Muhafazakar Gençlik Nereye Koşuyor?

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
693049.jpg



Muhafazakar Gençlik Nereye Koşuyor?


Muhafazakar AK Partili başkanın kongrede başörtülü bayana evlilik teklifinde bulunması, "muhafazakar gençliğe neler oluyor?" tartışmasını da beraberinde getirdi.


AK Parti Bolu Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel'in, yapılan kongrede tekrar başkanlığa seçilmesinin ardından sahneye davet ettiği Beyza Kılıç adlı bayana kalabalığın içinde evlenme teklif etmesi ve Kılıç'ın bu ilginç evlilik teklifine 'evet' demesi, akabinde malum medyanın bu gelişmeyi sunuş şekli, "Muhafazakar gençliğin gidişi nereye?" sorusunu akıllara getirdi.

Muhafazakar AK Partili başkanın kongrede başörtülü bayana evlilik teklifinde bulunması, malum medya ve kesime bulunmaz bir fırsat sundu. Hürriyet ve Milliyet, haberlerinde başörtülü bayandan "AK Partili başkanın kız arkadaşı" şeklinde bahsetti.


KIZ ARKADAŞINI DAVET ETMİŞ!


Hürriyet ve Milliyet'in okuyucularıyla paylaştıkları habere göre, Ak Parti Bolu Gençlik Kolları'nın Olağan Kongresi Bolu Sosyal Bilimler Lisesi Spor Salonu'nda yapılırken, kongreye tek listeyle giden mevcut Başkan Taha Furkan Sönmezel tekrar başkanlığa seçilmiş.

Sönmezel, sahneye yeni yönetim kurulunu davet ederken, “İzniniz olursa şu an aramızda benim için çok değerli biri daha var. Onu izniniz olursa sahneye davet etmek istiyorum” sözleriyle kız arkadaşı Beyza Kılıç’ı sahneye davet etmiş. Genç Başkan, kız arkadaşına ‘Benimle evlenir misin?’ diye sorduktan sonra salonda büyük bir alkış kopmuş. Beyza Kılıç’ın ‘Evet’ yanıtını vermesinin ardından Taha Furkan Sönmezel büyük mutluluk yaşamış.

http://www.habervaktim.com/haber/405866/muhafazakar-genclik-nereye-kosuyor.html
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Saçma sapan işler, git evinde konuş böyle şeyleri.
 
Üst