saliha kalem
Profesör
ALLAH cc sevdiği bu kulu ve kulları SİYASİ amaçlı değilde İSLAMİ amaçlı ÖĞRETİCİ olarak getirinde bizlerde faydalanalım.
Not: Videoyu seyretmedim yukarıdaki yazım da bu Videoiçin değil konuyu açan kişinin bugüne kadar yazdıklarından yaptığım analiz sonucudur.
Ne kadar büyük bir önyargı.
Keşke izleyip öyle yazsaydınız, çok ayıp etmişsiniz.
İzlemeden videonun İSLAMİ AMAÇLI ÖĞRETİCİ olmadığını, siyasi amaçlı olduğunu nasıl anladınız?
abuk subuk analizler yapacağına önce konuyu incele sonra yaz.
Yaptığın analiz değil önyargıdır.
(ha ben siyasi değil demiyorum bak, belki de siyasidir ama senin yaptığın önyargıdır diyorum, önyargı doğru değildir, su-i zan doğru değildir)
Videoyu seyretmedim yukarıdaki yazım da bu Videoiçin değil konuyu açan kişinin bugüne kadar yazdıklarından yaptığım analiz sonucudur.
Açtığı 100 konunun tamamı siyasi amaçlı dahi olsa, 101. konunun siyasî amaçlı olduğuna garanti verebilir misiniz?
Video için yorum yapmayıp konuyu açan şahıs için yorum yapmanız ne kadar etik?
Lütfen her meseleye mesaj yazma zorunda hissetmeyin kendinizi...
Demek ki biz de bundan sonra agbi nickli üyenin hangi yazısını görürsek görelim okumadan etmeden içeriğine bakmadan PERŞENBENİN GELİŞİ ÇARŞANBADAN belli olur diyerek hemen karalamaya başlamamız lazım
konu başlığı İHVAN VİDEO arkadaşım ve arkadaş da video eklemiş![]()
Bir de eNpoze diyeceksiniz kırmızı yeşil kardeş![]()
agbi bey o videoyu inceledinizmi daha dün youtubeye eklemişler.yani benim konumda Efendi babamızla telefon görüşmesinin siyasetle hiçbir alakası yokken ortaya çıkıp buna önyargılarınızı bulandırmanız hiç hoş değil.bu Efendi babamızın Erbakan hocamıza olan sözündeki videodan haberimiz dahi yoktu dün eklemişler videoyu.ben ise iki gün önce ekledim bu videoyu.
sizin rahatsızlığınız belli yoksa Efendi babamızı çekemiyormusunuz?Nusretullah hocamızın Efendi babayla ve Erbakan hocayla olan ilişkilerini çekemiyorsunuz öylemi? yazık ya böyle paranoyak tarzında yorumlar yakışık almıyor.forumun havasınız bozuyorsunuz.
sizin böyle yazmanız size birşey kazandırmaz.aksine size olan saygılarımızı ezersiniz.
lütfen rica ediyorum seviyeyi koruyun
pardon onu görmedim
Bu arada kırmızı yeşil değil dikkat edelim lütfen, kırmızı-sarı![]()