Mehmet Baransu Tutuklandı...

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
28135555.gif



Mehmet Baransu tutuklandı


Gazeteci Mehmet Baransu, "Balyoz" planı davasında yargılanan bazı sanıklara ''kumpas'' kurulduğu iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklandı.


Kaynak
 

alitufan2003

Profesör
Katılım
27 Ağu 2013
Mesajlar
1,370
Tepkime puanı
11
Puanları
0
Konum
Yalova
Mehmet BARANSU imzasıyla beş yıl kadar önce Taraf Gazetesi -hâin bir tezgâhla, yalan ve iftiralarla- Muhterem Ömer Öngüt -kuddise sırruh- Hazretleri'ni, "Birilerinin elemanı" olarak göstermeye çalışmıştı.




Çok profesyonelce hazırlanmış bu iftiralar sebebiyle
Muhterem Ömer Öngüt -kuddise sırruh- Hazretleri ve yakınları gizlice soruşturulmuş, teknik takibe alınmış, telefonları dinlenmişti.
Önce bu belgelere bakalım.






Yapılan teknik takiplerde hiçbir suç unsuru bulunamayınca, tüm kayıtlar imha edilmek zorunda kaldı.
İşte belgesi;
 

alitufan2003

Profesör
Katılım
27 Ağu 2013
Mesajlar
1,370
Tepkime puanı
11
Puanları
0
Konum
Yalova
Neden bu zata düşmanlık beslediler ve ellerine geçen ilk fırsatta kinlerini kustular?

Çünkü bu zat,
herkes bunları islam yolunda zannederken, bunların elebaşlarına "HOCAEFENDİ", "İSLAM'A HİZMET EDEN BİR HOCAEFENDİ HAKKINDA NE SÖYLENEBİLİR?" diye methiyeler düzüp, hediyeleşirken...
Allah'u Teala'nın takdiriyle içyüzlerini görmüş, ümmeti muhammede yapmayı planladıkları tezgahı 1995 yılından itibaren yaptığı neşriyatlarla bildirmişti...
Bunların, her zaman örnek gösterdiği bediüzzaman hazretlerinin yolunda olmadıklarını beyan etmiş... Bunları NARCI olarak adlandırmıştı...



http://www.hakikat.com/nur/risaleler/narci/icnarci.html


Amma bunların en güçlü oldukları zamanda, herkese kumpas kurdukları bir anda, artık başbakanı bile devre dışı bırakıp, devleti ele geçirme gücünü kendilerinde gördükleri zamanda, şu beyanları vermişti...


"Küffarın Ajanları:
Ey kardeş uyan!
Narcılar nasıl ki böyle küfre attılarsa, sizi de vatanınızdan etmek istiyorlar. Bu ajanlar küffâra hizmet ediyorlar. Kâfirlerin harp ile yapamadığını, ajanlar bu perde arkasından yapmaya çalışıyorlar. Bu millet hilenizi sezecek ve bu güzel vatanı başınıza dar getirecek.
Zira Resulullah -sallallahu aleyhi ve sellem- Efendimiz Hadis-i şerif’lerinde buyuruyorlar ki:
“Fitne onlardan çıktı ve yine onlara dönecektir.” (Beyhakî) "


Ömer ÖNGÜT -K.S.- Hazretleri
http://www.hakikat.com/dergi/81/bsyz8125.html




Kendisine Atılan İftira Sonrasında ise Mehmet Baransu ve yalancılar için şu beyanları vardı,

"Fakat bu kirli ve çirkin tezgâhları ellerinde patlayacak, kurmak istedikleri tuzaklar kendilerine dönecektir.
"Kötü tuzaklar kuranlar, Allah'ın kendilerini yerin dibine geçirmeyeceğinden veya kendilerine hiç ummadıkları bir yerden azabın gelmeyeceğinden emin mi oldular?" (Nahl: 45)
Bu yalancıların Allah'a imanları olsaydı korkarlardı. Ancak yalan ile iman bir arada bulunmaz. Bunlarda da iman yok.
Fakat "Kahhar" olan Allah-u Teâlâ bunları görüyor ve biliyor."


