NEREDEEEEN NEREYE : Türkiye'nin İtibarına Bakın

alitufan2003

Profesör
Katılım
27 Ağu 2013
Mesajlar
1,370
Tepkime puanı
11
Puanları
0
Konum
Yalova
Ben şimdi kendim bir değerlendirme yapmak istiyorum...
Nereden nereye ile ilgili...


İyi Yönde Atılımlar:

* Sağlık alanında devrimsel gelişmeler oldu, sosyal devletin gerekliliklerinden olan sağlık alanında dünyada sayılı ülkeler arasına girilebilecek yenilikler yapıldı.

* Ulaşım alanında Türkiye resmen çağ atladı. (80 Yılda yapılandan daha fazla duble yol, tren yolu yapıldı, uçak orta sınıfın ulaşım araçlarından biri haline geldi, hızlı trenler ile demiryolları atağa kalktı)

* Askeri Teçhizat alanında dışa bağımlılık azaldı. (Yerli helikopter, yerli tank, yerli gemi vb.) Bu en önemli gelişmelerden biri...

* Ekonomik bir istikrar var.Yatırımcı geleceğe göre planlama yapabiliyor artık. Fakat halk bazında bazı endişeler mevcut, onu aşağıda belirteceğim..

* Askerin siyasilere istikamet verme imtiyazı ortadan kaldırıldı, milli iradeye her kurumun itibar etmesi gerektiği yasalarla teminat altına alındı..

* İnsanların dini vecibelerini yerine getirmede karşılaştıkları zorlukların birçoğu önlendi. (Örneğin kapanan kızlarımızın okul, memuriyet ve iş hayatındaki engellemeleri gibi) Ama daha başka beklentiler de tabii ki var (resmi hafta tatillerinin perşembe-cuma günleri olması, iş kanununda namaz saatleri ile ilgili düzenlemeler, vb.)

Bunlar şimdilik aklıma gelen iyi yöndeki ilerlemeler...
Fakat bunların aksine bir de kötü yönde olan gelişmeler var..
 

nefahtü

Kıdemli Üye
Katılım
21 Haz 2013
Mesajlar
5,117
Tepkime puanı
337
Puanları
0
Konum
istanbul
Bak nefahtü...
Ben herhangi bir siyasiyi desteklemiyorum..
Ama verdiğiniz örneklerin bir de ama'sı var...
Yani böyle de bir foto var mesela...



Aynı beyaz saray bu fotoyu yayınladı, ve dedi ki OBAMA, Türkiye başbakanı ile görüştü...
Tüm dünya bu fotoğrafı konuştu...
Şimdi bu itibarımızı yükselten bir foto mu?
O yüzden kuru kuruya siyasetçiliği bırakıp,
İslam ölçüsünde doğruyu destekleyip, yanlışa da yanlış diyebilmeliyiz...
O zaman siyasetçilerimiz de bize oy verenler her halükarda oy verir mantığından çıkarak hassasiyetlerimize değer verirler...
Bu çok önemli bir nokta bence!!!!


Burada ki konu başlığı ne...
Nereden nereye değil mi?
Ne resmi koysaydım yoğurt nasıl mayalanırın fotoğrafını mı?
Yerinde ve zamanında yazılır ve çizilir..
Geçen hafta bir konu açmıştım Partinizi eleştirin desem ... diye orayada partimizi eleştirdik.
Yani bilip bilmeden ihtamda bulunmayın..
 

alitufan2003

Profesör
Katılım
27 Ağu 2013
Mesajlar
1,370
Tepkime puanı
11
Puanları
0
Konum
Yalova
Burada ki konu başlığı ne...
Nereden nereye değil mi?
Ne resmi koysaydım yoğurt nasıl mayalanırın fotoğrafını mı?
Yerinde ve zamanında yazılır ve çizilir..
Geçen hafta bir konu açmıştım Partinizi eleştirin desem ... diye orayada partimizi eleştirdik.
Yani bilip bilmeden ihtamda bulunmayın..

