MHP dağılıyor...İstifalar depremi...

ukubat

Profesör
Katılım
9 May 2007
Mesajlar
1,942
Tepkime puanı
103
Puanları
0
Konum
istanbul,fatih
Web sitesi
www.ismailaga.org.tr
89630.jpg
MHP'de toplu istifa şoku

MHP'de 'evet' istifaları arka arkaya geliyor...Çorum'da referandumda 'evet' oyu kullanacaklarını ifade eden MHP'li 3 belde belediye başkanı partilerinden istifa etti.

Çorum'un Arifegazili Belde Belediye Başkanı Hamza Yağmur, Narlı Belde Belediye Başkanı Necati Kökcü, Başpınar Belde Belediye Başkanı Cevdet Dağ ileMHPBaşpınar Belde Başkanı Hürrem Tavlı, 12 Eylül'de yapılacak referandumda 'evet' oyu kullanacaklarını söyleyerek, MHP'den belediye meclis üyeleriyle birlikte istifa ettiklerini açıkladı.

mhp.jpg


Referandumda 'evet' diyeceklerini açıklayan başkanlar, MHP'den istifa ettiklerini Turgut Özal Konferans Salonu'nda düzenledikleri basın toplantısı ile açıkladı. Başkanlar adına konuşan Arifegazili Belde Belediye Başkanı Hamza Yağmur, 12 Eylül'de yapılacak olan referandumda alınacak tavrın hem kendileri hem de toplumun geleceği için büyük önem taşıdığını söyledi.Referandumöncesi 'evet' ve 'hayır' diye iki cephenin oluştuğunu anlatan Başkan Yağmur, "İki cephe içinde kendi tercihimizi belirlerken kimin nerede durduğuna özellikle dikkat etmek gerekmektedir. Bazıları anayasa değişmesin, düzen böyle devam etsin, soylu tabakanın menfaatlerine dokunulmasın istiyor. Hayırcı cepheye şöyle bir bakalım. En başka CHP, yanında MHP, onun yanında da BDP durmaktadır. Bir taraftan da terör örgütüanayasa değişikliğiyapılmasın diye eylemleri ile hayırcıları desteklemektedir. Bu fotoğraf büyük bir gafleti yansıtmaktadır. Bizim bu fotoğrafta yerimiz yoktur. Hayır oyuna verilecek her destek rahmetli başbuğ Alpaslan Türkeş'in kemiklerini sızlatacaktır. Çünkü anayasanın mutlaka değişmesi gerektiğini belirten başbuğ Türkeş, bunu yapacak hükümete her türlü desteği vereceklerini açıklamıştı" diye konuştu.

"12 Eylül'ün en ağır faturasını ödeyen milliyetçilerin hatrı ve hatırası 30 yıldır bugünü beklemektedir" diyen Hamza Yağmur, şöyle devam etti: "Bu önemli günde 'evet' diyeceğiz ki kimse bir daha darbe yapmaya cesaret etmesin. 'Evet' diyeceğiz ki cezaevinde işkencelerle sağlığını ve canını kaybedenlere vefa borcumuzu ödeyelim. 'Evet' diyeceğiz ki terör örgütü sevinmesin, çeteler daha mutlu ve güçlü olmasın"

Narlı Belde Belediye Başkanı Necati Kökcü de "Üyelerimle birlikte mensup olduğum partiden istifa ediyorum" derken, Başpınar Belde Belediye Başkanı Cevdet Dağ ise, "Türkiye'nin aydınlık geleceği için belde başkanı, belediye meclis üyeleri ile birlikte aldığımız kararla Türkiye Cumhuriyeti anayasasını değiştirmek için hep birlikte 'evet' diyoruz." şeklinde konuştu
 

Dergaz

Profesör
Katılım
31 Ara 2007
Mesajlar
1,685
Tepkime puanı
28
Puanları
0
Yaş
38
Konum
Ne fark eder ki
MHP'den "evet" istifaları sürüyor

Konya'nın Yunak ilçesinde referandumda 'evet' oyu kullanacaklarını açıklayan MHP'li 4 belediye meclis üyesi partiden istifa ettiğini açıkladı.

Alınan bilgilere göre, Yunak Belediyesi'nin MHP'li meclis üyeleri Hasan Tokdemir, Halil Yılmaz, Ömer Algı ve Muhammet Günay istifalarını sundu. MHP'li üyeler AK Parti'ye katıldı.

MHP'den istifa eden meclis üyeleri yaptıkları açıklamada, 12 Eylül'de yapılacak olan referandumda MHP'nin parti politikasını beğenmediklerini dile getirdiler. Meclis üyeleri, referandumda 'evet' oyu kullanacaklarını bildirdiler.

CİHAN
 

feridun41

Asistan
Katılım
21 Ara 2006
Mesajlar
341
Tepkime puanı
9
Puanları
0
Konum
kocaeli
Web sitesi
www.turaneli.net
hahaha.
başlığa bak..
zil takıp onayın
birkaç kişinini kopması ile koca parti çökmez. yıkılmaz..
sizin umut ve isteğiniz bu..
kopmalar demokratik tavırdır ve normaldir. sadece mhp den kopmlar olmadı. diğer partilerde de oldu ve olacaktır.
bazı kopmalalr güce güç katar.
tıplı akp nin erbakan hocadan kopması gibi.
değil mi?
kopmalar dönmedir... siyasi dönme. siyasaten dönme
 

ukubat

Profesör
Katılım
9 May 2007
Mesajlar
1,942
Tepkime puanı
103
Puanları
0
Konum
istanbul,fatih
Web sitesi
www.ismailaga.org.tr
feridun boşuna partinizdeki çöküşü örtbas etmeye çalışmayın...
Adam toplamayı beceremeyince hayır mitinglerini bile iptal ettiniz....
Mhp tabanı artık sizin chp nin dümen suyuna girmedinizi istemiyor..
 
Üst