Milli İttifak'tan yağmur altında miting

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
milli-ittifak-tan-yagmur-altinda-miting.jpg



MİLLİ İTTİFAK’TAN YAĞMUR ALTINDA MİTİNG


İstanbul Bostancı’daki aday tanıtım programından ilimizdeki büyük miting için ilimize gelen SP Genel Başkanı Mustafa Destici ile BBP Genel Başkanı Mustafa Kamalak birlikte sahneye çıktı. Genel başkanlar, 11 milletvekili adayı ile birlikte el ele poz verdi.


7 Haziran seçimleri öncesi ilk mitingi SP ve BBP’den oluşan Milli İttifak yaptı. Perşembe Pazarı alanında gerçekleştirildi. SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ile BBP Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin birlikte katılacağı Milli İttifak mitingi için Perşembe Pazarında hazırlıklar devam etti. Sahneye çıkarak ilk konuşmasını yapan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici oldu. Selamlamanın ardından konuşmaya başlayan Destici, Fatih Sultan Mehmet’i anmayı ihmal etmedi. Destici şunları söyledi;

DEMOKRATİK SEÇİM OLMAYACAK


Büyük bir coşku ile kürsüye gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, konuşmasında şu ifadelere yer verdi, "Öncelikle Milli İttifak’ımız hayırlı, uğurlu olsun. İnşallah bu ittifak çıktığı yoldan zaferle çıkacaktır. Bu seçimin bir eksik tarafı var, o da demokratik bir seçim olmayacağıdır. Maalesef ülkemiz darbe yasasıyla yürütülüyor. Hangi yüzle ben yeni sivil demokratik anayasa yapacağım diyorsun? Artık bu büyük Türk milleti buna inanmaz, buna kanmaz. Eğer gerçekten niyetleri Türkiye’yi demokratikleştirmek olsaydı bu zamana kadar defalarca bunu yapabilirlerdi, ama yapmadılar. Şimdi ne diyorlar bu gömlek bu bedene dar geliyor. Onun için başkanlık sistemine geçmek gerek diyorlar. Siz bu milleti bu memlekete dar ettiniz. Ve bu millette seçimde sizi sandığa dar edecek.


389-5794.jpg





Kaynak

milli-ittifaki-yagmur-da-yikamadi.jpg-14.jpg
 

ihvanistanbul

AkhenAton
Katılım
4 Eki 2009
Mesajlar
7,658
Tepkime puanı
2,338
Puanları
113
Konum
istanbul
Bir zamanlar saadet ve diğerleri vardı. Şimdi diğerlerinden beter saadet var.

selamun aleyküm.
 
Üst