:)
Kızma hemen özür dilerim kızdırdıysam...
Peki bu beyzbol sopalı fotoğrafı nereden nereye'de hangi bölüme koymalı???
 

alitufan2003

Profesör
Katılım
27 Ağu 2013
Mesajlar
1,370
Tepkime puanı
11
Puanları
0
Konum
Yalova
Kötü Yönde Gelişmeler:

* İlk olarak GIDA. Çok büyük bir tehlike var. 2005'ten sonra çıkan tohumculuk yasası ile birlikte artık köylülerimizin yıllardır kullandığı organik tohumlar yok oldu. Çoğu yahudi sahipli, israil destekli uluslararası tohum üreticilerinden tohum alıyoruz ülke olarak. Çiftci istemesede bu sertifikalı tohum kullanmak zorunda bu yasa ile!!! Çünkü kullanmaz ise %35'lik destekten yararlanamıyor... Hani bazen diyoruz ya nerede eski domates kokusu... Kimbilir ne yiyiyoruz???? Son 5 yılda KANSER VAKA'ları 3 kat arttı ise, Gençlerin Çoğu TÜP BEBEK tedavisi oluyorsa bunun nedenlerinin başında BU TOHUMLAR yatıyor...
Domuz eti konusunu zaten yazmıştım... Yaşadığı il de Gıda Müdürlüğüne bağlı Araştırma birimi olanlar gidip sorsun analizleri... Biz aile olarak zaten dışarıdan yemiyoruz.. amma bu konu bireysel olarak çözülecek bir konu değil.!!!

* AB Uyum yasalarıyla birlikte gayri müslümlere yönelik verilen imtiyazlar. Son 10 yılda 742 kilise koruma altına alınmış!!! Sadece ermeni akdamar kilisesine 2.5 milyon lira restorasyon parası harcanmış. Birçok ile metropolit ataması yapıldı. Yaaa daha atinada o kadar din kardeşimiz varken bir tane yeni cami yaptıramıyoruz, ama anadoludaki bütün kiliseleri maşallah onarıyoruz??? Zaten Fener Rum Patriği ile Ermeni Patriği ne zaman ekrana çıksa ağzı kulaklarına varırcasına mutlu!!!!

* Milli Eğitim Sistemi. Tam bir keşmekeş.. Her yıl yeni bir sistem... En önemli şey gençliğimiz, ama en kötü yönde ilerleyen ve kaygılanılması gereken konu yine gençlik. Bakıyorsun dindar gençlik yetişecek diye beklerken, sokakta kılığı kıyafeti, edep bilmezliği, büyük-küçük tanımazlığı, uyuşturucusu, alkolü ne ararsan var gençlikte... artık birayı içkiden saymıyorlar... içki tüketimi 4 kat artmış durumda...uyuşturucuyu izliyoruz haberlerden.. kumar son 10 yılda iyice yerleşti.. kücücük çocuklar ellerinde spor gazetesi idda kuponu yapıyor... fe süphanallah... ama sorsan osmanlının torunuyuz der...kanuni kim desen sana haremi anlatır... çünkü milli eğitim fos olduğundan diziden öğrenmiş atasını, osmanlıyı...

* Uluslarası ilişkiler. Müslüman Dünyasında bir birliktelik için 10 yıldır çaba göstersek şuan çoktan yol almış olurduk...NATO, AB, BM, bunlardan müslümanların hayrına birşey beklemek boş ümitlerden öte geçmiyor...
Örneğin FİLİSTİN MESELESİ.
FİLİSTİN'i seçimler öncesinde hep gündemde tuttuk.. EEE ne oldu???
Filistin Devletinin Akdenizde kıyısı var mı?
Var.
Peki Türkiyenin akdenizde kıyısı var mı?
:)
O zaman bağımsız ülke olarak kurarız gemilerimizle deniz koridorunu filistinle!!!!!
kimseden izin almadan oradaki kardeşlerimizin ne ihtiyacı varsa görürüz...
Gıda ise gıda, silah ise silah, sağlık ise sağlık...
Bu kadar basit....
Burada bana israil şöyle yapıyor, böyle yapıyor diye anlatıyorsun...tamam o dediklerini zaten haberlerden de izliyoruz... israil öyle yapıyorda, sen benim emir'im olarak ne yapıyorsun????

