Metris Cezaevinden Mesaj var ! 10 Kasım 2012

alanyali07

Kıdemli Üye
Katılım
11 May 2008
Mesajlar
6,968
Tepkime puanı
845
Puanları
0
CÜBBELİ AHMET HOCAMIZ DİYOR Kİ;
1-Mahkemeye kadar size mektup yazacak takat bulamıyorum bu yüzden bildirmek istediğim hususları resmi sitelerim http://www.cubbeliahmethoca.tv/ http://www.facebook.com/cubbelihoca571 ve https://twitter.com/cubbelihoca571 adreslerinde yayınlanacak ama sakın interneti olmayanlar bu sebeple evlerine internet bağlatmasınlar çoluk çocuğunuzu internetten uzak tutmaya çal
ışın gavur obama bile kızları için facebook'tan korktuğunu söylüyorken bu müslümanlar nasıl korkmaz şaşarım onun için benim gönderdiğim bilgiler mutlaka hafta içinde radyoda tekrar tekrar yayınlansın MUSTAFA ÖZŞİMŞEKLER hocaefendide tebliğlerimi cuma gecesi tahlil eder.

2-CÜBBELİ AHMET HOCAMIZ DİYOR Kİ;
Mekke medine ve mescid-i aksa dışında hiç bir mescid namaz ve sohbet gibi amellerin faziletini katlamaz ancak mescidin imamı daha alim ve takva sahibi olursa onun arkasında kılmak ve sohbetini dinlemek eftal olur. sohbet dinlemek isteyenlerinize perşembe akşamları (yani cuma gecesi) MUSTAFA ÖZŞİMŞEKLER hocanın pazar sabahlarıda ALİ ULVİ UZUNLAR HOCAEFENDİNİN sohbeti yeter artar keşke onlarla amel edebilseniz ALİ ULVİ hocaefendinin ilmi takvası ameli EFENDİ hazretlerimize bağlılığı ve benzeyişi diğer ihvana karşı samimiyeti fitneden fesattan uzak duruşu diğer sohbetçilerden kat kat üstündür ben buna şahitlik ederim onu kendimdende eftal bilirim Rabbim nazarlardan muhafaza eylesin amin..!

3-CÜBBELİ AHMET HOCAMIZ DİYOR Kİ;
Sibel üresin hanımefendinin şeriatı müdafasını çok taktir ediyorum kendisini desteklememiz icap eder bu yüzden bundan sonra yazıları dergimizde yayınlanacak radyoda kadınları genç kızları aydınlatıcı programlar yapmasını münasip görüyorum bugün bir çok ilahiyatçının ve feminist kadın hocaların-hacıların inkar ettiği ayet ve hadisi bu hanım kardeşimiz ikrar ediyor hatta bugün çarşaflı hoca hanımlardan bazısı dahi işlerine gelmeyen bazı ayet ve hadisleri inkara kalkışarak kafir oluyorlar bu yüzden erkeklere kadınlarla bu konuları konuşmamalarını biliyoruz böylemi olmalı ayet hadisten bir müslüman nasıl rahatsız olur onun için bu zamanda şeriatın ruhunu bu hanımefendi kadar koruyan bir hanıma hatta erkeğe bile rastlamadım desem yeridir

4-CÜBBELİ AHMET HOCAMIZ DİYOR Kİ;
Lalegül fm de çalınan def ve ney dışında enstrüman kullanılan kasidelerde cemaatimiz kadar bende rahatsızım bu yüzden kendilerine tavsiye ediyorum söz tutsunlar çıplak sesle yahut ney ve def eşliğinde çalınanlar haricinde gitarlar sazlar kemanlarla çalınan göbek havası gibi müzikleri çalmasınlar bu işte titiz olsunlar cemaati sohbetlerden soğutmasınlar bunun vebali çok olur benden söylemesi İNŞAALLAH doğruya muaffak olurlar.

