ben duydummürşidsiz müslüman olamazsınız demiyoruz.
tasavvuftaki mutmainnne makamına gelemezsiniz diyoruz.
ben geleni görmedim.
ismi ibrahim miş
o peygamber gibi bir cümle kurmayın
ben duydummürşidsiz müslüman olamazsınız demiyoruz.
ben geleni görmedim.
Birileri Itri siz yapamaz. Hay Itri kadr taş düşsün kafana emi, belki akıllanırsın.cemalii kardeşim, Putkıran, veri, Itri gibi tarikat münkirlerine cevap vermenin lüzumsuz olduğunu düşünüyorum. Sadece laf dalaşı.. Üslubu ile adam gibi yazsalar cevap verilir ama böyle boş konuşmalar..
Din peygambersiz olmazmış, tarikat da şeyhsiz o zaman o da mı din diyecek kadar zekası olan biriyle muhatabsın. Takım da kaptansız olmaz, okul da öğretmensiz, mezhep imamsız, camii de imamsız olmaz.. Ne olacak şimdi hepsi ayrı bir din mi.. Saçma sapan sözler. Tarikatın savunulması yapılmaz, münkirler kendi pisliklerinde kalsın bize ne. Yazarım bir iki ki millet onların sahte gülüşüne kanmasın. Bugün senin şeyhine söven yarın seni bir kaşık suda boğar. Bilinsin münkirler o kadar. Yoksa ne halt ederlerse etsinler. Vakte yazık.
Münkir tip ve karaktere tam uygunsun. Hastalıkların ortaya çıkınca, siz de öyle olmayasınız diyorsunBirileri Itri siz yapamaz. Hay Itri kadr taş düşsün kafana emi, belki akıllanırsın.
Sen diğer konularada yazdığım gibi git şeyhinden bir edep-terbiye dersi al, gelde ondan sonra konuş.
Ben bir yere yorum yaptıysam öyle konuş.
Hiç katılmadığım yerlerde niye boyuna bana taş atıyorsun?
Maydanozluk tam huyun olmuş senin. Senin gibi tarik ehli olmaktansa benim yolum daha iyi...
Forumdaki birileri gibi "enel hakk" demiyoruz.
Talip bey diyorki: Bizde iman hizmeti yapıyoruz.
Tarikatçı kardeşlerim yapıyorlardır da ,
Sen çamur atmak, ispat edemiyeceğin- edemediğin şeylerle uğraşmaktan bırak iman hizmetini, günlük zikrini bile yapabildiğini sanmıyorum
Daha fazlası ise;
Geceyarılarına kadar nasıl çamur atarım, islam kardeşliğini nasıl berhava ederim diye düşünmekten bazı sabah namazlarını kaçırdığını bile tahmin ediyorum.
O zaman sana kendi belan yetişir.
Bir daha diyeceklerin varsa de, adımı kullanma. Yoksa sabrim sınırsız değildir.
üzgünüm ama gerçekten o bir peygamber.
ben duydum
ismi ibrahim miş
o peygamber gibi bir cümle kurmayıngülerim ancak
Emrin olur terbiyeszliği kabul etmiş kişi..Kaale alındığını zannediyorsun herhalde. Bizim bir şey kabul ettiğimiz yok. Karakterini sergilemekte serbestsin dedim sadece. Neyi nereden nasıl anlarsın orasına karışmam.
Zaman tarikat zamanı değildir demek, bu zamanın şeyhlerini aldatıcı kabul etmektir, zira onlar tarikatı devam ettirmektedirler. Sen bunu anlamayacak kadar aklın başında değil.
Terbiyesizliğinle lakap takmaya devam eyle. Kur'an ayeti gelir hakkından bir gün. Biz böylesi çocukluklarla ilgilenmeyiz
Tarikatlar kendilerini Hz Peygambere dayandırır ama kaynak yoktur türünden zırvalar da senden. Bu dahi inkarının göstergesidir. Sadece hizmetlerine eyvallah dersin, ama esasına karşı münkirlik her yerinden akar görürüm. Sadece zaman tarikat zamanı değildir demek bile bu asrın şeyh efendilerini inkar ettiğini gösterir ki bu sözü bugün için geçerliği olduğunu söyleyen de sensin. Sen lakap takmaya devam et, forumun nurcu banisini mesrur et -artık oluyordur olmuyordur orasını bilemiyorum-, o mesrur iken kimse laf edemez sana korkma, terbiyesizliğini terbiye lafını ağzına alarak devam eyle
Ha anlatmaya da devam et, bu zaman tarikat zamanı neden değil.. Ehli tarik insanlar var burada, belki seni dinlerler de şeyhlerden kaçarlar.
Zaten dini forumlarda zaman tarikat zamanı değildir diyebilen birisi neden barındırılır anlamam.
sadece şuna takıldım: sizin görmemeniz olmadığına delil midir?mürşidsiz müslüman olamazsınız demiyoruz.
ben geleni görmedim.
Bir daha demedim dersen alıntı ile gözönüne koyuveririm, edebsizliği kabul eden kişi.Gerzeklik yapma, öyle bir şeyi demedim ben. En fazla klavye sürçmesi olabilir bu da sen karakterliye delil olur ancak. Lafını edebini bil de konuş.
Senin kör kalbin minik aklın, şeyhleri halen kendin gibi zannetmenden belli. Mail adresi verecekmişim!
İnkarının nereden çıktığını yazdım. Yazacaksan konu hakkında yaz, gerzekliklerinle uğraştırma beni. Neden hemen böyle olursunuz, konudan sapıp, şahıslarla uğraşırsınız. Senin abilerinden şeyhleri yalancı ilan eden varken, senin edepsiz ve terbiyesizliğinle mağrur olmanı anlamıyor değilim.