* Son olarak bölücülük... Bence bölücülüğe bu kadar taviz verilmesi bizi çıkmaz bir sokağa doğru hızla götürüyor... İlk başlarda oslo görüşmeleri inkar edildi.. şimdi artık açıktan PKK ile müzakere başladı...2000 yılında akeri olarak bitmiş bir örgüt ile şuan müzakere ediyoruz.. Müzakere sonucunda demokratik özerklik istenecek!!! ve bunu kabul etmez isek büyük bir iç savaş ile karşı karşıya kalabiliriz.. Çünkü artık uluslararası meşruiyet kazanmış ve silahlı gücünü hayli arttırmış bir örgüt olarak çıkacak PKK.
 

Ercan Tekin

Kıdemli Üye
Katılım
25 Eyl 2010
Mesajlar
5,631
Tepkime puanı
266
Puanları
0
Akparti zamanında manevi tahribat katlanarak artmadı, tam tersine maneviyat güçlendi diyenler!
Ya aynı ülkede yaşamıyoruz yada siz gerçekleri görmekten kendinizi alıkoymuşsunuz.


İŞTE AKP ZAMANINDA MANEVİ TAHRİBATIN GÖSTERİMİ:

İçişleri ve adalet bakanlıklarının raporlarına göre Türkiye'deki sosyal, ekonomik ve ahlaki suçların katlanarak artmadığını iddia edenler aşağıdaki resimlerle acaba neyi düşünecekler?

...
MİLLİ GÖRÜŞ BU AHLAKSIZLIKLARA HEP TEPKİ GÖSTERDİ!
morel_saadet1.jpg

gay_derneginden_saadet_partisine_suc_duyurusu_h11619.jpg



http://www.kaosgl.com/sayfa.php?id=11498

R.Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki mitinglerinden birisinde bakın ne bayrağı açıldı?


...
Çünkü Travestiler ve lezbiyenler Akpartiye teşekkür ediyorlar!

GAY VE LEZBİYENLERE İLK KEZ HAKLAR TANINDI
Gay ve Lezbiyen Filmleri Festivali’ne onay verildi. (27.09.2004 –Vakit)
“Outistanbul 1. Uluslararası İstanbul Gay ve Lezbiyen Filmleri Festivali”

Aile Sağlığı adı altında bazı okullarda “eşcinsellik” dersi verildi. Tepki gelince uygulama durduruldu. (16.03.2007 – Zaman)

Türkiye’nin ilk eşcinsel oteli açıldı. (31.05.2007 – Posta)

003866.jpg
Homo ve lezbiyenlere serbestlik AKP'ye nasip oldu!
13 Ekim 2005 Perşembe 10:03

AB'a uyum hızlı başladı... Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Gay ve Lezbiyen derneği tüzüğünü ahlaka aykırı bulmadı!

Peşinen kanunlara konmuş
Başsavcı kararında, 5253 Sayılı Dernekler Kanunu'nun, AB Siyasi Kriterleri, Katılım Ortaklığı Belgesi, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi ve taraf olunan uluslararası insan hakları sözleşmeleri dikkate alınarak hazırlandığı belirtildi.

Başörtüsü'ne getirilemeyen özgürlük

Kararda AKP'nin AB'ye uyum çerçevesinde hazırladığı son Türk Ceza Kanunu'na atıfta bulunularak "Yeni TCK'nın yapılandırılmasında ?cinsel yönelim ayrımcılığının' tartışıldığı bir dönemde, eşcinsel olmak ahlâksız olmak anlamına gelmez. Aslolan tüm ahlâk bilimleriyle uğraşanların ortak birleştikleri nokta olan insan iradesinin hür olması gerektiğidir" denildi.
ANKARA
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, KAOS Gay ve Lezbiyen Kültürel Araştırma ve Dayanışma Derneği'nin adında ve tüzüğünde ahlaka aykırı bir durum bulunmadığı gerekçesiyle, derneğe kapatma davası açılmasına yer olmadığına karar verdi. Basın Savcısı Kürşat Kayral, Ankara Valiliği'nin derneğin adında ve tüzüğünde ahlaka aykırılık bulunduğu iddiasıyla derneğe kapatma davası açılması istemiyle yaptığı başvuruyu karara bağladı.


