Niyetimizi sorgulayanlara el-cevap!

Ercan Tekin

Kıdemli Üye
Katılım
25 Eyl 2010
Mesajlar
5,631
Tepkime puanı
266
Puanları
0
Niyetimiz nedir açıklıyorum
İsmailağa cemaatinde iki değerli hocamızın şehit edilmesinin ardındaki sebeplerden başlamak aslında daha iyi olurdu ama bu meseleyi benden daha iyi anlatacak kimseler olduğundan pek değinmemeye gayret ediyorum.

Heyete bağlı kimseler kasıtlı olarak Mahmud efendi hz'leri hakkında söylemediği ifadelerle Efendiyi AKP destekçisi ilan ettiler. Çok geniş cemaat mensubuna bunu gerek birebir, gerek telefonlarla ve gerekse söylentilerle yaymaya çalıştılar. Halbuki Efendi hz'lerine her sorulduğunda ''hocaya destek verilecek'' cevabı alınmıştır. Eğer yalan söylediğimizi iddia edenler varsa bu söylenene şahit kimselerle o kimseleri yüzleştirebiliriz. Ama yüzleşmekten kaçanlardan olunur ise ve halen yalan söylediğimizi iddia eden olursa ona vereceğimiz cevap HADİ ORADAN SENİ GİDİ FİTNECİ SENİ!


Bir takım insanların, Efendi hz'lerine yapmakta oldukları fitne ve fenalıklara karşı gerçekleri anlatmaktır. Niyetimiz bundan öte değildir. Bizi yalancılıkla, iftiracılıkla itham edenler ve etmeye yeltenenlere böylece sesleniyorum bu iddialarınızı ispat edemezseniz sizi kimse ciddiye almaz. Ama davanızdan eminseniz bu iddialarınızı hadi göreyim ispatlayın. Ama bizden ispat isteyenlere döküman resim video ses getirsekte kabul etmiyorlar etmedilerde! Biz o yüzden kendilerini yüzleştirmeyi teklif ettik gerek telefondan gerekse yüzyüze ama daha buna tam manada yanaşan olmadı! Bir kardeşimize telefon numarası verdik aradımı onuda bilmiyoruz. Ama sizler olayı kaynağından öğrenmek yerine kulakdan dolma laflarla hükümler peşinde koşarsanız vallahi rezil rüsva kalırsınız böylece kul haklarınada tecavüz etmiş olursunuz.
Ricamız bu meselelerin doğru olup olmadığını öğrenmek için birinci ağızlara sizleri ulaştırmamıza müsade buyurun. Eğer bunu yapamazsanız bari bilmediğiniz meselelerde hüküm koyarak ziyana girmeyin vebale girmeyin.
Niyetimiz Mahmud efendi hz'lerine fitne ve fenalıklar ile yaklaşanların oyunlarını bozmak ve gerçekleri birinci ağızlardan nakletmektir. Bunun adına ''efendi hz'lerini siyasete bulaştırıyorsun'' iftirası pek yakışıklı durmuyor değil mi? İlla edep illa edep...!!! Siyasete bulaştırma iddası kesinlikle kasti bir yaklaşımdır. Bu yaklaşım iftiradır kabul edilir birşey değildir. Derseniz ki ''ercan tekin diyor ki mahmud efendi saadet partisi için siyasi çalışmalara başladı, teşkilat çalışmalarına da katılıyor vs.. o zaman haklısın derim çünkü böyle birşey yok. Ama Mahmud efendi Milli Görüşü destekliyorsa sen gelip buna siyasete bulaştırma lafını kullanamazsın. Herkes her istediğini destekler.
Samimi olan gelir özelden durumun hakikatı hakkında doğru yönlendirmeler talep eder birinci ağızlara ulaşır durumu sorarlar aksi halde kuru iftiralar emin olun ucuzdur haysiyetsizliktir. Biz Osmanlı evladıyız buna fırsat tanımayız!
Niyet hayır, akıbette hayır inşaALLAH.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
ERCAN TEKİN

Siz daha önce bu Forumda yazdıklarınızı tekrar okuyun.

Mahmud efendinin SİYASET HARAMDIR sözünü ne demicem düşüncesine İHANET ettiniz

İspat mı istiyorsun
Kitabı Hangi cild hatta hangi sahifede olduğunu başka konuda verdim.

