NOSTRADAMUS ÇAKMASINDAN KEHANETLER - Ahmet Alp HAN

ahze21

Yasaklı
Katılım
3 Kas 2006
Mesajlar
550
Tepkime puanı
5
Puanları
0
Yaş
46
Tuhaf bir süreç yaşanıyor. Görünen bazı şafak emarelerine istinaden şunu da söyleyebiliriz "belki de bitmek üzere". Ülkemizin içine girdiği bu durum yılların hakperest ve "entellektüel bilirdik" dediğimiz "Sokrat" çakması tipleri bile yıkıp geçiyor.

Dershaneleri, okulları ve yardım kuruluşları ve eğitim dernekleriyle, bugüne kadar sadece “EMİN” diye görüp bildiğimiz ve ne elinden ne de dilinden bir zarar görmediğimiz mütevazı bir camia bitirilmeye çalışılırken toplum kutuplaşmanın en keskin halini, onu kucaklaması gereken şahısların elinden ve dilinden görüp uyguluyor.

Bu süreçte belki “Hakperestlerin” en çok tecrübe ettiği hal (şu günlerde yaşadığımız gibi), esbaba gönüller bağlanmasın ve perde arkasındaki Dest-i Kudret hatırlansın diye, sebepler planında “zafer” ve “galibiyet”in alenen gösterilmemesi.

Bu mevzuda Bediüzzaman, “Mesnevi-i Nuriye” adlı şaheserinde şöyle uyarıda bulunur: “Evet, izzet ve azamet ister ki, esbab perdedar-ı dest-i kudret ola aklın nazarında. Tevhid ve celâl ister ki, esbab ellerini çeksinler tesir-i hakikîden.”

Kalın harflerle semaya yazılması gereken bu hususta, İslam alimlerinin de ciddi uyarılarına rağmen, dikkat edilirse tıpkı bir çocuk gibi her sebebe bel bağlanıyor ve alenen Kader tarafından ümitlerimiz param parça ediliyor. Zira hali hazırdaki süreç ve aktörleri hakkındaki hükmü verecek olan, “hakiki fail” olmayan “adi sebepler” değildir.

Ayrıca, nasıl ki Ashab-ı Kehf zikredildiğinde akla gelen 7 genç ve Kıtmir’den başkası değilse istikbalde bugünler hatırlandığında da “zulme”, “zalime” direnme noktasında, zihinlerde sadece ve sadece şu delicesine doğruluk için koşuşturan “HAKPERESTLER” kalması niyetiyle ALLAH (cc) bütün esbabı ve ümitleri yok etmektedir.

Lafı biraz fazla uzattım sanırım. Kusuruma bakmayın; "Fakir"in her zamanki hali işte...

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki gelecekten haber vermek gibi bir niyetim yok. Aşağıda sıralayacaklarımı aklı başında basiret ve firaset sahibi herkes, üç aşağı beş yukarı tahmin edebilir. Ama müsaade edin de "Fakir" bir kaç adım yukarısından, görüp anladığı kadarıyla haber vermeye çalışsın...

1- Gelecek yıl (2016) kendini bulunmaz Hint Kumaşı gibi gören bir parti, iç karışıklıklar ve doyma bilmez açgözlü bürokratları sayesinde yerle yeksan olacak. Sağda solda, dağda bayırda ve hatta sarayda bile görmeye alıştığımız parti amblemlerinin ne olduğu unutulacak. Akıllardaki ışığı sönecek.

2- Daha dün, eğitim için çabalayan bir camiaya "dikey paralel, yatay paralel" diyerek ağza alınmayacak sözleri patavatsızca savuranların ağzından, siyasetin olmazsa olmazı "DÜN DÜNDÜR, BUGÜN BUGÜNDÜR" misaline güzel örnekleri olan: "Biz tedbir için onlarlaydık." veya "Bizi de kandırmışlar" veya "Zoraki yanlarında göründük, aslen kalbimiz sizinleydi." kabilinden sözlerini çok duyacak ve kıs kıs güleceğiz.

3- Bir parti sevdasına kapılıp da Allah'ı ve milletini unutanları bu millet de unutacak. Ne yurt içinde ne de, o çok övündükleri Orta Doğu ülkelerinde saygınlıkları kalmayacak.

