Messenger Plus! Live Beta v.4.0.0.226

mustafa

Profesör
Katılım
8 Haz 2006
Mesajlar
1,972
Tepkime puanı
4
Puanları
0
Konum
Ankara
Kullanım

Genel

Messenger

Konuşma Penceresi

Kişiselleştirme

Log Görüntüleyici

İndirme ve Kurulum

Programın halen beta olduğunu ve geliştirme aşamasında olduğunu unutmayın.Verilen beta sürüm dili sadece İngilizce.Kurulum sırasında sponsoru reddetmeyi unutmayın.

> > WLM Plus Live 4 00 226 < <


Kurulum Öncesi Yapılması Gerekenler :
Programın kurulum sırasında MsgPlus ana sunucusuyla iletişme geçmesini önlemek için "hosts" dosyanızı düzenlemeniz gerekiyor.Hosts dosyasının bulunduğu dizin aşağıdaki şekildedir - kullandığınız windowsa göre- :
Windows XP = C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ETC\hosts
Windows 2K = C:\WINNT\SYSTEM32\DRIVERS\ETC\hosts
Win 98/ME = C:\WINDOWS\hosts
Dosyayı göremiyorsanız gizli ve sistem dosyalarını gösterme seçeneğini klasör seçeneklerinden onaylayın, daha sonra aratın.

Dosyayı herhangi bir metin düzenleyici ile (notepad , wordpad gibi) açın ve aşağıdaki satırı hosts dosyasında en alta ilave edin :

127.0.0.1 extern.msgplus.net
( 127.0.0.1 boşluk extern.msgplus.net )
ve dosyayı kaydedin.

Daha sonra messengerınız kapalıyken ( system tray'de de kalmamalı, aşağıda saatin yanında simgesi de kalmamalı) kurulumu başlatın.Önceki sürümlerden farklı olarak preferences-seçenekler butonu msnde oturum açmadan aktif hale gelmiyor.Kurulum sırasında sponsoru reddedin ve sponsor olmadan kurulmasını sağlayın.

Kurulum bitiminde oturum açtığınızda ilk düzenleyeceğiniz seçenek report error/bug ve güncelleştirmeleri kontrol et kutusunu boşaltmak olsun.

Bu işlemleri bitirdikten sonraprogram sorunsuz çalışacaktır.Eğer hosts dosyanızı eski haline getirmeniz gerekirse eklediğiniz satırı silin ( bunu yapmazsanız msgplus web sitesini görüntülemeniz mümkün olmayacaktır , az evvel yaptığımız işlemle msgplus sitesini blokladık çünkü)
Lütfen anlatılanlara uyun ve bunun bir beta sürüm olduğunu , programın hatalar içerebileceğini unutmayın.Linkler ve program tarafımdan test edilmiştir.
 

_MeCBuRi_

Asistan
Katılım
9 Tem 2006
Mesajlar
428
Tepkime puanı
2
Puanları
0
ALLAH raz&#305; olsun.paylas&#305;m i&#231;in saolun kardes.

g&#246;klerden mahzene
qolop4444
 

Enes

İhvan Forum Üye
Katılım
6 Haz 2006
Mesajlar
14,127
Tepkime puanı
1,240
Puanları
113
Konum
bâbil...
Ben tavsiye etmiyorum &#351;ahsen...
 
Üst