Hala konuşuyorsunuz

SİYASET HARAMDIR sözünden ne anlıyorsunuz bana anlatsanıza.

Bir mesajınızda İstanbul da Efendinin yanındayım dediniz efendi ile görüştürrüm dediniz sonra da kocaelindeyim efendinin hizmetlerinden bilgi alıyorum dediniz.

Mahmud efendi MİLLİ GÖRÜŞ çüdür bunun aksini söyleyen bir mesajımı göster söylemediğimi söyledim diye bana iftira atma.

MİLLİ GÖRÜŞ RUHTUR İSLAM a HİZMET demektir VATAN a hizmet demektir.

MİLLİ GÖRÜŞ SP demek değildir MİLLİ GÖRÜŞ Erbakan demek değildir.


Birde demişsiniz Gerçekten İki Şehit in durumunu bilen yok BE İNSAF Yıllar önce açtığım bu konuları güncelledim okumadınızmı ?
 

ibrahimi

Has Uşak
Katılım
19 Haz 2006
Mesajlar
23,463
Tepkime puanı
1,831
Puanları
0
Yaş
37
Konum
forvet arkası
İlk önce konuya yönetimsel yaklaşımımızı arzedelim.

http://www.ihvanforum.org/showthread.php?t=53285

Yönetim kurulu ile aldığımız kararla siyasete alim ve fazıl bilinen kişilerin karıştırılmasına izin vermeyeceğiz.Forum kurallarına da bunu adapte ettik.Bu kuralı iyi oku ercan tekin sonra bizim karşımıza konum neden kapandı diye çıkma.

İslami Fikir Paylaşım Kuralları

8- Siyasi konularda hiç bir alim/fazıl bilinen kişinin ismi kullanılamaz,siyasi propaganda yapılamaz.Desteğini aleni açıklasa bile bu konu siyasi propagandaya alet edilemez ve sadece haber olarak tartışılabilinir.

Üye olarak yorumuma gelecek olursak.Senin söylediklerin ve yaptıkların bu forumda havada kalıyor.Hiç bir üyenin yazdığı mesajda veya açtığı konuda gördünmü Mahmud Efendi Akpartiyi destekliyor ibaresini de sen bu forumda Mahmud Efendinin ismini koruyorsun? Hal böyle iken seninki sadece sanal gündem yaratmak oluyor ötesine geçmiyor.

Bazı arkadaşlar vardı burada "a" cemaatinde şöyle şöyle olaylar oluyor.Bu "a" cemaatindeki insanlar böyle böyle düşünüyor diye.Ama arkadaşlarımızın yazdıkları bu forumda havada kalıyordu çünkü yine o tarz bir görüşü savunan insan bu forumda yoktu.

Burada bulunma niyetin bu ise yanlış yerdesin,bu konuları senin söylediğin iddaları taşıyan platformda açmalısın.Aksi takdirde şekil-a tepki alıyorsun.Bizim ilk amacımız siyaset değil,ihvan olmaktır.İslami dünyanın gündemini tutmak,beraber tepki vermek beraber üzülmek,bazen tartışmak eleştirmek ama kardeşlik hukukunu çiğnememek.O yüzden yadırganıyorsun.Çık siyasi konulardan ihvan olabildiğini ispatla,bu insanlara derdinin sadece siyaset olmadığını ispatla,sonra %1 gündemimiz olan siyaseti hep beraber tartışalım.

Forumda bu tarz yer edinemediğin sürece kardeşlerimiz sana hep bir yargıyla bakacak buraya amaçlı geldiğin için.Sonra işin bitecek gideceksin belki,hiç kimseye birşey veremeyeceksin.Sözün özü ilk ve aslolan kardeşlik hukukunu sağlamaktır.

Selamlarımla.
 

