Nazlı Ilıcak akp yi zora sokacak

Azimli

Ordinaryus
Katılım
6 Nis 2008
Mesajlar
2,408
Tepkime puanı
252
Puanları
0
Konum
bursa
AKP'li başkanın 1.5 milyon dolarlık havuzlu villası

Ilıcak Ak Partili Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu'nun İstanbul'un en lüks semtinde 1.5 milyon dolara havuzlu bir villa aldığını iddia etti.
Nazlı Ilıcak köşesinden havuzlu villa tartışmasına bir yenisini daha ekledi.
Liderler arasında havuzlu villa tartışması sürerken Nazlı Ilıcak köşesinden bunlara bir yenisini daha ekledi.Ilıcak Ak Partili Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu'nun İstanbul'un en lüks semtinde 1.5 milyon dolara havuzlu bir villa aldığını iddia etti.

İşte Nazlı Ilıcak'ın Sabah'taki o yazısı...

Başkanın havuzlu villası

Havuzlu villa tartışması biraz gerilerde kaldı ama, haberi yeni duydum. Kemer Country'de oturan bir dostum söyledi. AK Partili Eyüp Belediye Başkanı, iddiaya göre, o sitede 1.5 milyon dolara havuzlu bir villa almış.

Şu anda tadilatı yapılıyormuş. Kimsenin malında gözümüz yok fakat başbakanın "Kısıklı'daki villada kirayla oturuyorum" diye açıklama yapma lüzumunu hissettiği bir ortamda, AK Partili belediye başkanının İstanbul'un çok lüks bir semtinde gayrimenkul edinmesi tuhafıma gitti.

Üstelik AK Parti'den pek fazla hazzetmeyen bir muhitte bu villayı almış. Şaşkınlığım bu yüzden daha da arttı. Acaba Kemer Country'nin Eyüp Belediyesi'ne bağlı olması mı ona cazip geldi?
 
Üst