bundan.

psikolojik faktorler anlasiliyor tabi, vatana hizmet eden seve sever keser o biyiklari, gerekirse salvar giyinir, bolge halki gibi giyinir adam gibi hizmetine devam eder. zaman sart onu gerektiriyorsa oyledir. amiri oyle emreder oyle yapar. biyikla/gunes gozlugu ile artislik yapmanin alemi yoksa yapmaz. yaptigi ise neyin faydasi varsa hepsini bir butun olarak ele alir.
ama bir bakanin cikip boyle konusmasini yadirgiyorum.
 
Üst