Ercan Tekin

Kıdemli Üye
Katılım
25 Eyl 2010
Mesajlar
5,631
Tepkime puanı
266
Puanları
0
Agbi abi, öncelikle senden son defa rica ediyorum artık ya bize anlayış yönünle yaklaş veya hiç yaklaşma! Tutarlı, akılcı ve nakilci hiçbir boyut taşımayan tamamen alakasız, anlamamazlık üzerine ve zanna dayanan yaklaşımlarına karşılık seni defalarca ALLAH rızası için uyardık ancak bu saatten sonra sana hiçbirşey yazmamak en doğrusu olabilir ama böyle olmasıda hoş olmaz kardeşin olarak senden hüsn-ü zanla yaklaşım bekliyoruz.
O kadar net ifadelerle yaptığımız ve gerekirse bu ifadelerimizi yüzleştirmeyi teklif ettiğimiz halde halen böyle Mahmud efendi hz'lerini tanımadan etmeden bilmeden gelip kendisinin söylemediği bir sözü burada söylemiş gibi söylemek samimiyetsizlik değilmidir? Samimiyetini ispat etmen için gerçekle yüzleşmeyi kabul etmen gerekir!
Mahmud efendi hz'leri siyaset haramdır deseydi eğer hiç oy kullanırmıydı ama her seçimde kullanıyor! Demek ki sen anlayamamışsın meseleyi mesele milleti particilik ile bölmektir hakkı hakim kılmak için tek vücud olmanın temennisinden bahsediyor Efendi hz'leri ama sen kasıtlı olarak başka yerlere vuruyorsun ya bu kadar açıklamalarımıza doğru dürüst yaklaşımlar göstereceksin tutarlı olacaksın veya hiçbizimle muhattap olmayacaksın zira vakit kaybından ALLAH sığınırız. Ne sen bizi anlıyorsun ne biz seni anlıyoruz en iyisimi sen yoluna biz yolumuza!

Bize hakikatın peşinde olanlar temizler gelsin yazsın, yalanla dolanla, marazlıklar ile fesadlıklar ile zanlar ile beslenenler asla yazmasın!

Erdem kardeşim, önce agbi adlı üyeyi uyarınız her konuda aynı ithamlarda bulunup kasti iyi niyetsiz yaklaşımlarda bulunup meseleleri münakaşaya taşımayı hedefliyor. O kadar net ifadelerle açıklamalar yapmamıza rağmen inat ediyor ben buyum diyorum sürekli rahatsız ediyor yeterin artık, kendisine diyoruz Mahmud efendiyi tanımak ve meselelerin iç yüzünü öğrenmek istiyorsa telefon numarası verelim ulaşsın en yüksek merciye hakikatları öğrensin diyoruz ama yanaşmıyor çünkü derdi doğrular değil! Eğer doğrular olucaksa özelden yazsın bizi yanıltsın inşaALLAH.

Mahmud efendi hz'lerini siyasi malzeme etmek isteyenler seçim zamanlarında Efendi hz'lerine akp iftirası atanlardır. Bugün bu iftiralar ile beslenenlerle mücadelemizi devam ettiriyoruz merak etmeyin çok kısa zamanda Erbakan hocamızla Mahmud efendi hz'lerinin görüştürülmesi gerçekleşecek ve kayıt altına alınacak o zaman burada Mahmud efendiyi milli görüşçü değil olarak adlandıranların yüzlerinide göreceğiz!

Bu konuyu silebilirsiniz memnun olurum. Mesajımızı verdik niyetimiz ortada. Agbi abiyide uyarırsanız memnun olurum laf anlatamadık manen daha fazla ziyana uğramasın.

Seviyeli, kaynaklı, ispatlı olan her türlü görüşmeye açığız. Ama karşımıza gelip sen şöylesin böylesin dediklerin yalan dolan diyenler önce mert olsunlar neye görüş bildirdiklerini ispatlasınlar BİZ HERZAMAN HER İDDİAMIZI HER GÖRÜŞÜMÜZÜ İSPATLAMAYA HAZIRIZ AMA BU İSPATA YANAŞMAYANLARI İHVANFORUM YÖNETİMİ ARTIK SAMİMİYETSİZLİKTEN ÖTÜRÜ KARŞIMIZA GELDİKLERİ KONULARDA ENGELLEMELİDİR. Kişilerin hak ve hukuklarını bu derece kolay çiğnettirmeyin. Ne idüğü belirsiz guraba gibi birisi gelip sen yalancısın, sen iftiracısın sen şöylesin böylesin diyor sizlerde ona el çırpıyorsunuz ama biriniz demiyorsunuz ispatlasana diyE! Her söze inanılırmı o daha bize isim veremedi daha kötüsü kendisini tanıtamadı!
Böyle şey olmaz! Önce mesnetsiz, kaynaksız ve ispatsız kişilerin hakkında iddia yapanlara engel olun. Böylece kul hakkına riayette tedbirinizi almış olursunuz. Yönetimden bunu hassasiyetle rica ediyorum!
 

