MHP'li Saffet Sancaklı: Ya iktidar ortağı oluruz ya savaş çıkar

menzil5453

Doçent
Katılım
11 Eyl 2014
Mesajlar
579
Tepkime puanı
12
Puanları
0
saffet_413.jpg



Milli Takım eski futbolcusu Saffet Sancaklı, Gaziantep’te yaptığı konuşmada, "Geldiğimiz noktada ya MHP 7 Haziran’da iktidar ortağı olacaktır, ya da bu ülkede savaş çıkar" dedi.

Şahinbey MHP İlçe Teşkilatı’nın 11. Olağan Kongresi'ne katılan Milli Takım eski sporcusu Saffet Sancaklı, açıklamalarda bulundu. Sancaklı, üzerlerine büyük oyunların oynandığını ifade etti. Ülkücülerin 'paralel' olarak gösterilmek istendiğini öne süren Sancaklı, ülkücülerin hiçbir zaman 'paralel' olamayacağını belirtti.

Sancaklı, "Ülkücüler devletin ta kendisidir. Bunu herkes böyle bilsin. Operasyon yapıp, bizi itibarsızlaştıracaklarmış. Bir tane ülkücünün kılına dokunamayacaksınız. Bir tane ülkücüyü alamayacaksınız. Bu söylediğim sözler Türk dünyasının lideri sayın Devlet Bahçeli’nin fermanıdır" dedi.

"SAVAŞ ÇIKAR"

Saffet Sancaklı son olarak şunları söyledi:*"Genel Başkanımız diyor ki; ‘ya 7 Haziran’da iktidar ortağı oluruz, ya bu ülkede savaş çıkar. Genel Başkanın ağzından kolay kolay bu laflar çıkmaz. Geldiğimiz noktada ya MHP 7 Haziran’da iktidar ortağı olacaktır, ya da bu ülkede savaş çıkar. O yüzden bugüne kadar bütün seçimler önemliydi. Herkes çalışıp fedakarlık yapıyor."

http://videonuz.ensonhaber.com/m/izlet.php?b=mhp-li-sancakli-ya-iktidar-ortagi-oluruz-ya-savas-cikar

http://www.ensonhaber.com/mhpli-sancakli-ya-iktidar-ortagi-oluruz-ya-savas-cikar-2015-01-26.html
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Gökten kemik yağdı mı? :)))))
 

talib

Kıdemli Üye
Katılım
11 Tem 2006
Mesajlar
21,906
Tepkime puanı
1,076
Puanları
0
Konum
İstanbul
dokunmayın aslanıma! daha yeni düştü piyasaya, böyle laflar etmesi normaldir.
 

abdullah birisi

Kıdemli Üye
Katılım
12 Mar 2013
Mesajlar
10,357
Tepkime puanı
517
Puanları
0
Konum
istanbul
Rabbim, sevdiklerinin hürmetine, bu ülkeyi böldürtmez hayırlısı ile İnşaAllah... Lakin, güneydoğuda böyle bir hainlik olursa, ne yapacaksınız,,, çok uğraştık böldürtmemeye ama, dış güçlere yenik düştükmü diyecekseniz o vakit.... Hükümetin, bu politakaları yüzünden, evvela, BBP in yoksa, Mhp nin iktidar ortağı olmasını isterim..eğer bu işte hayır varsa...
 

Muminaga

Yeni
Katılım
19 Ara 2006
Mesajlar
8,208
Tepkime puanı
989
Puanları
0
Ülkücülerin 'paralel' olarak gösterilmek istendiğini öne süren Sancaklı, ülkücülerin hiçbir zaman 'paralel' olamayacağını belirtti.
Ülkücülerin paralel olduğu iddiasında bulunan var mı?
kendisi bunu kimden duymuş?
paralellerin dümen suyundan gittikleri, aynı söz ve eylem birliği içinde oldukları kanıtlara dayanarak söyleniyor ki bunda yalan yok.
 
Üst