Kararda, 5253 Sayılı Dernekler Kanunu'nun, AB siyasi kriterleri, Katılım Ortaklığı Belgesi, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi ve taraf olunan uluslararası insan hakları sözleşmeleri dikkate alınarak hazırlandığı belirtildi.
Yasanın temel felsefesinin derneğin özeline girmemek, resmi makamların veya kamuoyunun gözetiminden uzak serbestçe etkinlikte bulunmasını sağlamak olduğu anlatılan kararda, ''Yasa, devletin derneklere karşı baskıcı değil, kollayıcı tavrını göstermesi usulüne göre yapılandırıldı'' denildi.
"Toplumlara göre değişir"
Uluslararası sözleşmelere ve Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'ne atıf yapılan kararda, eşcinsellik de irdelendi. Cinsel işlev bozukluklarının genel olarak ahlaki bozulmanınbir sonucu olarak düşünüldüğü, ancak Amerikan Psikiyatri Birliği tarafından ''başlı başına bir bozukluk'' olarak ele alınmadığı ve eşcinselliğin spesifik olarak tanımlanmadığı kaydedildi.


''Lezbiyen'' ve ''gay'' kelimelerinin günlük hayatta ve bilimsel araştırmalarda rahatlıkla kullanıldığına işaret edilen kararda, ''Bu kavramlar, toplumlara göre değişir. Yeni TCK'nın yapılandırılmasında 'cinsel yönelim ayrımcılığının' tartışıldığı bir dönemde, eşcinsel olmak ahlaksız olmak anlamına gelmez. Aslolan tüm ahlak bilimleriyle uğraşanların ortak birleştikleri nokta olan insan iradesinin hür olması gerektiğidir'' denildi. Kararda, derneğin adında ve 23 maddeden oluşan amaç bölümünde ahlak dışı olarak tanımlanabilecek bir husus bulunmadığı ifade edilerek, uluslararası sözleşmeler de dikkate alınarak derneğin kapatılması talebiyle kamusal dava açılmasına gerek olmadığı kaydedildi.(aa)


Düzenlemeler peşinen kanunlara konmuş
Başsavcı kararında, 5253 Sayılı Dernekler Kanunu'nun, AB siyasi kriterleri, Katılım Ortaklığı Belgesi, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi ve taraf olunan uluslararası insan hakları sözleşmeleri dikkate alınarak hazırlandığı belirtildi.

http://www.milligazete.com.tr/haber/Homo_ve_lezbiyenlere_serbestlik_AKP39ye_nasip_oldu/8895

 

Ercan Tekin

Kıdemli Üye
Katılım
25 Eyl 2010
Mesajlar
5,631
Tepkime puanı
266
Puanları
0
@Dua Nur varmı aşağıdakilere itirazın?

Akparti zamanında manevi tahribat katlanarak artmadı, tam tersine maneviyat güçlendi diyenler!
Ya aynı ülkede yaşamıyoruz yada siz gerçekleri görmekten kendinizi alıkoymuşsunuz.


İŞTE AKP ZAMANINDA MANEVİ TAHRİBATIN GÖSTERİMİ:

İçişleri ve adalet bakanlıklarının raporlarına göre Türkiye'deki sosyal, ekonomik ve ahlaki suçların katlanarak artmadığını iddia edenler aşağıdaki resimlerle acaba neyi düşünecekler?

...
MİLLİ GÖRÜŞ BU AHLAKSIZLIKLARA HEP TEPKİ GÖSTERDİ!
morel_saadet1.jpg

gay_derneginden_saadet_partisine_suc_duyurusu_h11619.jpg



http://www.kaosgl.com/sayfa.php?id=11498

R.Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki mitinglerinden birisinde bakın ne bayrağı açıldı?


...
Çünkü Travestiler ve lezbiyenler Akpartiye teşekkür ediyorlar!