5-CÜBBELİ AHMET HOCAMIZ DİYOR Kİ;
Metriste memur fatih galip ocak isminde bir genç ziyaretime gelerek helallik istedi ve şöyle anlattı;Hocam siz içeri alındığınızda ben 6 aylık bir dönem için askere gittim orada bazı askerler sizin aleyhinize konuştular bende sizi tanımadığım için o laflara laf kattım o gece rüyamda bembeyaz cübbeli beyaz sakallı bir zat bana göründü ve peygamberimizde burada ama sen görmüyorsun sen Rasulullah (sallallahu aleyhi vesellemin) sevdiği bir kişinin alehine nasıl konuşursun bilesinki ALLAH, dostlarının alehine konuşulmasına rıza göstermez dedi bende o telaşla uyandığımda ağzım yamulmuştu insanların içine nasıl çıkacağım diye düşünürken şahadet getirerek ve felak-nas surelerini tekrarlayarak bir zaman sonra ağzım düzeldi diye anlattı ve özür diledi elimi tutunca bir çoklarının dediği gibi ''Şimdi milyonlar benim yerimde olmak için neler vermez'' dedi ve ağlamaklı oldu bende kendisine ''Sen namaz kılanlardan olduğun için uyarıldın alehime konuşan bu kadar insan neden uyarılmıyor niyeti iyi olmayan abdest namaz ehli olmayanların rüyasına evliya niye girsin zaten onların benim aleylerime konuşmalarının ne zararı olur. Niyazı Mısri Hazretlerinin Buyurduğu Gibi; ''Mısriye sövsün ol ağız ALLAH demek bilmez ola'' diye cevap verdim ve gönül hoşluğuyla helallik verdim bunu namaz abdest ehli olupta alehimde konuşanlara duyurun hadi rüya sahih mi diyelim ya ağzının yamulmasına ne diyeceğiz? müfteriler tövbe etsinlerde büyük azaptan kurtulsunlar.

6-CÜBBELİ AHMET HOCAMIZ DİYOR Kİ;
Zilhicce ayının sonunda yani 14 kasım çarşamba günü güneş batmadan sene sonu duasını mutlaka okuyun ki Şeytan; Bir senede yaptırdıklarımı bir anda sildirdi'' diyerek yüzüne toprak saçsın ve sizden kaçsın manevi hallerinin kendisine gösterilmesini isteyenler aynı gün ikindiden sonra saadet duasını 21 kere okusun sene boyu iki koruma meleğine sahip olmak isteyen ve şeytanı bir sene kendisinden ümitsiz kılmak dileyen kimse hicri yılbaşımız olan 1 muharrem yani 14 kasım çarşambayı 15 kasım perşembeye bağlayan gece en geç perşembe günü sene başı duasını okusun bu saydığım dualar ayrıca muharrem hilali duası 15 kasım günü bir senelik koruma için yapılacak vazife ve 14 kasımı 15 kasıma bağlayan ilk gece namazı ve ilk gün namazı bunların hepsi Arifan Dergimizin bu sayısında 56-60 sayfalarında yazılıdır ben sizi çok seviyorum bunlardan istifade etmenizi istiyorum hele sene sonu ve sene başı duaları varya bir senelik hesabımızı ilgilendiriyor ne olur insanları uyarın derginizi şimdiden hazırlayın gününü saatini kollayın gafillerden olmayın bu bilgiler radyoda sürekli tekrarlansın bu vesileyle hicri yılbaşınızı tebrik eder tüm islam alemi için 1434 yılının mübarek ve mahfuz olmasını cenab-ı MEVLADAN niyaz ederim yeni yılın safer ayında İMAM-I RABBANİ (k.s)nun vefatının 400. yılı olması hasebiyle 400 yılda beklenen Ahmedin hurucu ve kendisine kavuşmamızın sürüru ile mesrur ve müeyyed kılınacağımızı tebşir ederim.''Geceler gebeler bakalım ne gariplikler getirecekler!''
 

