Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu,Vefat etti!

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir süre önce kalp krizi geçiren annesi Fidan Yazıcıoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.Sivas'taki evinde 25 Ocak'ta geçirdiği kalp krizi sonucu Numune Hastanesine kaldırılan ve 26 gündür tedavi gören Yazıcıoğlu, 92 yaşında hayatını kaybetti.

Numune Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Hayati Öztürk, AA muhabirine, yoğun bakım ünitesinde tedavi gören anneYazıcıoğlu'nun saat 03.30'da hayata gözlerini yumduğunu söyledi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Twitter hesabından "Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi 'Fidan Annemiz' Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Mekanı cennet olsun. Camiamızın başı sağ olsun" mesajı paylaştı. AA
 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi son yolculuğuna uğurlandı

Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Başbakan Davutoğlu da katıldı.


muhsin-yazicioglu-nun-annesi-son-yolculuguna-ugurlandi-5326535.Jpeg


BBP'nin eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu 26 gündür tedavi görmekte olduğu Sivas Numune Hastanesi'nde saat 03.00 sularında hayatını kaybetti. Fidan Yazıcıoğlu bugün son yolculuğuna uğurlandı.


YAZICIOĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Fidan Yazıcıoğlu’nun cenazesi hastanede yakınlarınca alındıktan sonra Ulu Cami’ye getirildi. Burada oğlu Yusuf Yazıcıoğlu ve yakınları tarafından taziyeler kabul edildi. Ulu Cami’deki cenaze namazına Sivaslılar yoğun ilgi gösterdi. Kalabalık cami avlusuna sığmadı. Cenaze törenine yaklaşık 5 bin kişi katıldı.
fft16_mf5326547.Jpeg

BAŞBAKAN DA KATILDI

Fidan Yazıcıoğlu’nun vefatının ardından bugünkü programını değiştiren Başbakan Ahmet Davutoğlu da cenaze namazına katılmak üzere uçakla Sivas’a geldi. Havalimanında Vali Alim Barut tarafından karşılanan Başbakan Davutoğlu’na Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldızeşlik etti.

Cuma namazına yetişemeyen Başbakan Davutoğlu, cenaze namazı için saf tutulduğu sırada camiye geldi. Başbakan Davutoğlu, Fidan Yazıcığoğlu’nun oğlu Yusuf Yazıcıoğlu ile yakınlarına taziyede bulundu. Cami avlusunun dolması nedeni ile cemaatin bir kısmı cami içerisinde kaldı. Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazına BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile il protokolü ve partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BİR SÜRE OMUZUNDA TAŞIDI

Cenaze namazının kılınmasının ardından Başbakan Davutoğlu, Fidan Yazıcıoğlu’nun tabutuna omuz vererek cami avlusunda bir süre taşınmasına yardım etti. Daha sonra kalabalık arasından ayrılan Davutoğlu, cami avlusunda bulunan şeyh mezarlarının yanında dua ettikten sonra camiden ayrılarak Sivas Valiliği’ne geçti.

GERGİNLİK YAŞANDI

Başbakanın cami avlusundan ayrıldığı sırada bir kişi "Muhsin Yazıcıoğlu’nun katillerini bulacağız" diye bağırdı. Bu kişiye çevredekiler müdahale edince kısa süreli arbede yaşandı.
CENAZE TOPRAĞA VERİLDİ

Tekbirler eşliğinde camiden çıkarılan Fidan Yazıcıoğlu’nun cenazesi daha sonra cenaze arabasına konuldu. Ardından Yukarı Tekke Mezarlığı’na götürülen Fidan Yazıcıoğlu, buradaki aile mezarlığında dua ve gözyaşları arasında toprağa verildi. Başbakan Davutoğlu, Valilik ziyaretinden sonra taziye evine giderek başsağlığı dileklerini iletti.



 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Başbakan Programlarını İptal Edip Yazıcıoğlu'nun Annesinin Cenazesine Katıldı
20 Şubat 2015 Cuma 11:00
Başbakan Davutoğlu, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefat eden annesi Fidan Yazıcıoğlu'nun Sivas'taki cenaze törenine katıldı.
Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu bugün hayatını kaybetti. Vefat haberini aldıktan sonra tüm programlarını iptal eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, cenazeye katılmak üzere Sivas'a gitti.
BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ, TABUTU OMUZLADI
Başbakan Davutoğlu, uçaktan iner inmez Sivas Merkez Ulu Camii'ne giderek, merhumMuhsin Yazıcıoğlu'nun 92 yaşında vefat eden annesi Fidan Yazıcıoğlu'nun cenaze namazına katıldı.

Davutoğlu, camide merhum Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu'na başsağlığı dileklerini iletti. Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazında saf tutan Davutoğlu, anne Yazıcıoğlu'nun cenazesinin bulunduğu tabutu diğer vatandaşlarla bir süre taşıdı.


ERDOĞAN VE EŞİNDEN TAZİYE TELEFONU
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, BBP'nin kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesinin vefat haberinin akabinde aileyi ayrı ayrı telefonla arayarak taziye dileğinde bulundular.
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhume Fidan Yazıcıoğlu'nun oğlu Yusuf Yazıcıoğlu ile görüşürken, Emine Erdoğan ise merhumenin gelini Gülefer Yazıcıoğlu ile konuştu.
Fidan Yazıcıoğlu'nun vefatından derin üzüntü duyduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşinin, merhumeye Allah'tan rahmet, aile bireylerine ve yakınlarına ise sabır ve metanet diledikleri öğrenildi. Erdoğan telefon görüşmesini Elazığ'a hareketinden önce gerçekleştirdi.

basbakan-programlarini-iptal-etti-cenaze-icin-6987365_776_m.jpg
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun, çok çile çektiler.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
MUHSİN BAŞKANIN HALA ŞEHİT EDİLİŞ OLAYI AYDINLANMADI

TİMSAH GÖZYAŞLARI DÖKENLERİ ALLAH a HAVALE EDİYORUM.

MERHUME GİBİ ALLAH CC BİZLERE ANNELER NASİP ETSİN EVLATLAR YETİTİRSİNLER
 
Üst