Neo Con Emre Uslu : Ak Parti'liler Erdoğan'ı Peygamber İlan Eden Paranoyaklardır

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Neo Con Emre Uslu : Ak Parti'liler Erdoğan'ı Peygamber İlan Eden Paranoyaklardır

Eski emniyetçi, Taraf yazarı Emrullah Uslu, Tayyip Erdoğan’ı sevenleri fanatik ilan edip Hasan Sabbah’ın haşhaşilerine benzetti. Uslu, bir adım daha ileri giderek bu kitlenin Erdoğan’ı peygamber ilan ettiğini öne sürdü.

Eski emniyetçi Taraf gazetesi yazarı ve ABD-Neocon Vakfı üyesi Emrullah Uslu, Taraf’taki bugünkü köşe yazısında Tayyip Erdoğan’ı sevenler ve partililerle ilgili çirkin benzetmelerde bulundu.

Son kurtarıcı

Uslu, Başbakan Erdoğan’ı sevenleri “Erdoğan fanatikleri” olarak nitelerken bu insanların ideolojisinin de “Erdoğanizm” olduğunu öne sürdü. Bu kitleyi dünya ve ulusal gerçeklikten kendini soyutlamış olarak niteleyen Uslu, “Bu kitle, Erdoğan’ı neredeyse yanlış yapmaz bir otorite, hatta Allah’ın Müslümanlara gönderdiği son kurtarıcı olarak görüyor” diye yazdı.

Kıblesi Erdoğan olan Hasan Sabbah’ın müritleri

Erdoğan’ı sevenleri komplocu,
paranoyak olarak tanımlayan Uslu, “Kıblesi Erdoğan, mabedi twitter olan Erdoğan fanatikleri, son tahlilde, yaratılmış algıların pırıltısını, olguların gerçekliğine tercih eden bir kitleye tekabül ediyor. Bu hâliyle daha çok, Hasan Sabbah’ın müritlerini andırıyor”

Emrullah Uslu’nun yazısına sosyal medyadan da tepki geldi. Milat gazetesi yazarı Ahmet Ay, ve bazı Twitter kullanıcıları Uslu için şunları yazdı:


98065238_orginal.jpg

98065496_orginal.jpg


98062463_orginal.jpg
 

Kimya_ı Saadet

Ordinaryus
Katılım
1 Nis 2013
Mesajlar
2,052
Tepkime puanı
219
Puanları
0
sizi gidi conconlar! kimi sevsek, takdir etsek, desteklesek putlaştırmış oluyoruz. neden? çünkü sizin işinize gelmiyor. birbirimizi gırtlaklamıyoruz, kırmıyoruz, düşman ya da tehdit görmüyoruz. hay aksi! ne yapsanız acaba? acaba taktik mi değiştirseniz? acaba daha yaratıcı tuzaklarla mı gelseniz? reca ederiz. biraz yenilik, sizin tabirinizle inovasyon lütfen. hızlı erişim çağında çok geride kaldınız. siz daha fitneyi yerleştiremeden işin doğrusu ayyuka çıkıyor...
 

Muminaga

Yeni
Katılım
19 Ara 2006
Mesajlar
8,208
Tepkime puanı
989
Puanları
0
cevap bulması gereken bir soru : top sakal çetesi kim hesabına havlıyor?
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Gezi de ODTÜ de başarısız oldular. Yarın bir gün alevi gençleri sokağa süreceklermiş deşifre oldukları için avuçlarını yalayacak CON CONLAR :))))

Hasedlerinden çatlıyorlar. Dün Ergenekon davası için operasyonları destekliyorlardı, şimdilerde Ergenekoncu Haberal'ı CUMHURBAŞKANI yapma derdindeler. Cemaatin içine sızmış NEO ERGENEKON Topsakal çetesi deniyor bunlara. Bunlardan biri Önder Aytaç tivit atmıştı. Cumhurbaşkanı adayımız HABERAL diye.
 