3- "Dikey Paralel" olarak görülen Camiaya ilgi artacak. Dost ve düşmanın takdirini dünya çapında kazanan bu insanları en son Türk Milleti de "Benim Evladım Bu!" diyerek tekrar bağrına basacak.

4- Güzel dilimiz Türkçe, 50'den fazla ülkede yapılan Olimpiyatlar vesilesiyle dünya ülkelerinin genel oyuyla "SEVGİ DİLİ" olarak tescillenecek.

5- Partisini kurtaramayanlar paçalarını kurtarmak için dünyanın dört bir yanında özel uçaklarıyla kaçacaklar ama hepsinin dönüp dolaşacağı yer "LAHEY" olacak.

6- Bugün altındaki sarayları, yatları, hamamları ve bankalardaki paralarını çoğaltanların ellerindekilere el konulunca kalpler, "ekonomik" krizlerle duracak.



Ne dersiniz? İyimser miyim, hayalci miyim yoksa iyi mi sallıyorum? Kararı, ellerinizi vicdanlarınıza koyarak siz verin.


Ahmet Alp HAN
GlobalHaber tv
Twitter: @ahze22
 

kebîkec

İhvan Forum Üye
Katılım
21 Eyl 2007
Mesajlar
8,080
Tepkime puanı
1,922
Puanları
113
Başlığa uygun içerik olmuş. Başarılı buldum.

Okurken bizim caddenin köşe başındaki kapanan Bankasya şubesi geldi aklıma. 2016 da Partinin amblemi unutulacak demiş ya. Bankasyanın amblemi nasıldı. :)
 

ahze21

Yasaklı
Katılım
3 Kas 2006
Mesajlar
550
Tepkime puanı
5
Puanları
0
Yaş
46
Başlığa uygun içerik olmuş. Başarılı buldum.

Okurken bizim caddenin köşe başındaki kapanan Bankasya şubesi geldi aklıma. 2016 da Partinin amblemi unutulacak demiş ya. Bankasyanın amblemi nasıldı. :)

Ergenekon ve Balyoz darbecilerinin adlarını da unutmuştun ama sizinkiler tekrar hatırlattılar. Sıkma canını tekrar hatırlarsın. Tıpta buna geçici hafıza kaybı diyorlar. :))
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Parti kelimesi yerine "hizmet (ajanlık ve darbecilik) hareketi" yaz... Tamamen isabetli tahminler... :)
 

rabbinsadikkulu

FETÖ nurcu değildir!
Katılım
10 Ocak 2012
Mesajlar
9,937
Tepkime puanı
131
Puanları
0
mesajlarımızı açıklama yapmadan silen kim?
@Enes @Erdem
 

levent48

Kıdemli Üye
Katılım
12 Şub 2012
Mesajlar
3,518
Tepkime puanı
142
Puanları
0
Hepsi birbirinin kopyası...Bunları Pensilvanya'daki elebaşları bu hale getiriyor...

Bir yandan "biz hizmet fedaileriyiz bizim mesleğimiz sahabe mesleği" diyorlar...Öbür taraftan işlemekten korktukları hiç bir günah yok...Kutsalları kalmamış...Her şeyi menfaat karşılığı takas etmişler....öküzün işkembesinden çıkan tezek bir işe yarıyor bunlar bir işe yaramıyor...Kendine kainat imamı diyen baykuşa kim ucundan bucağından dokunduysa bir daha iflah etmiyor...

Ölüyü dirilten, doğuştan gözü olmayanın gözünü açan, çamurdan kuşa üfleyip canlandıran Hz. İsa aleyhisselamın can havliyle kaçtığı ahmak adam misali hiç bir söz ve dua tesir etmiyor bunlara...

yavrucuğum siz Kahr ü gazaba uğradınız...Hakkını yediğiniz,üzerine kibirlendiğiniz , zulümle boğazına ve cüzdanına çöktüğünüz kavminizin duaları kabul oldu...

En zirvedeyken başaşağı geldiniz...Ne kehaneti kurgularsanız kurgulayın nafile...Tek kurtuluşunuz var bu topraklarda ya ABD ya da İsrail bayrağı dalgalanırsa,eğer bunu becerebilirseniz o zaman rahat edersiniz... Başka türlü hiç şansınız yok....
 
Üst