Osman Kaçmaz gene KAÇAMADI...

ukubat

Profesör
Katılım
9 May 2007
Mesajlar
1,942
Tepkime puanı
103
Puanları
0
Konum
istanbul,fatih
Web sitesi
www.ismailaga.org.tr
Kaçmaz'dan polise: Ben hakimim!

Sincan Hakimi Osman Kaçmaz'ın da bulunduğu otele polisin yaptığı baskının görüntüleri basına yansıdı.
resim157345_2.jpg
Hatay'da, 28 Kasım Pazar gecesi yaşanan olayda, Defne Prenses Otel'in 303 ve 304 numaralı odalarında, iki yabancı uyruklu kadının zorla alıkonulduğu ve burada kokain kullanıldığı' şeklindeki ihbarı değerlendiren polis, söz konusu otele baskın düzenledi.

Ancak basılan otelde Sincan hakimi Osman Kaçmaz'ın, kız arkadaşı olduğu belirtilen Yeşim E. ile birlikte bir odada bulunduğu ortaya çıkmıştı. Olay gecesine ilişkin polisin otelde yaptığı aramalar ve baskın görüntüleri basına yansıdı.

Görüntülere göre; 303 nolu odada bulunan Kaçmaz ve yanındaki bayan, polis kamerası tarafından görüntülenmeyi istemiyor ve kendisinin hakim olduğunu söylüyor. Yaşanan olayda polis, yaklaşık 02.30 sularında başlayan baskından önce, otel kayıtlarını inceledi. Ancak güvenlik işlemleri nedeniyle en yakın polis karakoluna gönderilmesi gereken resmi otel kayıt defterine göre, bahsedilen odalar boştu.

Ancak polis, kayıtlarla yetinmeyip, odaları görmek istedi. Yukarı çıkınca, resepsiyon görevlileri odaların dolu olduğunu söylemek zorunda kaldılar, ancak içeridekiler kapıları açmamakta uzun süre direndi.

Polis, tam kapıyı kırmak üzereyken, önce avukat B.O. kapıyı açtı. Odada Osman Kaçmaz'ın kız arkadaşı olduğu belirtilen Yeşim E.'nin kardeşi Banu E. da olduğu ileri sürüldü. Ardından da Sincan Hakimi Osman Kaçmaz ve Yeşim Erdoğan'ın kapıyı açmak zorunda kaldığı öne sürüldü.

CİHAN
 

ukubat

Profesör
Katılım
9 May 2007
Mesajlar
1,942
Tepkime puanı
103
Puanları
0
Konum
istanbul,fatih
Web sitesi
www.ismailaga.org.tr
Kaçmaz çapkınlıkta yakalandı

Sincan Hakimi Osman Kaçmaz, Hatay'da kaçamak yaparken yakalandı. Kaçmaz'ın kaçamağı bir ihbarla ortaya çıktı. “İki yabancı uyruklu kadının zorla alıkonulduğu ve burada kokain kullanıldığına” dair bir ihbarı değerlendiren polis, otelde yaptığı aramada Kaçmaz ve sevgilisi ile Kaçmaz'ın avukatını buldu.
resim157163_2.jpg
Kaçmaz'ın yanı sıra bir başka Sincan hakimi Remzi Özdemir de yan odadan çıktı.

Yeni Akit'in haberine göre, Sincan Hakimi Osman Kaçmaz Hatay'da kaçamak yaparken yakalandı! Akit'in haberi şöyle:

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yargılanmasını isteyen Ankara'nın Sincan ilçesi hakimi Osman Kaçmaz'ın sevgilisi Yeşim Erdoğan'la yaptığı kaçamak, bir asılsız ihbarla ortaya çıktı.

DEFNE PRENSES OTELDE KAÇAMAK
28 Kasım Pazar gece yarısından hemen sonra Hatay Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele şubesine gelen bir ihbarda, "Hatay'da bulunan Defne Prenses Oteli'n 303 ve 304 numaralı odalarında, iki yabancı uyruklu kadının zorla alıkonulduğu ve burada kokain kullanıldığı" iddia edildi.Bu ihbarı değerlendiren KOM Şubesi, durumu nöbetçi savcılığa iletti. Savcılık da aynı gece, yakalama ve el koyma kararı verdi ve Polis otele baskın düzenledi.