ELİF

Yeni
Katılım
30 Eki 2012
Mesajlar
661
Tepkime puanı
26
Puanları
0
Paranoyayi kendisi yapmış bence..
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Eleştirecek bir şey bulamayınca hakaret geliyorsa bilinki doğru yoldayız.
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
HABERLE İLGİLİ İLGİNÇ Yorumlar

Yüzde elliyi evde zor tutuyoruz dediginde bu solcu zontalar gülüp alay etmisti. Alismislar tabii muhafazakar ailelerin simarik ve küstah olmayan saldirgan olmayan cocuklarinin tavirlarina! Simdi biraz bu tarafta bir hareketlenme gördüler ya hemen PANIK!

Bu ulusalcilar yumurta atmakla basladilar, sonra is tas ve molotofa döndü. O zamanlar hatirlayin, bunlar böyle ukalalik yaptiklarinda bazilari ne diyordu? "...... Cocuklarin demoggraatik hakki...!" Basbakan da onlari anlamaya calissin, hede hödö.. Simdi Erdogana inanan gencler de siyasette gözükmeye baslayinca onlari anlamaya calisanlari hic görmüyoruz ama!!!

AKP, CHP lileri bu seçim öncesinde ihya edecek! CHP lilerin makarna senromuna yakalanması ve bunu her fırsatta dile getirmeleri karşısında kafa yoran AKP, önümüzdeki günlerde başta CHP, IP ve TGB olmak üzere tüm 80 yıllık kokuşmuş rejimin artığı olan kesimlerin, üzerlerindeki küften kurtulmaları için amonyaklı sabun dağıtacaklardır!

Bu haşhaşilerin günümüzdeki vesiyonu, dhkpc- mlkp-ip-tgb- ve bilumum solcu komünist legal illegal oluşumlardır.

Sizler beleş italyan pizza yerken, yağmaladığınız marketlerdeki biraları camilerde içerken akşamda 200 tl'yi cebe atarken, bu nimetlerin karşılığı sağı solu kırıp dökerken kamunun vatandaşın malına zarar verirken utanmıyor arlanmıyorsunuzda, ihtiyaç sahibi bir vatandaş devletinin verdiği zekat mukabili makarnadan NEDEN UTANSIN. Biz utanalım bizimki yüzdür kızarır, sizin yüzünüz uzun kulaklı derisimi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN DA BİR İNSAN, HERKES GİBİ HATA YAPABİLİR. ANCAK YAPILAN MUHALEFET TARZI VE EMRE USLU GİBİ KENDİSNİ YAZAR ZANNEDENLERİN İKTİDAR VE HALK ARASINDAKİ İLETİŞİM HALİNİ ANLAYAMAMA DURUMU, ERDOĞANI ALTERNATİFSİZ KILIYOR. HALKLA AYNI DİLİ KOUŞAN BİR KILIÇDAROĞLU VEYA BAHÇELİ OLSAYDI BU KADAR ERDOĞANCI OLMAZDIK. BU BİR FANATİZİM DEĞİLDİR. DAHA İYİSİNİ BULAMAMA DURUMUDUR. AYRICA HÜKÜMETE YAPILAN MUHALEFET İCRAATLARI İÇİN DEĞİL, ERDOĞANIN ARENADEN ÇEKİP GİTMESİ AMACINA YÖNELİK OLARAK YAPILDIĞINDAN BAŞARI ŞANSIDA YOKTUR.

Sen kime tapıyorsun acaba Uslu: 1. Öcalan, 2. Fgülen, 3. Yahudi lobisi acaba hangisine tapıyorsun Allah a islama taptığını sanmıyorum neden bu toplumun imanını inancını seçme hakkılı Başbakana olan sevgisini hazmedemiyorsun herkes senin gibi sapık düşünmek zorundamı?