|SEÇKiN|

Profesör
Katılım
25 May 2010
Mesajlar
812
Tepkime puanı
133
Puanları
0
Konum
İstanbuL
sadece ercan tekin değil!
onun gibi üş-beş arkadaş var, hep öyle maalesef!
kalem ile olan dostluklarını kılıçvari bir atmosfere dönüştürüveriyorlar... bi yerleri koruyayım, savunayım derken sair din kardeşlerinin onurlarına, haysiyetlerine dokunarak, acı vererek, üzerek yapıyorlar bunu ne yazık ki... halbuki din kardeşinin hatalarını örtmek, yanlışını görmemek islâmın ahlâkı değil miydi?

halbuki mahmud efendi de, fethullah hoca da, erbakan hoca ve karşıt saflara yerleştirmede beis görmediğimiz diğer müslüman kimlikli şahsiyetler de... günahıyla, sevabıyla hepsi bu ülkenin, bu dinin, bu inanç ve kültürün aynı renkteki ama muhtelif tonlarındaki insanları... hepsinin bi dünya dolusu muhibbi ve takipçisi var... gayri müslimlere gösterdiğimiz tolerans, anlayış ve hoşgörüyü acaba birbirimize göstermek o kadar mı zor, o kadar mı imkânsız?

çözemedim gitti vesselâm!
 

Ercan Tekin

Kıdemli Üye
Katılım
25 Eyl 2010
Mesajlar
5,631
Tepkime puanı
266
Puanları
0
Seyyah kardeş sen bizim kaç tane yazımızı okudun veya görmedinizmi hiç onlarca kez açıklamalarımıza rağmen halen aynı telden çalanların şahsımıza olan iftiralarını! İnsan bir yere kadar dayanıyor. İspat edin diyorlar ispat ediyoruz bu sefer de inkar ediyorlar. GELİN bize inanmıyorsanız bari meselenin direk muhattabınla görüşün diyoruz onada yanaşmıyorlar ama yanaştıkları tek şey hiçbir geçerliliği olmayan, ispatsız ve dayanaksız olan nefsi görüşlerini gerçekmiş gibi lanse etmekten vazgeçmediler. Böyle kimselere karşın ne diyebiliriz ki?
Gelmişsiniz sizde ne niyetle yazıyorsunuz bilmiyorum ama bu kadar kişi hakları ayaklar altına alındığı bir ortamda nasıl sakin yazılabilinir ki? Guraba denen birine günlerdir diyoruz hakkımızdaki ağır ithamlarını ispat et edemiyor ve kendisine sorduğumuz suallere cevap ver diyoruz veremiyor ne idüğü belirsiz tanımadığımız kişiler gelip şahsımıza çamur atmaya kalkışsın iftira atmaya kalkışsın, birkaç şuurlu arkadaşımızın haricinde biride gelip ispat etsene guraba diyemiyor.
Böyle kasıt ve zan ile yapılan yaklaşımlara kusura bakmayın hoşgörü ağır gelir, bazısı laftan anlamaz kötekten anlar ama bizim imkanımız lafla bu işi neticelendirmektir.

Bu yönüyle ele alacaksanız yorumunuzu böyle bakınız.
Bu sitedeki en büyük sorun ispatsız olan görüşlere revaş var ama ispatlı olan görüşlere revaş yok. İşte meseledeki sinir bozucu olay ise budur.

Ves'selam
 

arifan yolcusu

Profesör
Katılım
9 Ağu 2010
Mesajlar
1,303
Tepkime puanı
79
Puanları
0
Yaş
41
Konum
Dergah-ı Mualla
artık şu tartışmaları bitirelim da....
efendi saadet, efendi akp....
Allah rızası için isteyen istediği yere gitsin...
yorulduk...
davamız politika değil,
hukukumuz politik hukuk değil.....
birileri ortamı yeteri kadar bulandırıyor,
bir de ihvan ihvanla polemiğe girmesin....
Mevla herkesin niyetine göre versin...
forumda siyaset yasaklanmadıkça biz iflah olmayız...
demedi demeyin....
 

