Levent Kırca Kanser Oldu

Dua Nur

Kıdemli Üye
Sözcü: Levent Kırca'yı AKP kanser yaptı

:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

alkanaga

Asistan
Levent Kırcaya Acil şifalar dilerim. Nefret söyleminde bulunanlar; lütfen kendinize gelin! Her insan önemlidir kainatta. Önemli olmasa yaratılmazdı. Hani sizin hoşgörünüz?

alkanaga

Asistan
Olacakta ,kahredici tarafta değil, rahman olan tarafta olmayı yeğlerim...

Âwdil

Mim Lâmelif Vâv
Levent Kırca her ne kadar son zamanlar da,demeçleri ile şaşırtsa da çocukluğumuzun vazgeçilmezlerindendi.Ayrıca hayli popüler olduğu dönemler de,her daim işçinin,emekçinin tarafın da durmuştur,gerek oyunları,gerekse skeçleri ile.Kanser olması esasen ciddi derece de beni üzer.Sırf ideolojimiz farklı olduğu için böyle bir duruma tebessüm edeceksek,içimizdeki insani duyguları sorgulamamız gerek.Tabi o duygulardan eser kaldı ise.

can feda

Profesör
Kendisini çok sevmem açıkcası...yaptığı mizahı da çok sevmiyordum...ancak insan olması hasebiyle üzüldüm doğrusu...Allah şifa versin...

ummuhan

Kıdemli Üye
Levent Kırca her ne kadar son zamanlar da,demeçleri ile şaşırtsa da çocukluğumuzun vazgeçilmezlerindendi.Ayrıca hayli popüler olduğu dönemler de,her daim işçinin,emekçinin tarafın da durmuştur,gerek oyunları,gerekse skeçleri ile.Kanser olması esasen ciddi derece de beni üzer.Sırf ideolojimiz farklı olduğu için böyle bir duruma tebessüm edeceksek,içimizdeki insani duyguları sorgulamamız gerek.Tabi o duygulardan eser kaldı ise.

Aynen kardeş , ilave olarak sanatçıyım diye ortaya çıkanların siyasi söylemlerine dikkat etmesi gerekir (ki bu yönde yenilir yutulur şeyler söylemedi) vesselam...

Ebu Computer

Kıdemli Üye
Dua Nur'a kalsa zil takıp oynayacak...

levent Kırca'ya gelince, Allah hidayet etsin Allah kalbini yumuşatsın.

Müslümana hayır dua etmek düşer.

Ahhh Dua Nur ah....

dance-muslim.gif

Dua Nur

Kıdemli Üye
Yaşar Nuri'de kanser olmuş. Çıkıp" beni Ak Parti kanser yaptı " derse ona da kahkaha atarım:))))))))))))

gamsız

Profesör
Öbür tarafta da verirsin konser artık "yanıyorum yanıyorum yanıyorum beeeen " şarkısını söylersin

ihvanistanbul

AkhenAton
Levent Kırcayı, Yaşar Nuriyi vs kişileri sevmem fakat bu nefret söylemleri beni korkutuyor.

Ekim

Üye
Yorumların birazı silinmiş, iyi olmuş minvali yorumlar vardı, bu nasıl bir nefrettir?
Hasta olana iyi olmuş demek yakışır mı?
Allah acil şifalar versin.