Erdem yeni yaşın hayırlı olsun.
Uzun uzun cümleler yerine galiba senin dilinden senden bir şeyler yazmalı; iyi ki varsın.
Erdem ihvan yeni yaşınız hayır getire..sağlıklı,bereketli,huzurlu bir ömür diliyorum.
Doğduğunda bulutları açarak, Güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata... hep sevgiyle mutlu yaşa iyiki doğdunuz... Gizli Özneye ve Erdem abimize....
Rica ederim efendim siz yine doğun ben yine yazarım ...![]()
Yeni yaşınız hayırlı olsun kardeşim...Rabbim geri kalan ömrünüzü O'nun rızası doğrultusunda geçirmeyi nasip eder inşallah...![]()
İlk tanıştığımız zamanlar geliyor aklıma flashbackle, oyy oyy o huysuzlukların var yaa... :frantic: Ömrümü tüketmek için itinalı bir çalışma yürütüyordun sanki, moddum ya hani... :O Allahtan kısa zamanda admin oldum da biraz rahat bıraktın yakamı..Şaka şaka, biliyorsun zaten..
Gerçekleri bu kadar açık dile getiremem şimdi, sonum pek iyice olmaz. :O
h34r:
Toroman, toronaga, kara lahana, salça, turşu ve bilimum lakapların da doğmasına sebep bir gün bugün, senin doğum günün..
Bu kadar laf salatası bir yana, iyi ki doğdun Erdem...
Nice yıllara, nice sağlıklı, huzurlu yaşlara erişirsin inşaAllah...
Doğum günün hayırlara vesile olsun.
burda bir eksiklik var!
yaş günü kutlanırken kişinin yaşı yazılmaz mı yav?!
hani bayan olsa yaşı sorulmaz diyecez de...
yeni yaşını kutlarım erdem kardeş, Rabbim size hayırlarla müzeyyen uzun ömürler bahşetsin.
ama kaçıncı yaşını kutladığımızı bilmek "isterem!"![]()
Ama her zamanki gibi şişko ve zenginim, görüyorsun...![]()
teşekkür ederim abi.dilerim dileklerinizin daha fazlasını Rabbim size nasip eder.
24. yaş günüm bugün.o2.10.1986 7 sularında ağlamayarak dünyaya zor bir operasyonla gelen bebek.
4 kilo 800 gram 52 mi 57 mi cm boylarında.
sağol yitik lale güzel duaların için.
Allah sana dua ettiğinin 2 katını nasip etsin![]()
teşekkür ederim abi.dilerim dileklerinizin daha fazlasını Rabbim size nasip eder.
24. yaş günüm bugün.o2.10.1986 7 sularında ağlamayarak dünyaya zor bir operasyonla gelen bebek.