Ercan Tekin

Kıdemli Üye
Katılım
25 Eyl 2010
Mesajlar
5,631
Tepkime puanı
266
Puanları
0
Cübbeli Ahmed hocamızda dünkü basın toplantısında sözüne ettiği ''Mahmud efendimizin ölmesini bekleyipde yerine şeyh olmak isteyenler var'' sözü bizimde sözümüzle pekişmiş olup doğru söylediğimizin kanıtıdır. Efendi hz'lerine karşı iftira ve edepsizlik yapan gruplarla mücadele veriyoruz sözümüz böylece haklı çıkmış oldu. Direk keşke bu meseleleri çok merak edenler cemaatin büyüklerini arayıp sorsalar tüm meramlarını giderecekler bizimde bu kadar açıklama yapmamıza gerek kalmayacak.

Guraba gibi isimler Cübbeli Ahmed hocamızın kast ettiği grupların insanlarıdır!
http://www.cubbeliahmethoca.tv/basin/421-cuebbeli-ahmet-hoca-ve-marifet-dernei-basn-acklamas.html
 

Ercan Tekin

Kıdemli Üye
Katılım
25 Eyl 2010
Mesajlar
5,631
Tepkime puanı
266
Puanları
0
arifan yolcusu canım kardeşim sanırım sen meseleleri tam manada idrak edememişsin. Cübbeli hocanın basın toplantısındaki bir önceki cevabımda bahsettiği sıkıntılara binaeyn bu mücadele veriliyor. Elbette kökü kazınana kadarda sürecek ama işleri bitti şapka düştü kel göründü hak hakikat daima zaferin sahibidir.
Efendi hz'lerine iftira atanlar, kötülük peşinde koşanlar elbette karşılarında bizleri bulacaklar. Bayram hocamız Hızır hocamız canlarını verdiler bende VALLAHİ canımı seve seve veririm. Bu yolda baş koymak lazım baş.
Ves'selam
 
K

Kaçak

Guest
Bundan 30 yıl sonra AKP hala hayatta olur da ...
Başındaki adam halkın müslüman damarını kabartmak isterse ...
Diyecegi şeyler çok basit ...
Bizi bilmem kim önder destekledi ...
Biz hakkız , biz dogruyuz , kalanlar gazi , dönenler niyazi ....
Sıkıntı bu isimlerin bu hareketleri pazarlaması değil ..
Adam siyasetci , elbet elindekine karşın oy isteyecek ...
Tezgahında ne varsa onu satacak ...
Sıkıntı dün oldugu gibi , bugun de devam eden kanaat önderi dedigimiz isimlerin bunlara malzeme çıkartması ...
Halkın nazarında İslamı temsil ediyor isen, yapılacak şey partiler üstü olmak , davranmak ...
Toplumun tamamına talip olmak, kucaklamak ..
Zaten bölünmüşlüklerini arttırmak için bahane arayan halk , senin ve senin destek verdigin parti üzerinden bunu gerçekleştirmeyi görev bilir , haz alır ...
Dün referandumda oy kullanmayı dini bir vecibe olarak gösterenler - ki buna yazıkki İslamoğluda dahildir - iki gün sonra yapılacak başka etkinliklerden nasıl isimlerini temizleyecekler merak ediyorum ...
Aynı söylemler gelecek zamanda da olacak, kaçınılmaz ...
Hasılı sıkıntı tek bir kişide değil...
Hepimizde....
 

arifan yolcusu

Profesör
Katılım
9 Ağu 2010
Mesajlar
1,303
Tepkime puanı
79
Puanları
0
Yaş
41
Konum
Dergah-ı Mualla
ercan abi biz sizi anlıyoruz ama dava anlatımınız için bu mekan doğru değil....
Mevla hakkı ortaya çıkarandır...
biz inanmaktayız ki efendi ayağa kalkacak ve irşadını tamamlayacak
ortalık karışık ve bizim onu dindirmeye gücümüzün yetmeyeceği aşikardır...
ama zaman bizleri haklı çıkaracaktır biiznillah..
anlaşılmak duasıyla...
 
Üst