HERKESİN FİKRİ DOĞRU OLACAK DİYE BİR KURAL YOK, TÜRKİYE DE YAPILANLAR ORTADA ,VARSA DAHA İYİSİ AÇIKLANSIN,DAHA İYİSİ GELENE KADAR EN İYİSİ ERDOĞAN VE AK PARTİ DİR.
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
GEZZİ KASIRGASI ters tepince böyle ciyaklamalar normaldir!.. "O.Ç." kime denmişti? Bizim AKP ile sorunumuz yok diyen kimdi? SİZİN HAFIZANIZ ZAYIF OLSA DA BİZİM ASLA ZAYIF DEĞİLDİR;HELE HELE KOYUN DİYE DİYE SADECE DİŞİSİNİ İSİMLENDİRDİĞİNİZ HAYVANIN ERKEĞİYLE HİÇ KARŞILAŞMADIĞINIZI DÜŞÜNENLERDENİM!.. ARKANIZA DİKKAT EDİN ÇÜNKÜ KOÇ BUNU HİÇ AFFETMEZ!.. "Ustaymış!.." diye küçümsediğiniz kişinin daha çoook..... siyasi dehasına şapka çıkartmak zorunda kalacaksınız!..

DURMAK YOK YOLA DEVAM MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR ÖLENE KADAR OYUM ERDOĞANA DEFOLUN ÇAPULCULAR

Emre uslu Türkiye düşmanlarının Erdoğanı küçük düşürmek ve indirmek için yaptıkları planların tutmamasından sonra yeni küçük düşürme planlarının yeni uygulayıcısı yeni uşaklarından bir tanesi sadece ERDOĞAN çünki onların emperyalizminin ve müslümanların katlinin önündeki en büyük engel çünki.Bu Millet çok şerbetli beyler yemiyor artık boşa kürek çekiyorsunuz...

Direnme artık gezi. Rahat ol. Sıkma. Bir kere Hassan Sabbah İranlı ve Şii. CHP nin şu anda başındaki adam da İranın adamı Alevi, mezheptaşı. İsyancı Hassan Sabbah tabiri daha çok CHP lilere yakın bir tabir değil mi sizce. 6 aydır ortalığı yakıp yıkan sokakları isyan yeri yapan, yolları yanan lastiklerle barikatla kapatan, araç yakan, cami basan, işyeri taşlayan, çatılardan devletin güvenlik güçleri ölsün diye güneş paneli atan, molotof atan, Tayyip Hükümeti yıkılsın diye ortalığı Cehenneme çeviren CHP liler ve Onların Şirin DHKPC TGB MLKP Örgütleri değil mi?

ALLAH RAZI OLSUN BAŞBAKANIMIZDAN..O OLMASAYDI ŞİMDİ CHP'NİN ZULMÜ ALTINDAYDIK VE DİKTATÖR SİSİ'NİN MISIR HALKINA YAPTIĞI GİBİ CHP Lİ KEMALİSTLER HALKIMIZA ZULMEDECEKTİ..CAMİLERİ YASAKLAYACAKLARDI - VEYA KAPI ÖNLERİNE AJANLAR KOYACAKLARDI, EVLERİMİZDE KURANI KERİM VARMI DİYE BAKMAYA GELECEKLERDİ, İÇKİ İÇMİYORSAK HAKKIMIZDA İŞLEM YAPACAKLARDI , ANANEMİZİN GİYİMİNDEN DOLAYI BİLE BİZLERİ FİŞLEYECEKLERDİ..ŞAKA DEĞİL BUNLARIN HEPSİ YAŞANDI YAKIN TARİHDE..NEDİR BU CHP Lİ ERGENEKONCU VATANHAİNLERİNDEN ÇEKTİĞİ BE BU MİLLETİN..CHP PKK PERİNÇEK HEPSİ AYNI *** ÇUKURUNA AİT :S ALLAH O GÜNLERİ BİZİ TEKRAR GÖSTERMESİN VE BAŞBAKANIMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN // AMİNN

Sosyolojiye madem merakli bu arkadaş ayni anda tam tersinin de geçerli olduğunu incelemesi lazim. Ülkede havalar kötü gitse Erdoğan'a baglayacak kadar fanatikler de var.ortadogu toplumları liderci orgutcu cemaatci toplumlardir.ya bir lidere orgute baglanirlar ya da onu kökten reddederler.dikkat ederseniz her konuda böyle degilmiyiz. Futbol sanat vs.

 
Üst