Ömer ÖNGÜT -K.S.- Hazretleri
http://www.hakikat.com/hakikat190.pdf

 

alitufan2003

Profesör
Katılım
27 Ağu 2013
Mesajlar
1,370
Tepkime puanı
11
Puanları
0
Konum
Yalova
O büyük zat'ın o zamanlar bildirdiği tüm beyanlar harfi harfine gerçekleşiyor..


"Hakikati Susturmak İçin İftira Atanların İçyüzü Bugün Ortaya Çıkıyor:
Bugün öyle şeyler cereyan ediyor ki, bu iftiracıların dışındaki hemen herkes "Ne kadar doğru söylüyormuş" diyerek hayret ve taaccüblerini ortaya koyuyorlar. Hiç tanımadığımız kişiler bize gelip "Meğer bugüne kadar yaptığınız neşriyatlar ne kadar doğru imiş." diyor.
Muhterem Ömer Öngüt'ün -kuddise sırruh- şahsî fikirleri de değildi. O Allah ve Resulü'nün hükmünü ortaya koyuyordu. "Bize maletmeyin." diyordu.

O Zât-ı âli'nin verdiği cevaplara ve yayınladığı ifşaatlara rağmen bu iftiralara destek çıkanlar, bugün "Ne kadar yanılmışız"diyerek hatalarını itiraf etmeye başladılar. İçinde yaşadığımız günler bu Zât-ı âli'nin haklılığını ortaya koydu. Hazret-i Allah bu iftiracıların içyüzünü ortaya serdi. Bu zâtın suçsuzluğu yargı kararları ile tescillendi.

Hazret-i Allah'a sonsuz hamd-ü senalar ederiz, Habibine nâmütenâhi salat ve selâmlar ederiz. Zira o nuru iftiralarıyla lekelemek istediler fakat Hazret-i Allah akladı. Nur, nâr ile örtülemez, temiz pislik ile kirletilemez. Güneş balçıkla sıvanmaz.

"Çek elini ey dil-i siyah,
Püf demekle hiç söner mi, meş'ale-i nûr-i ilâh."

Bütün tuzakları kendi başlarına döndü.
Zira o Hazret-i Allah'ın sevgilisi idi, ona düşmanlık edenler Hazret-i Allah'a harp ilan ettiklerini bilmiyorlar ya da bilmek istemiyorlardı.
Nitekim Allah-u Teâlâ Hadis-i kudsî'de şöyle buyurmuştur:
"Velilerimden birisine düşmanlık eden kimseye ben harp ilân ederim." (Buharî. Tecrid-i sarih: 2042)
Bu âli zâta düşmanlık edenlerin, iftira atanların her birisi ne durumlara düştü, daha da başlarına gelecekleri Allah bilir. Çünkü Hazret-i Allah'ın mahrem-i esrarı olan Evliyâullah Hazerâtı'na düşmanlık edenler, iftira ile yalan ile incitip üzenler Hazret-i Allah'a harp açtıklarını bilsinler."

http://www.hakikat.com/dergi/245/bsyz245.html

 

fakiri

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ocak 2007
Mesajlar
15,969
Tepkime puanı
355
Puanları
83
Konum
KOCAELİ
Tarih : 2009 yılının Temmuz Ayı !..Aşağıdaki hakikatlar Hakikat Dergisinde merhum Hatem-i Veli Ömer Öngüt Efendiye kurulan HAİN TUZAK ve İFTİRA dolayısıyla TARAF GAZETESİNDE Mehmet Baransu imzasıyla yayınlanmıştı ! Ve onlara aşağıdaki şu linkteki

http://www.hakikat.com/dergi/190/buay190.html

dergiyle verilen cevap verilmişti… Aradan tam 6 sene geçti birilerinjetonu henüz dahayeni-yeni düşmeye başladı !
Günaydın beyler , Günaydın !

Taraf Nasıl Bir Gazete? Kim Destekliyor?

