yuh sana abdullahfofomontajdır.....!!!!!!..?...........veya, toprağın özelliğindendir...!!!!..?
bihusben kardeşim sen de afedersin ama odun gibi adamsın.yuh sana abdullah
ironi yapıyor.bihusben kardeşim sen de afedersin ama odun gibi adamsın.
Abdullah orada ismi şimdi aklıma gelmeyen bir sanat yapıyor.
Hah işte ondan yapıyor...ironi yapıyor.![]()
yalnız, husben senin bu "odun gibi adam" lafını raporlarsa, bir yönetici olarak işlem yapmak zorundayım, biliyorsun.bihusben kardeşim sen de afedersin ama odun gibi adamsın.
Abdullah orada ismi şimdi aklıma gelmeyen bir sanat yapıyor.
Niyekine?yalnız, husben senin bu "odun gibi adam" lafını raporlarsa, bir yönetici olarak işlem yapmak zorundayım, biliyorsun.![]()
hayır, tersine sanatı ve sanatçıyı teşvik ederim.Niyekine?
Ben de orda sanat yaptım.
Yoksa sen sanata ve sanatçıya karşı mısın?
inancına güvenemeyenler, işte böyle öldükten sonra çürümeyen ceset olmaya önem verirler. bu da bir tür putataparlık.ne demek bu ? ölünce toprak olmak önemli..
Kalplerin itminana gelmesi için zaman zaman bu tür haberler güzeldir. Teşvik edicidir. Bunun inancına güvenmemek ile alaksı yoktur.inancına güvenemeyenler, işte böyle öldükten sonra çürümeyen ceset olmaya önem verirler. bu da bir tür putataparlık.
İbret olması için ayetle sabit bir konuyu, şehit olmuş birisini (inşaAllah) küçümseme maksatlı kullanmadığını düşünüyorum.Fravununda ceseti çürümemiş:![]()
Asla öyle bir şeyi hiç bir Müslüman düşünmezİbret olması için ayetle sabit bir konuyu, şehit olmuş birisini (inşaAllah) küçümseme maksatlı kullanmadığını düşünüyorum.
mesela bu adamın bedeni doğal şartlardan dolayı gerçekten çürümemiş de olabilir. bundan mucize ve keramet ve de işaret aramak doğru değil. mesela ışid'li bir barbarın da bedeni çürümeyebilir. bundan işaret ve keramet mi çıkaracağız? elbette hayır.Kalplerin itminana gelmesi için zaman zaman bu tür haberler güzeldir. Teşvik edicidir. Bunun inancına güvenmemek ile alaksı yoktur.
Din adına konuşma selahiyyeti sanki herkese verilmiş gibi boş boğazlık etmek işte asıl bu büyük bir tehlikedir.
bu ölen kişi ehli sünnet miibret olması için ayetle sabit bir konuyu, şehit olmuş birisini (inşaallah) küçümseme maksatlı kullanmadığını düşünüyorum.
haşa kötü düşünmeyelimibret olması için ayetle sabit bir konuyu, şehit olmuş birisini (inşaallah) küçümseme maksatlı kullanmadığını düşünüyorum.
Nusra ehli sünnettir. Işid ile karıştırmamak lazım.bu ölen kişi ehli sünnet mi