GAY VE LEZBİYENLERE İLK KEZ HAKLAR TANINDI
Gay ve Lezbiyen Filmleri Festivali’ne onay verildi. (27.09.2004 –Vakit)
“Outistanbul 1. Uluslararası İstanbul Gay ve Lezbiyen Filmleri Festivali”

Aile Sağlığı adı altında bazı okullarda “eşcinsellik” dersi verildi. Tepki gelince uygulama durduruldu. (16.03.2007 – Zaman)

Türkiye’nin ilk eşcinsel oteli açıldı. (31.05.2007 – Posta)

003866.jpg
Homo ve lezbiyenlere serbestlik AKP'ye nasip oldu!
13 Ekim 2005 Perşembe 10:03

AB'a uyum hızlı başladı... Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Gay ve Lezbiyen derneği tüzüğünü ahlaka aykırı bulmadı!

Peşinen kanunlara konmuş
Başsavcı kararında, 5253 Sayılı Dernekler Kanunu'nun, AB Siyasi Kriterleri, Katılım Ortaklığı Belgesi, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi ve taraf olunan uluslararası insan hakları sözleşmeleri dikkate alınarak hazırlandığı belirtildi.

Başörtüsü'ne getirilemeyen özgürlük

Kararda AKP'nin AB'ye uyum çerçevesinde hazırladığı son Türk Ceza Kanunu'na atıfta bulunularak "Yeni TCK'nın yapılandırılmasında ?cinsel yönelim ayrımcılığının' tartışıldığı bir dönemde, eşcinsel olmak ahlâksız olmak anlamına gelmez. Aslolan tüm ahlâk bilimleriyle uğraşanların ortak birleştikleri nokta olan insan iradesinin hür olması gerektiğidir" denildi.
ANKARA
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, KAOS Gay ve Lezbiyen Kültürel Araştırma ve Dayanışma Derneği'nin adında ve tüzüğünde ahlaka aykırı bir durum bulunmadığı gerekçesiyle, derneğe kapatma davası açılmasına yer olmadığına karar verdi. Basın Savcısı Kürşat Kayral, Ankara Valiliği'nin derneğin adında ve tüzüğünde ahlaka aykırılık bulunduğu iddiasıyla derneğe kapatma davası açılması istemiyle yaptığı başvuruyu karara bağladı.


Kararda, 5253 Sayılı Dernekler Kanunu'nun, AB siyasi kriterleri, Katılım Ortaklığı Belgesi, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi ve taraf olunan uluslararası insan hakları sözleşmeleri dikkate alınarak hazırlandığı belirtildi.
Yasanın temel felsefesinin derneğin özeline girmemek, resmi makamların veya kamuoyunun gözetiminden uzak serbestçe etkinlikte bulunmasını sağlamak olduğu anlatılan kararda, ''Yasa, devletin derneklere karşı baskıcı değil, kollayıcı tavrını göstermesi usulüne göre yapılandırıldı'' denildi.
"Toplumlara göre değişir"
Uluslararası sözleşmelere ve Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'ne atıf yapılan kararda, eşcinsellik de irdelendi. Cinsel işlev bozukluklarının genel olarak ahlaki bozulmanınbir sonucu olarak düşünüldüğü, ancak Amerikan Psikiyatri Birliği tarafından ''başlı başına bir bozukluk'' olarak ele alınmadığı ve eşcinselliğin spesifik olarak tanımlanmadığı kaydedildi.


''Lezbiyen'' ve ''gay'' kelimelerinin günlük hayatta ve bilimsel araştırmalarda rahatlıkla kullanıldığına işaret edilen kararda, ''Bu kavramlar, toplumlara göre değişir. Yeni TCK'nın yapılandırılmasında 'cinsel yönelim ayrımcılığının' tartışıldığı bir dönemde, eşcinsel olmak ahlaksız olmak anlamına gelmez. Aslolan tüm ahlak bilimleriyle uğraşanların ortak birleştikleri nokta olan insan iradesinin hür olması gerektiğidir'' denildi. Kararda, derneğin adında ve 23 maddeden oluşan amaç bölümünde ahlak dışı olarak tanımlanabilecek bir husus bulunmadığı ifade edilerek, uluslararası sözleşmeler de dikkate alınarak derneğin kapatılması talebiyle kamusal dava açılmasına gerek olmadığı kaydedildi.(aa)