Taraf Gazetesi’ni çıkartanlar ayrıdır, destekleyenler ayrıdır. Ancak nihayetinde hepsi aynı yolun yolcusudur.
Taraf Gazetesinin Kurucu Genel Yayın YönetmeniAhmet Altan’dır. Ahmet Altan inançsız olduğunu açıkçayazan bir kimsedir.fiahit olarak bir tane örnek veriyoruz. Taraf gazetesinde2 Ağustos 2008 tarihinde yazdığı yazısındakisözleri aynen böyledir:“Tanrıya inanmasam da tanrıyla ilgili bir sezgim varama benim.... Eğer varsa, O, benim bundanemin olduğumu biliyor.Benim hiçbir dindara din anlatmayahakkım yok.Cahilim ve inançsızım. ...”Ahmet Altan imansız olduğugibi, vatan duygusu da olmayanbir kimsedir. Vatan hakkındakisözleri ehlince malumdur.Taraf Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı YaseminÇongar ise liseyi Amerika’da okumuş,Londra’da BBC’de çalışmış,1995 yılından, Taraf’ı çıkartmaküzere Amerika’dan Türkiye’yegelmesine kadar 13 yıl MilliyetinWashington muhabiri olarak görevyapmıştır. Yıllarca “AmerikaTürkiye’ye ne diyor?” diye merakedenler Yasemin Çongar’ın yazılarını okumuştur.Bu iki kişinin yönetimindekiTaraf gazetesine en büyük desteğikim veriyor?Kendisine müslüman diyenkimseler ve ABD’deki malum şahıs.!Taraf gazetesinin çıktığı gündenberi yayın çizgisi malumunuz.fiimdi sor mak lâzım: “Birmüslüman bu gazeteye destekverir mi?” Veyahut “Bu gazeteyedestek verenler müslüman mı-dır?”Bunların, bu gazeteye destekverenlerin maksadı ‹slâm değil.‹slâm unutulalı çok oldu.“Dünya bizim olsun” diyeAmerika’yı, küffarı memnun etmekhangi müslümana yakışır?Bunların durumunu buradanda anlayabilirsiniz.Bunlar bu destekte o kadar pervasız hareket ettiler ki; fakirlereyardım edeceğiz diye kurduklarıyardım dernekleri bu gazeteyeilanlar verdi. Müslümanlardantopladıkları yardım paraları bu gazeteyegelir oldu.15 Kasım 2007 tarihinde yayı-na başlayan Taraf gazetesine ilkçıktığı günlerde “Kimse Yok muYardımlaşma ve Dayanışma Derneği” çokça reklam verdi. KimseYok mu Derneği 2002 yılında SamanyoluTelevizyonu bünyesinde“Kimse Yok mu?” programı ile ortayaçıktı. ‹şte televizyonlarındatopladıkları yardım paraları ile bugazeteye reklam verdiler, desteklediler.Bu destek daha sonra değişik şekillerde devam etti.Ey kardeş! Hangi müslüman bunu yapar?

Mehmet Baransu Kimdir ?

Taraf Gazetesindeki haberi yapan muhabir Mehmet
Baransu Taraftaki orduyu hedef alan haberlerin hemenhepsinde imzası olan bir muhabir. Medya kuruluşlarıböyle genç bir muhabirin bu kadar gizli bilgi vebelgeye ulaşabilmesini manidar buluyorYaptığı haberlerden dolayı hakkında açılmış birçokdava var. Bazı haberlerinin asılsız olduğu mahkemelerdeortaya çıktı. Bir mahkemede de gizli belgeleri polistenaldığını itiraf etti.“Peki Baransu gibi genç bir gazeteciye polis içindekihaber kaynakları neden bu bilgileri veriyordu. Bununyanıtı belki de Baransu’nun gazetecilik kariyerindesaklı. Baransu Taraf Gazetesi’nden önce Aksiyon Dergisi’ndeçalışıyordu. Aksiyon Dergisi, cemaatin haftalıkyayın organı olarak biliniyor. Kısacası Taraf’ın başarılımuhabirinin cemaat ile böyle bir geçmişi var. Bu haliyledüşününce “AKP ve Gülen’i Bitirme Planı” haberianlam kazanıyor.” (Barış Terkoğlu, Odatv.com, 13 Haziran2009)Bize askerin adamı olmak iftirasını atanların kiminadamı olduğunu görüyorsunuz.
 

abdullah birisi

Kıdemli Üye
Katılım
12 Mar 2013
Mesajlar
10,357
Tepkime puanı
517
Puanları
0
Konum
istanbul
bu dünya etme bulma dünyası,,,,, Hocasını arkadan vuranlar, arkalarından vurulacaklar, Allah u alem...
 

