Milli Gazete ve SP'li belediyelerde istifa depremi!

manifesto

Yasaklı
Katılım
23 Ara 2006
Mesajlar
0
Tepkime puanı
334
Puanları
0
Konum
Kocaeli
Milli Gazete'de Genel Yayın Yönetmeni ve ekibi işi bıraktı.

Milli Gazete'de Genel Yayın Yönetmeni Necdet Kutsal ve ekibi son yarın çıkacak son gazeteyi hazırladıktan sonra eşyaları ile birlikte gazeteden ayrıldılar.

SON GÖREVDİ

Milli Gazete'de uzun zamandır birlikte çalışan Necdet Kutsal ve ekibi, haber yazar kadrosu olmak üzere son haber ve yazılarını baskıya göndererek 2 Eylül 2010 tarihli Milli Gazete'yi İstanbul Sefaköy'deki tesislerde son iş günlerinin ürünü olarak belirledi.

Bu olayla Ramazan ayında yaşanan iftar baskını ile başlayan ve Numan Kurtulmuş ve ekibinin Saadet Partisi çatısı altında devam etmeme kararı almaları ile sonuçlanan süreç henüz tamamlanmadığı ortaya çıktı.

SIRADA İL BAŞKANLARI VE BELEDİYE BAŞKANLARI VAR

Ayrıca Saadet Partisi'ndeki bu ayrılıkta Genel Başkan Numan Kurtulmuş, Kurtulmuş'un ekibi ve GİK üyeleri ile başlayan istifalar da bitmiş değil. Partide istifaların Pazartesi günü akşamına kadar süreceği ve onlarca il başkanı ve Belediye Başkanının da istifalarını Genel Merkeze sunacağı öğrenildi.

http://timeturk.com/flas-milli-gazet...94-haberi.html
Şanlıurfa belediye başkanı FAKIBABA istifasını salı günü sunuyor...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba, Numan Kurtulmuş'un Saadet Partisi Genel Başkanlığı'ndan istifasının ardından kendisinin de Salı günü istifa edeceğini açıkladı.

Fakıbaba, “Numan beyi yürekten destekliyoruz. Türkiye'yi kucaklayan yeni bir parti niçin olmasın?” dedi.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15919063.asp?gid=373

İsabet olur artık bu partide duranların ben aklına şaşarım..
cheesy.gif


Şaşırmıyorum bozgun yaşanıyor.Mantıkları falan da kalmadı depresyon içindeler bu aralar.Hoca "Allah hidayet etsin" demiş Kurtulmuş ekibi için acaba iftar baskını yapan zibidiler için de böyle bir duası varmıydı ? yoksa hidayet ancak ona muhalefet edilince mi aklına geliyor merak ediyorum.Milli Gazete yi hiç okumam almam da ama bu davranışlarını tebrik ediyorum ve SP li BELEDİYE BAŞKANLARINA sesleniyorum bu KOKUŞMUŞ ortamdan bir an önce kendilerini KURTARSINLAR..
 
Üst