Oktay Ekşi olayında sıcak gelişme!

  • Konbuyu başlatan Kaçak
  • Başlangıç tarihi
K

Kaçak

Guest
Habertürk televizyonunda geçen son dakika bilgisine göre, Hürriyet'ten istifa eden Oktay Ekşi, Basın Konseyi Başkanlığı'ndan da ayrıldı.

Konuyla ilgili detaylar gelmeye devam ediyor.

 

reis

Kıdemli Üye
Katılım
15 Eki 2006
Mesajlar
10,901
Tepkime puanı
414
Puanları
0
Konum
Karadeniz
Cehennemin dibine kadar yolu var..
Ha ha ha..
 
K

Kaçak

Guest
Dünya Bülteni / Haber Merkezi
Basın Konseyi'ndeki görevinden istifa etmesi beklenen Oktay Ekşi görevinden istifa etmedi. Kendi kararını vermeyen Ekşi, başkanı olduğu kurumdan kendisi hakkında karar almasını istedi. Kurum da doğal olarak Ekşi'ye sadece uyarı cezası verdi. Böylece Ekşi görevinde kaldı. Basın Konseyi, Hürriyet gazetesinden istifa eden konsey başkanı Oktay Ekşi'nin durumunu görüşmek için toplandı. İstifa ettiği yönündeki haberleri yalanlayan Oktay Ekşi, konseyden güvenoyu istediğini söyledi. Oktay Ekşi, başkanlık görevini sürdürmeye devam edecek. Konsey, yazısı nedeniyle Ekşi'nin uyarılmasına karar verdi.

BU NOKTAYA NASIL GELİNDİ?

Hürriyet gazetesi başyazarı Oktay Ekşi, 28 Ekim’de kaleme aldığı “Az demişiz” başlıklı yazı gündeme bomba gibi düşmüştü. Basının duayen gazetecilerinden biri olan Oktay Ekşi, İkizdere Vadisi’yle ilgilili yazısında “Analarını da satan zihniyet” ifadesini kullanması büyük tepki çekmişti. Oktay Ekşi, daha sonra “Ayarı kaçırmışım” başlıklı bir yazı daha yazdı. Ekşi, sözkonusu yazısında özür diledi. Ancak bu özür de yeterli olmayınca Oktay Ekşi, Hürriyet gazetesinden istifa etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bazı AK Parti milletvekilleri Oktay Ekşi ve Hürriyet gazetesi aleyhine tazminat davası açmıştı.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Cehennemin dibine kadar yolu var..
Ha ha ha..

BU FORUM DADA BENZERİ OLDU

Fakat nedense kaldırıldı

UKUBAT ın da mesajı silinmiş DELİL olmasın diye

Benim mesajımdaki alıntıda kaldırılmış yerine başka mesaj konmuş.

İşte o mesaj

Duha nın yazdığı mesaj

AKP'ye taraf olan Müslümanların hali şuna benziyor.

Hz. Lud'un kavmi livata yapıyordu. Hz. Lud ve ona iman edenler daima bunu kınıyor ve bu sebebten azim zulmelere maruz kalıyorlardı.

Demek, AKP'liler o devirde yaşasa takiyye namı ile o lanetli işe insan hakkı diyeceklerdi.
 
Üst