Düzenlemeler peşinen kanunlara konmuş
Başsavcı kararında, 5253 Sayılı Dernekler Kanunu'nun, AB siyasi kriterleri, Katılım Ortaklığı Belgesi, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi ve taraf olunan uluslararası insan hakları sözleşmeleri dikkate alınarak hazırlandığı belirtildi.

http://www.milligazete.com.tr/haber/Homo_ve_lezbiyenlere_serbestlik_AKP39ye_nasip_oldu/8895

 

abdullah birisi

Kıdemli Üye
Katılım
12 Mar 2013
Mesajlar
10,357
Tepkime puanı
517
Puanları
0
Konum
istanbul

Kaçak

Yeni
Katılım
21 Ara 2012
Mesajlar
8,416
Tepkime puanı
896
Puanları
0
Deve keçi su samuru muhabbetine girmeden ...
o resimde Papua yeni gine liderini gördünüz mü ?
 

Kaçak

Yeni
Katılım
21 Ara 2012
Mesajlar
8,416
Tepkime puanı
896
Puanları
0
Yezid'de İstanbul'a sefer düzenlemişti ...
 

abdullah birisi

Kıdemli Üye
Katılım
12 Mar 2013
Mesajlar
10,357
Tepkime puanı
517
Puanları
0
Konum
istanbul
he valla, hatta Halid ibni zeyd eba eyyübel ensarı hz. leride o orduyla istanbula gelmişti... o ********de bile, yine bir gayret varmış...
 

Havas

Kısıtlı Erişim
Katılım
19 Ocak 2012
Mesajlar
4,432
Tepkime puanı
71
Puanları
0
siz gelince gay ve lezbiiyen ,transeksulleri hapsemi atacaksınız?

bilimsel verilere göre türkiyede 10 kişden bir gay'mış..

gaylığın dinlede çok bir alakası bulunamamış.avrupada bir çok gay rahib var.

bunu söylüyorlar fakak o pis eylemi yapmıyorlar..

herkesin cemaatinde vardırbu gaylar..
 

alitufan2003

Profesör
Katılım
27 Ağu 2013
Mesajlar
1,370
Tepkime puanı
11
Puanları
0
Konum
Yalova
siz gelince gay ve lezbiiyen ,transeksulleri hapsemi atacaksınız?
bilimsel verilere göre türkiyede 10 kişden bir gay'mış..
gaylığın dinlede çok bir alakası bulunamamış.avrupada bir çok gay rahib var.
bunu söylüyorlar fakak o pis eylemi yapmıyorlar..
herkesin cemaatinde vardırbu gaylar..

Ya bir kere de doğruya doğru, yanlışa yanlış de!!!
Ölçün İSLAM olsun!!!

Kara'ya ak demek için , utanmadan livatacılığın dinde yeri yok diyorsun!!!
Livata hayasızlığını alışkanlık eden LUT kavminin başına gelenlerden haberin yok mu?
Lut Aleyhisselâm, kavmini şöyle ikaz etmişti:
“Sizden önce âlemlerden hiçbirinin yapmadığı hayâsızlığı mı yapıyorsunuz?
Siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere gidiyorsunuz. Doğrusu siz çok aşırı giden bir kavimsiniz.”
(A’raf: 80-81)

Memleketleri altüst olmuş, başlarına taşlar yağmıştı.
“Tanyeri ağarırken o korkunç çığlık onları yakalayıverdi. Şehirlerinin üstünü altına getirdik. Üzerlerine de balçıktan pişirilmiş taşlar yağdırdık.” (Hicr: 73-74)

Resulullah -sallallahu aleyhi ve sellem- Efendimiz Hadis-i şerif’lerinde bu gibi kimseleri yerin bile kabul etmeyeceğini haber vermişlerdir:
“Ümmetimden Lut kavminin fiilini işleyerek ölen kimseyi Allah, cesetlerini Lut kavminin yanına nakledip onlarla haşreder.” (Câmiüs’sağîr)