Dut_agaci

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ocak 2007
Mesajlar
7,219
Tepkime puanı
330
Puanları
0
Web sitesi
www.Menzil.Net
Mehmet Baransu Kimdir ?

Taraf Gazetesindeki haberi yapan muhabir MehmetBaransu Taraftaki orduyu hedef alan haberlerin hemenhepsinde imzası olan bir muhabir. Medya kuruluşlarıböyle genç bir muhabirin bu kadar gizli bilgi vebelgeye ulaşabilmesini manidar buluyorYaptığı haberlerden dolayı hakkında açılmış birçokdava var. Bazı haberlerinin asılsız olduğu mahkemelerdeortaya çıktı. Bir mahkemede de gizli belgeleri polistenaldığını itiraf etti.“Peki Baransu gibi genç bir gazeteciye polis içindekihaber kaynakları neden bu bilgileri veriyordu. Bununyanıtı belki de Baransu’nun gazetecilik kariyerindesaklı. Baransu Taraf Gazetesi’nden önce Aksiyon Dergisi’ndeçalışıyordu. Aksiyon Dergisi, cemaatin haftalıkyayın organı olarak biliniyor. Kısacası Taraf’ın başarılımuhabirinin cemaat ile böyle bir geçmişi var. Bu haliyledüşününce “AKP ve Gülen’i Bitirme Planı” haberianlam kazanıyor.” (Barış Terkoğlu, Odatv.com, 13 Haziran2009)Bize askerin adamı olmak iftirasını atanların kiminadamı olduğunu görüyorsunuz.
 

Serasker

Yasaklı
Katılım
22 Şub 2015
Mesajlar
142
Tepkime puanı
2
Puanları
0
Hırsızlar ve darbeciler birlik olmuş el birliği ile Türkiyeyi Türk milletini bitiriyorlar

Apo`nun sayın
PKK nin parti
Kandili`in diyalog merkezi
Rüşvetçilerin bakan
Bakanların hırsız
Hırsızların yüzsüz
Darbecilerin özgür
Özgürlerin darbeci
Cemaatlerin örgüt
Asıl örgütlerin kanki
Çetin Doğan
Perinçek özgür
13 yaşında ki çocuk CB na hakaretten tutuklu
Olduğu bir ülke
Bu devran böyle gitmez
Bu kervan bu yükü taşımaz
Patladımı
Ne AKP bırakır
Ne PKK bırakır
Ne de onların artıklarını
 

Dut_agaci

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ocak 2007
Mesajlar
7,219
Tepkime puanı
330
Puanları
0
Web sitesi
www.Menzil.Net
Hırsızlar ve darbeciler birlik olmuş el birliği ile Türkiyeyi Türk milletini bitiriyorlar

Apo`nun sayın
PKK nin parti
Kandili`in diyalog merkezi
Rüşvetçilerin bakan
Bakanların hırsız
Hırsızların yüzsüz
Darbecilerin özgür
Özgürlerin darbeci
Cemaatlerin örgüt
Asıl örgütlerin kanki
Çetin Doğan
Perinçek özgür
13 yaşında ki çocuk CB na hakaretten tutuklu
Olduğu bir ülke
Bu devran böyle gitmez
Bu kervan bu yükü taşımaz
Patladımı
Ne AKP bırakır
Ne PKK bırakır
Ne de onların artıklarını

Yeni cemaatçimiz hayırlı olsun.

AKP'ye oy topladıklarını da yaz
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
1.jpg





8.jpg






9.jpg


18.jpg



20.jpg


24.jpg


Bugün mehmet baransu tutuklandı diye adeta zil takıp oynayan akp yalakası omurgasızlar daha dün denecek vakitte baransunun ortaya çıkardığı balyoz olayında bu manşetleri atıyorlardı!!
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
27.jpg



AKP yandaşı yenişafakın manşeti daha da ilginç, balyozcular için "PARALEL ordu kurdu" diye manşet atmışlar..

PARALEL!

Dün balyozcular, darbeciler için paralel diyenler bugün mehmet baransu tutuklandı diye zil takıp oynuyor!
 
Üst