Olmadı Olmadı Oldu: BURSA ŞAMPİYON.

ıtri

Üye
Katılım
30 Ağu 2009
Mesajlar
1,235
Tepkime puanı
153
Puanları
0
Yaş
37
Konum
Ankara
Evet oldu. Bursa şampiyonluğu hakkıyla aldı.

Daha önce Sivas'ın mücadelesini yazarken gönlümün onun şampiyon olmasını istemiş "inşaallah bunu Bursa başarır" diye yazmıştım. Olmadı, olmadı, sonunda oldu. Ne oldu?

Türkiye üç büyükler dışında da Anadolu'dan bir şampiyon çıkardı. (Gerçi diğer takımlar başka yerin şampiyonu değil. Ama bu tabir üç takımın dışında şampiyon çıkmasını ifade ettiği için kullandım)

Bursa tarihinde bir ilki başardı. Hatırladığım kadarıyla Bursa'nın daha önce iki takımı vardı. Şampiyon çıkarabilmek için iki takımı birleştirdiler. Ama yine de olmuyordu.Ama uğraşıp didinip sonunda başardılar.

Bu "Anadolu ihtilalini daha önce Trabzon yapmıştı. Fakat bizim nesiller bunu bilmiyorduk, şahit olmamıştık. Trabzon'dan beri görünmeyen bu olay sonunda gerçekleşmiş oluyordu.
Birde değinmemiz gerekenler var.
Bursa gibi Fenerbahçe'yi de tebrik etmek gerekiyor. Bizde ikincilik başarısızlık gibi görünüyor ama son haftaya kadar lider girip şampiyonluğu son hafta kaçırmak bence tebrik edilecek bir mücadele. Diğerleri çoktan havluyu attılar.

Trabzon kupayı alınca ligde Fener'e yatacak iddiası vardı ama böyle olmadığı görüldü. Maçta gördük ki Fener çok bastırdı, Trabzon çok başarılı direndi. Türk futbolu böylelikle kalitesini devam ettirir.

Yazının sonunda BURSA nın ŞAMPİYONLUĞUNU CANDAN KUTLUYORUZ.

Teşekkürler BURSA.

Teşekkürler tabiki ERTUĞRUL SAĞLAM.
 

AynAlı

Kıdemli Üye
Katılım
16 May 2007
Mesajlar
8,728
Tepkime puanı
1,378
Puanları
0
ohh olsun fenere şampiyon olmadılar :D
 

ziruh

Kıdemli Üye
Katılım
22 Kas 2007
Mesajlar
5,245
Tepkime puanı
1,279
Puanları
0
helali hoş olsıun :)

çalışan her zaman kazanır.

tabi Ertuğrul Sağlam gibi bir insanın takımının kazanması mutlu etti

tekrardan tebrikler...
 

girdap

Ordinaryus
Katılım
8 Şub 2007
Mesajlar
2,541
Tepkime puanı
252
Puanları
0
Güzel bir geceydi.
O kadar atağa, o kadar pozisyona, o kadar hırsa rağmen Fener'in bir gol daha bulamaması gerçekten çok ilginçti. Bir de yanlış anons rezaletiyle çift dikiş rezil oldu Fener.. Neydi o sevinme görüntüleri, iki dakika sonra ağlamaya dönüşen :D

Bursa'yı kutluyoruz, sevindirdi bizi. Trabzon'uda ayrıca tebrik etmek lazım tabi, has takım çıktı. Özellikle de kaleci Onur'a çok şey borçlu Bursaspor.
 

Nihle

Profesör
Katılım
5 Ara 2009
Mesajlar
1,981
Tepkime puanı
468
Puanları
0
Aferin Bursa'ya be ...
 

Asr-i SaadeT

Asistan
Katılım
8 Ara 2006
Mesajlar
370
Tepkime puanı
78
Puanları
0
Konum
Munih
Bizde sevindik...Ertugrul Saglam icin.
Fenerbahcenin sevinme görüntülerini birbirlerine sarilmalarini ben anlayamamistim, az önce haber sitesinden okudum skandali...
yazik:glm
 

ilahiname

Üye
Katılım
19 Ara 2007
Mesajlar
97
Tepkime puanı
2
Puanları
0
helall olsunn bursaya fb nin bu kadar çamurla şampiyon olması vicdanıma sığmıyodu hele hele beşiktaş maçında maçı resmen fenere verdiler.. tam manasıyla hak eden oldu şampiyon..
 
Üst