MEB'de 'Alo üşüdüm' ihbar hattı

ismail

Yeni
Katılım
3 Mar 2007
Mesajlar
20,475
Tepkime puanı
2,063
Puanları
0
Yaş
45
Konya Milli Eğitim Müdürlüğü kent merkezindeki okullarda kalorifer yanmaması nedeniyle üşüyen öğrencilerin şikayetlerini rahatça bildirmesi için ''Alo Üşüdüm'' ihbar hattı kurdu.


Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışı tüm yurtta olduğu gibi Konya'da da hayatı olumsuz etkiliyor.
Kentin bazı ilçelerinde eğitime ara verilirken İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin soğuktan etkilenmemeleri için ihbar hattı projesini hayata geçirdi.
Başta yakıt ihalelerinin geç yapılması olmak üzere çeşitli nedenlerle kaloriferi yanmayan okulda öğrenim gören öğrenciler ile velileri ''Alo Üşüdüm'' hattından Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayetini iletebilecek. 6 kişinin görev yaptığı hatta, şikayetleri alan operatörler anında yetkililere bildirecek.
Konya İl Milli Eğitim Müdür Vekili Seyit Ali Büyük, bazı okullardaki ısıtma sistemlerinin eski olması nedeniyle ısınmada yaşanabilecek aksaklıkların önüne geçmek için ihbar hattını hayata geçirdiklerini söyledi.
Şu ana kadar okullardaki yakıt sorunu dışında çeşitli konularda şikayette bulunulduğunu belirten Büyük, ''Bu konuları anında inceleyip çözüme kavuşturduk. Bununla birlikte şikayeti bize ileten velilere de sorunun çözümüyle ilgili olarak bilgi verdik'' dedi.
Büyük, öğrenci ve velilerin 353 30 56 nolu ''Alo Üşüdüm'' hattını arayarak şikayetlerini bildirmelerini istedi.
AA
 

girdap

Ordinaryus
Katılım
8 Şub 2007
Mesajlar
2,541
Tepkime puanı
252
Puanları
0
Güzel hizmet hakkaten.
 
Üst