'Obama'nın Kafasına Silahı Dayar Tetiği Çekerdim'

spesifik

آزادی قید و بند
Katılım
18 Ağu 2007
Mesajlar
24,869
Tepkime puanı
4,114
Puanları
113
Konum
Hayâlistan/bul
FBI tarafından yakalanan Christopher Cornell, bir programa katıldı. 20 yaşındaki Cornell, canlı yayında ''Silahımı alır, Obama'nın kafasına dayar ve tetiği çekerdim.'' dedi.
Boru bombasının nasıl yapıldığını araştırdığı sırada FBI tarafından yakalanan Christopher Cornell, tutuklu bulunduğu cezaevinden bir televizyon programına bağlandı. ABD Kongre Binası'na saldırı düzenleyip meclis üyelerini öldürme planları yapmakla suçlanan 20 yaşındaki Cornell, "FBI ajanları tarafından yakalanmasaydım Kongre Binası ve İsrail Elçiliği'ne boru bombası yerleştirirdim" dedi.

"OBAMA'NIN KAFASINA SİLAHI DAYAR TETİĞİ ÇEKERDİM"

Söz konusu planın IŞİD tarafından tertiplendiğini söyleyen Cornell, sözlerine şu açıklamalarla devam etti: "Ne yapardım? Silahımı alır, Obama'nın kafasına dayar ve tetiği çekerdim. Sonrasında kurşunları Senato ve Temsilciler Meclisi üyelerine boşaltırdım. Biz Müslümanlara savaş açan ve kanımızı döken 'kafir'lerledolu İsrail Elçiliği ve başkaca binalara saldırırdım."
ABD'nin Ohio eyaletinde yaşadığı belirtilen Cornell, 14 Ocak'ta boru bombasıyla ilgili araştırmalar yapıp, tüfek ve cephanelik satın aldıktan sonra eylemini gerçekleştirmek üzere Washington'a gitme planları yaptığı sırada FBI ajanları tarafından yakalanmıştı.
 

Tahsin EMİN

Kıdemli Üye
Katılım
7 Şub 2012
Mesajlar
11,757
Tepkime puanı
490
Puanları
83
Müslümanlara karşı savaşan ve Müslüman kanı dökenler... Bunların kafalarına kurşun sıkmak kadar güzel bir şey var mı..?

Diyeceksiniz ki onlar da senin gibi düşünür.

:) :) :)

Guten Morgen...
 
Üst