Burak*

Paylaşımcı
Katılım
6 Kas 2012
Mesajlar
137
Tepkime puanı
4
Puanları
0
Allah hocamızadn razı olsun. Paylaştığınız için sizden de razı olsun. Rabbim bizi dosdoğru yoldan ayırmasın. Cübbeli Ahmet hocamız tez zamanda hapis hayatından kurtulur da özgürlüğüne kavuşur inşallah.
 

manifesto

Yasaklı
Katılım
23 Ara 2006
Mesajlar
0
Tepkime puanı
334
Puanları
0
Konum
Kocaeli
3-CÜBBELİ AHMET HOCAMIZ DİYOR Kİ;
Sibel üresin hanımefendinin şeriatı müdafasını çok taktir ediyorum kendisini desteklememiz icap eder bu yüzden bundan sonra yazıları dergimizde yayınlanacak
Ekip tamamlanıyor :)

 

ŞehbaL

Kıdemli Üye
Katılım
7 Haz 2006
Mesajlar
7,330
Tepkime puanı
643
Puanları
0
Konum
Ankara
Her şey iyi güzel de sibel üresin'i okuyunca "yok" dedim, kaldım birden =/ Sibel Üresin?? Tevbe..
 

alanyali07

Kıdemli Üye
Katılım
11 May 2008
Mesajlar
6,968
Tepkime puanı
845
Puanları
0
Sibel üresin geçenlerde canlı yayında adnan oktarla tartışmıştı tvde, ona kadınlarla bu şekilde birarada yaptığı hareketlerin haram olduğunu söylemişti. belki bu sebeple destek vermiş olabilir.
 

manifesto

Yasaklı
Katılım
23 Ara 2006
Mesajlar
0
Tepkime puanı
334
Puanları
0
Konum
Kocaeli
Evet SİBEL ÜRESİN Şeriatı Müdaha için çok yerinde bir tercih..
Birlikte bol bol müdafa etsinler :)
Sibel Adnan'a ne dedi bilemiyorum ama anlaşılan Cübbeli'nin gözüne girmiş
 

maksut ibrahim

Kıdemli Üye
Katılım
6 Kas 2009
Mesajlar
5,889
Tepkime puanı
139
Puanları
0
Cübbeli: ama sakın interneti olmayanlar bu sebeple evlerine internet bağlatmasınlar

BAGLATMAZLAR HOCAM HIC MERAK ETME

 

mahmud enes

Doçent
Katılım
24 Nis 2010
Mesajlar
708
Tepkime puanı
42
Puanları
0
Evet SİBEL ÜRESİN Şeriatı Müdaha için çok yerinde bir tercih..
Birlikte bol bol müdafa etsinler :)
Sibel Adnan'a ne dedi bilemiyorum ama anlaşılan Cübbeli'nin gözüne girmiş

yazılanları tasdik edeceginzi aklımdan gecmemişti ama cımbızla cekip sadece bir yazıyı alıp onca yazılanları örtbas etme düşüncenizi hayretle karşıladım. adam diyor ki islam elden gidiyor müdafaa yapmak lazım sen kalkmış nelerden bahsediyorsun. Allah aşkına bırakıp gidin ya anladığınız şeylerden düzgünce bahsedin ya da susun da insan sansınlar sizi. ya hayır konuş ya sus ( hadis-i şerif)
 

mahmud enes

Doçent
Katılım
24 Nis 2010
Mesajlar
708
Tepkime puanı
42
Puanları
0
Cübbeli: ama sakın interneti olmayanlar bu sebeple evlerine internet bağlatmasınlar

BAGLATMAZLAR HOCAM HIC MERAK ETME


sağlam olan baglatmaz emin ol. milletin işi gücü yok internetlemi ugraşacak. onu bazı avamlar yapar. takva ehli ders okuyacak ders okutacak emri maruf nehyi anil münker yapacak medreselerde vazife yapacak. hoca olacak cevresini aydınlkatacak sizin gibi karanlık adamlarda bu aydın (münevver) zatlara söz söyleyecek peh dogrusu..
 

mahmud enes

Doçent
Katılım
24 Nis 2010
Mesajlar
708
Tepkime puanı
42
Puanları
0


Ozaman senin internette ne isin var ?

Neden internete baglandin ?
Ozaman sende saglam degilsin

evinde interneti olup her gün saatlerce basında durup malayani yapmak ayrı arada sırada havadis ve gündemle ilgili bilgi alıp ehli sünnet düşmanlarına cevab vermek ayrı. ikisini iyi ayrıd etmek lazım gelir. benim evimde internet yok kardesım..
 
Üst