Mahkemeden CHP'ye Kayseri şoku!

SeNoL

MUEYABYA
Katılım
16 Kas 2006
Mesajlar
4,867
Tepkime puanı
224
Puanları
0
Yaş
42
Konum
Kocaeli
Bir ilk yaşanacak ve CHP'nin resmi sitesinde cevap ve düzeltme metni yayınlanacak.



Kayseri Büyükşehir Belediyesinin, ''Kayseri'deki yolsuzluk iddialarına'' ilişkin yaptığı başvuru üzerine mahkemenin, CHP'nin internet sitesinde ''Cevap ve düzeltme metni'' yayımlanmasına karar verdiği bildirildi.
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu'nun gündeme getirdiği yolsuzluk iddiaları nedeniyle Kayseri 1. Sulh Ceza Mahkemesine yapılan başvuru sonuçlandı. Mahkeme, CHP Genel Merkezinin internet sitesinde, ''Cevap ve düzeltme metni'' yayımlanmasına hükmetti.
Mahkeme kararında, Kılıçdaroğlu'nun, 28.12.2010 tarihli parti grup toplantısında söyledikleri, 27.12.2010 tarihinde Star TV'de verdiği demeçler ve CHP'nin resmi internet sitesinde yapılan açıklamalar ile ''Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin yolsuzluklara karıştığı, rüşvet çetesinin bir parçası olduğu, buna ilişkin gerçeklerin üzerinin de organize bir şekilde kapatıldığı iddialarına yer verildiği ve bu suretle Özhaseki'nin kişilik haklarının, asılsız iftira ve ithamlarla ihlal edildiği'' belirtildi. Ayrıca, ''İstenen cevap hakkının yayınlanmadığı'' ifade edildi.

RESMİ SİTEYE TEKZİP KONACAK
www.chp.org.tr internet sitesindeki yayın içeriğinin, ''Haber ve eleştiri sınırlarını aşacak şekilde suç isnadı ve kişisel haklara saldırı niteliğinde olduğu'' bildirilen mahkeme kararında, internet sitesinde cevap ve düzeltme metni yayımlanması istendi.
Aynı mahkeme, Sözcü Gazetesi'nin de iki haber nedeniyle ''Cevap ve düzeltme metni'' yayınlamasına karar verdi.
Aynı gazeteye daha önce de tekzip yayımlama cezası verildiği hatırlatılan açıklamada, benzer şekilde yayın yapan gazetelere açılan davaların da sürdüğü hatırlatıldı.




KAYNAK
 
Katılım
19 Ocak 2011
Mesajlar
440
Tepkime puanı
17
Puanları
0
Yaş
35
Kayseri ergenekon iddianamelerinde irticai tehlike arzeden şehirler arasında bulunan bir şehir, tabi nedeni belli...
İddia edilen ergenekon terör örgütünün zoru ne ki Kayseriyle?
Sebepler say say bitmez, ama en önemlileri, Kayseri'de iddia edilen ergenekon terör örgütü sempatizanları barınamaz, barındırmazlar...

Tutmasını çok istediler oyunlarının ama olmadı, Kayseri'ye tutmadı...

Yeri geldiğinde belediye'ye silahlı saldırıda bulundu, bazıları (!) güya korkacaklardı...
Ama Allah korkusu yerini başka şeye bıraktı mı? Bırakmadı...

Ya tutarsa diye girdikleri oyun, tutmadı yani anlayacağınız...
Allah'tan korkanlara karşı bir korku duyuyorlar, Allah'tan korkmayanlar...

Allah başımızdan korkusuz mücadele eden arslan kardeşlerimizi eksik etmesin...

"Ey müminler! İster hafif techizatla, ister ağırlıklı olarak seferber olun ve mallarınızla, canlarınızla Allah yolunda cihad edin. Eğer bilirseniz böylesi sizin için daha hayırlıdır."(Tevbe Suresi 41)
 
Üst