LingvoSoft Talking Dictionary 2009 English - Turkish 4.1.29 İndir

ibrahimi

Has Uşak
Katılım
19 Haz 2006
Mesajlar
23,463
Tepkime puanı
1,831
Puanları
0
Yaş
37
Konum
forvet arkası
http://downloads.lingvosoft.com/products/download/eval/lingvosoft-dictionary-wind-engtur-t.exe

LingvoSoft Talking Dictionary 2009 English - Turkish 4.1.29


Tanıtım:
LingvoSoft Talking Dictionary 2009 English - Turkish, İngilizce'den Türkçe'ye sözcük çeviri işlemi yapabilen bir sözlük yazılımıdır. İngilizce sözcüklerin dilimizdeki karşılıklarını öğrenebilmemizi sağlayan yazılım, ilgili sözcüğün dilimizdeki tüm olası kullanımlarını verebilmektedir.


İngilizce sözcüklerin nasıl telaffuz edileceğini özel işaretler ile gösteren yazılım, buna ek olarak sahip olduğu dahili okuyucu ile sözcüklerin İngilizce nasıl okunduğunu bire-bir duyarak öğrenebilmemizi de sağlamaktadır.


İngilizce sözcüklerin Türkçe karşılıkları verildikten sonra eğer yanlış olduğunu düşünüyorsanız düzenleme yaparak sözcüğün doğru karşılığını kaydedebilirsiniz. Yazılım karşılığını verdiği sözcüklerin türlerini de belirtmeyi unutmuyor (ad, nesne, eylem vb.).



Yazılımın menülerindeki simgeleri tercihizine göre özelleştirebilme ve yazı boyutlarını büyütüp/küçültme imkanına da sahipsiniz. Kullanımı oldukça kolay olan yazılımın, göz alıcı bir arayüze sahip olduğu da rahatlıkla söylenebilir.

Not : Yazılımın özellik kısıtlamalı bu sürümünde veritabanının yalnızca % 10'unu kullanabilirsiniz. Yazılımı tam işlevi ile kullanabilmeniz için 49.95 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.


Sürüm : 4.1.29

Boyut : 4.89 Mb

Kullanım İzni : Özellik Kısıtlamalı (Demo)

Kısıtlama : % 10 kullanım

Dil : Ingilizce

İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP

Üretici Firma : ECTACO, Inc.
 
Üst