Câbir -radiyallahu anh-den rivayet edilen bir Hadis-i şerif’lerinde Resulullah -sallallahu aleyhi ve sellem- Efendimiz şöyle buyurmuşlardır:
“Ümmetim için için en çok korktuğum şey, Lut kavminin amelidir.” (Tirmizî: 1457 - İbn-i Mâce: 2563)

Resulullah -sallallahu aleyhi ve sellem- Efendimiz bir Hadis-i şerif’lerinde şöyle buyurmuşlardır:
“Lut kavminin kötü fiilini işleyenlere Allah lânet etsin.” (Ahmed bin Hanbel)
 

Havas

Kısıtlı Erişim
Katılım
19 Ocak 2012
Mesajlar
4,432
Tepkime puanı
71
Puanları
0
Ya bir kere de doğruya doğru, yanlışa yanlış de!!!
Ölçün İSLAM olsun!!!

Kara'ya ak demek için , utanmadan livatacılığın dinde yeri yok diyorsun!!!
Livata hayasızlığını alışkanlık eden LUT kavminin başına gelenlerden haberin yok mu?
Lut Aleyhisselâm, kavmini şöyle ikaz etmişti:
“Sizden önce âlemlerden hiçbirinin yapmadığı hayâsızlığı mı yapıyorsunuz?
Siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere gidiyorsunuz. Doğrusu siz çok aşırı giden bir kavimsiniz.”
(A’raf: 80-81)

Memleketleri altüst olmuş, başlarına taşlar yağmıştı.
“Tanyeri ağarırken o korkunç çığlık onları yakalayıverdi. Şehirlerinin üstünü altına getirdik. Üzerlerine de balçıktan pişirilmiş taşlar yağdırdık.” (Hicr: 73-74)

Resulullah -sallallahu aleyhi ve sellem- Efendimiz Hadis-i şerif’lerinde bu gibi kimseleri yerin bile kabul etmeyeceğini haber vermişlerdir:
“Ümmetimden Lut kavminin fiilini işleyerek ölen kimseyi Allah, cesetlerini Lut kavminin yanına nakledip onlarla haşreder.” (Câmiüs’sağîr)

Câbir -radiyallahu anh-den rivayet edilen bir Hadis-i şerif’lerinde Resulullah -sallallahu aleyhi ve sellem- Efendimiz şöyle buyurmuşlardır:
“Ümmetim için için en çok korktuğum şey, Lut kavminin amelidir.” (Tirmizî: 1457 - İbn-i Mâce: 2563)

Resulullah -sallallahu aleyhi ve sellem- Efendimiz bir Hadis-i şerif’lerinde şöyle buyurmuşlardır:
“Lut kavminin kötü fiilini işleyenlere Allah lânet etsin.” (Ahmed bin Hanbel)

lut kavminide biliriz ,livaatacılığıda biliriz..genelliklede böyle mantıksız absürd yazı yazanlarda şüphe ederiz..
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
y2bqln.jpg

y2bqrn.jpg


cumhurbaşkanı erdoğan’ın katıldığı nato toplantısında çekilen bir kare, dünden bugüne türkiye’nin değişen itibarını gösterdi.

galler’de düzenlenen nato devlet ve hükümet başkanları zirvesi’ne katılan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, son olarak obama ile görüşmesinin ardından yurda döndü.

zirveden geriye ise akıllarda liderlerin aile fotoğrafı çektirmek için yerlerini aldığı sırada erdoğan’a olan ilgilerini gösteren fotoğraf kaldı.

türkiye’nin itibari

geçtiğimiz on yıllarda türk liderler katıldığı zirvelerde hep ‘yalnız’ kaldı. Bülent ecevit ise bunun en belirgin örneklerini sergiledi. Abd ziyaretinde clinton karşısındaki fotoğraflarının yanında, katıldığı nato zirvesinde tek başına verdiği kare türkiye’de yıllarca tartışıldı.

Bugün ise dünya liderlerinin erdoğan’a olan ilgilisi dikkat çekti. Bunun son örneği ise son nato zirvesinde verildi.

http://www.medyagundem.com/nato-zirvesine-damga-vuran-kare/

güncel.....
 
Üst