KAPIYI AÇMAK İSTEMEDİ
Polis, sabaha doğru 3.00 sularında başlayan baskında önce, otel kayıtlarını inceledi. Ancak güvenlik işlemleri nedeniyle en yakın polis karakoluna gönderilmesi gereken resmi otel kayıt defterine göre bahsedilen odalar boştu. Polis kayıtlarla yetinmeyip, odaları görmek istedi. Yukarı çıkınca, resepsiyon görevlileri odaların dolu olduğunu söylemek zorunda kaldılar, ancak içerdekiler kapıları açmamakta uzun süre direndi. Polis tam kapıyı kırmak üzereyken, önce avukat Baykal Doğan kapıyı açtı. Odada Osman Kaçmaz'ın sevgilisi Yeşim'in kardeşi Banu Erdoğan da vardı. Ardından da Sincan Hakimi Osman Kaçmaz ve Yeşim Erdoğan kapıyı açtı.

DİĞER HAKİM DE ÖTEKİ ODADA
Arama kararını gören Osman Kaçmaz ve Baykal Doğan, kimliklerini göstererek ihbarın asılsız olduğunu söylediler. Polis bunun üzerine durumu nöbetçi savcıya bildirdi. Savcı da otele geldiğinde kimlikleri inceledi ve Osman Kaçmaz'la Baykal Doğan'ı görünce, arama kararını geri çekti. Ancak tüm bu süreç tutanaklarla kayda alındı. Öte yandan bu olay yaşanırken 301 numaralı odada kalan bir başka Sincan Hakimi Remzi Özdemir de odasından çıktı. Özdemir, işlem yapmak üzere otele gelen nöbetçi savcıya "hakim olduklarını" söyleyerek tepki gösterdi.

“AHMET ÇELİK PARA ALINMAYACAK” NOTU
Kaçmaz ve Özdemir'in kaldığı odaların kayıtlara göre boş görünmesi polislerin dikkatini çekti. Tekrar defteri incelemek isteyen polisler, başka bir çizelgeyle karşılaştı. Otel görevlilerinin kendi işleri için kullandıkları çarşaf çizelgesinde, 301, 303 ve 304 numaralı odaların hemen altındaki notta “Ahmet Çelik Para alınmayacak,” yazıyordu. Üstelik 303 numaralı oda bölümünde Osman Kaçmaz'ın da ismi yer almaktaydı.

“AHMET ÇELİK FİNANSE ETTİ” İDDİASI
Bu arada notta ismi bulunan Ahmet Çelik isimli kişinin işadamı olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yargılanmasını isteyen tartışmalı hakim Osman Kaçmaz'ın Hatay kaçamağını, Çelik'in organize ve finanse ettiği iddia edildi.

KAÇAMAK, YARSAV TOPLANTISINI ERTELETTİ
Bu arada Osman Kaçmaz'ın Hatay'da bulunduğu 27 Kasım 2010'da, YARSAV'ın Genel Kurul toplantısı da salt çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle 5 Aralık'a ertelenmişti. Toplantıdaki yeter sayısının sağlanamamasının nedeninin YARSAV'ın HSYK üyeliği için listesinde yer verdiği Osman Kaçmaz ve Remzi Özdemir gibi YARSAV'ın ağır toplarından olan hakimlerin Hatay kaçamağı olduğu ifade ediliyor.

KAYNAK: YENİ AKİT
 

manifesto

Yasaklı
Katılım
23 Ara 2006
Mesajlar
0
Tepkime puanı
334
Puanları
0
Konum
Kocaeli
vay çapkın vay..tekelik peşinde..
Şu adamlar bir de kendi davalarının adamı olacaklar
Beş kuruş etmezler..
kefere..
 
Üst