Ömer Vehbi Hatipoğlu - Müşrik Medeniyetin Ahlaksız Uşakları !

ismail

Yeni
Katılım
3 Mar 2007
Mesajlar
20,475
Tepkime puanı
2,063
Puanları
0
Yaş
45
Müşrik Medeniyetin Ahlaksız Uşakları !

Paris’te 12 kişi katledildi. Neredeyse dünya ayağa kalktı.
Terör ve şiddet lanetlendi. Terör karşısında küresel güç birliği çağrıları yapıldı. Yüzbinlerce insan sokağa döküldü. Miting ve gösteriler yapıldı. İnsan hayatına kasteden caniler şiddetle kınandı.
İyi güzel de sormazlar mı adama ‘siz daha önceleri nerelerdeydiniz?’
İslam coğrafyasında milyonlarca insanın canına kıyılırken o vicdan dediğiniz şey kış uykusuna mı yatmıştı?
Afganistan’da üç buçuk milyon Afganlı sizin demokrasi soslu barbarlığınıza kurban edilirken neden üç maymunu oynadınız?
Irak’ta katlettiğiniz yüzbinler bir yana Ebu Gurayp hapishanesinde insan soyunu tiksindirecek barbarlık, hunharlık ve namussuzluk yapılırken neden kılınız kıpırdamadı? İşkence seanslarından sonra kurbanlarınızın çıplak bedenleri önünde çektirdiğiniz artistik pozlar gazetelerinizin manşetlerinden verilirken hiç mi utanmadınız? O çrılçıplak soyup işkence yaptığınız insanların çocukları, eşleri, anne babaları hiç mi aklınıza gelmedi? Hangi yüzle insanlıktan bahsediyorsunuz edepsizler?
Gazze’de babasının kucağında kurşunlanan çocuklar hiç mi uykularınızı kaçırmıyor? Gencecik evlatlarını kara toprağa veren anne babaların acısına fransız kalmak nasıl bir ruh hali ? Peki ya Paris’teki maskeli balonun en ön safında yer alan şeddeli katil Netanyahu’ya ne demeli? Eserini seyretmenin gurur ile adeta dünya ile dalga geçmiyor muydu?
Suriye’de soğukta donan çocukları hiç mi görmediniz? Türkistan’da, Kürdistan’da, Libya’da, Mayınmar’da ateşlenen her silahın tetiğini sizin çektiğinizi bilmeyen, duymayan kalmadı.
Müşrik mededeniyetin ahlaksız uşakları size sesleniyorum : Sizin ölüm kusan silahlarınız milyonlarca çocuğu yetim,yüzbinlerce kadınımızı dul bıraktı. Bu coğrafya sizin aşağılık politikalarınız sayesinde kan kokuyor kan.
Adına terör örgütü dediğiniz bil cümle yapının ebesi sizsiniz. Yeryüzünün hangi noktasında elini silaha uzatan bir cani varsa bilesiniz ki onu siz canavarlaştırdınız. Eserlerinizle övünebilirsiniz.
Yetiştirdiğiniz caniler bir gün gelecek sizin gırtlağınıza sarılacak, boynunuza basacaklardır. Bu Sünetullah’tır. Bu ilahi adalettir. İhraç ettiğiniz terör, zulum ve şiddet misli ile size geri dönecektir. Batasıca politikalarınız bir bumerang gibi dönüp sizi vuracaktır.
Milyonlarca müslümanın ölümüne yol açan caniler terörü lanetlemek için küresel işbirliği çağrısı yapıyorlar. Yeryüzü canileri cinayetten şikayetçi oluyorlar. Bu ne yaman çelişki ya Rabbi ?
Müslümanlar terörist ve siz masumsunuz öyle mi?
Fransa sömürgeleştirdiği 21 ülkede gerçekleştirdiği cinayetlerin hesabını hangi mahkemede verdi? Cezayir’deki katliamlardan başlayarak konuşmak gerekmiyor mu?
Ya Büyük Britanya İmparatorluğu ? Kaç milyon insanın alın terini, emeğini ve kanını sömürerek bu günlere geldiğiniz unutulur mu sanıyorsunuz?
Her bir cinayetin, katliamın, terör eyleminin arkasında mazlum bir halkı ve coğrafyayı işgal planlarınızın yattığını biliyoruz. Bu filmi daha önceden de seyrettik.
Sıra kimde ve nerede ey küresel terörün efendileri ?
Yemen mi yoksa ….
 
Üst