Latif Erdoğan: Fethullah Gülen, Allah'la konuştum dedi

Verda

Gales
Katılım
9 Nis 2010
Mesajlar
10,917
Tepkime puanı
1,010
Puanları
0
Latif Erdoğan: Silahını halka doğrultan serseri bir güç oldular

Fethullah Gülen'in ilk talebesi olan ve uzun yıllar Gülen'in halefi olarak kabul edilen Latif Erdoğan otoriteye baş kaldırarak iki yıl önce Cemaat ile yıllarını ayırdı. 40 yıllık hizmetinden sonra ailesinin kendisine karşı kullanılmasına isyan eden Latif Erdoğan, Gülen Cemaati'nin kamuoyu tarafından bilinmeyen yönlerini SABAH'a anlattı.

Latif Erdoğan isminin Gülen Cemaati içinde özel bir önemi var. Fethullah Gülen'in İzmir'deki vaizlik döneminde ilk talebesi olan Latif Erdoğan uzun yıllar Cemaat içerisinde Gülen'in halefi olarak bilindi. İslam Enstitüsü mezunu Latif Erdoğan tam 40 yıl Gülen Cemaati'nin her kademesinde önemli görevlerde bulundu. Şemsettin Nuri müstear ismiyle Sızıntı Dergisi ve Zaman Gazetesi'nde yıllarca yazılar yazdı. Fethullah Gülen'in hayatının anlatıldığı, yüzbinlerce insana ulaşan "Küçük Dünyam" kitabı da Latif Erdoğan tarafından kaleme alındı.
Fethullah Gülen'in üslubunu andıran hitabeti ile Gülen Cemaati'nin konferanslarının ve himmet toplantılarının vazgeçilmez ismi oldu. Latif Erdoğan iyi bir hatip olmasının yanısıra önemli kitap çalışmalarına da imzasını attı. Kitap fuarlarındaki imza günleri cemaat gönüllüleri ile doldu taştı. Gülen'in ilk talebesi, halefi ve en yakın dostu olmasına rağmen Gülen'in otoritesine ve yanlış kararlarına ilk itiraz eden isim oldu. İtirazlarını yoğunlaştırınca önce yurtdışına gönderildi. Bir süre yurtdışı hizmetlerde görev alan Erdoğan, dönüşünde Zaman'dan uzaklaştırılarak Bugün Gazetesi'nde yazmaya başladı. Gülen'i açıkça eleştiren bir isim olarak bu yazarlık dönemi de çok uzun sürmedi. Cemaat politikalarına itirazlarını sürdürünce Gülen hareketinden tamamen dışlandı. Bir süre inzivaya çekilen Erdoğan bu kez Akit Gazetesi'nde köşe yazılarına başladı. Yazılarında Gülen Cemaati'ni hedef almaktan özenle kaçınırken 17 Aralık polis-yargı darbesinden sonra sessizliğini bozdu. Hem köşesinden hem de Twitter üzerinden cemaat tabanına önemli mesajlar verdi.

Latif Erdoğan ile Gülen Cemaati'ndeki ilk kırılmaları, Fethullah Gülen ile hangi konularda fikir ayrılığına düştüklerini, 7 Şubat MİT operasyonu ve 17 Aralık darbesi konularındaki görüşlerini sorduk. Sorulamıza içtenlikle cevap verirken cemaat terbiyesi gereği Fethullah Gülen'den Hocaefendi sıfatıyla bahsetmesinin daha uygun olacağının ısrarla altını çizdi.

HİZMET KUDSİYETİNİ KAYBETTİ, BAŞLANGIÇTAKİ HEDEFLERİN İÇİ BOŞALTILDI
-Latif bey Fethullah Gülen ile nasıl tanıştınız?
Hocaefendiyi, 1967 yazında, Kestanepazarı adıyla bilinen İlahiyata Talebe Yetiştirme Derneği'ne ait bir eğitim kurumuna öğrenci kimliğiyle girdiğimde tanıdım. Kendileri o kurumun müdürü idiler. Ayrıca aynı kurumun bitişiğindeki camide vaizlik görevini ifa ediyorlardı.

Haberin devamı linkte

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2014/02/27/silahini-halka-dogrultan-serseri-bir-guc-oldular

 

Muminaga

Yeni
Katılım
19 Ara 2006
Mesajlar
8,208
Tepkime puanı
989
Puanları
0
ajan işbirlikçi cemaati ve elebaşısını en iyi tanıyan adam, cemaat denen karanlık örgütü deşifre etmeye devam ediyor.

serseri güç tanımı, tam isabet.
 

Verda

Gales
Katılım
9 Nis 2010
Mesajlar
10,917
Tepkime puanı
1,010
Puanları
0
Yazar Latif Erdoğan A Haber ekranlarında yayınlanan Deşifre programında,Fethullah Gülen'in kendilerine defalarca Allah'la konuştuğunu söylediğini dile getirdi.

Cemaat
in içyüzünü Cematin sevilen ismi Yazar Latif Erdoğan A Haber'de Deşifre programında koydu. Erdoğan "Gülen, bana 'Allah ile konuştuğunu söyledi. Kainatı Hz.Muhammed için yarattım senin için de devam ettiriyorum' dedi" diye konuştu.

Cemaatin içinde 40 yıl bulunan Yazar Latif Erdoğan'dan çarpıcı açıklama. Erdoğan A Haber'de yayınlanan Deşifre programına katıldı. Bir dönem Gülen'in halefi olarak görülen Latif Erdoğan "bugün gelinen bir noktada ciddi bir proje var Bediüzzaman ve Risale-i Nur devre dışı bırakılıyor" diye konuştu.

GÜLEN RİSALE-İ NUR'U KULLANDI

Fetullah Gülen'in Risale-i Nur'un kutsiyetini kullandığını işaret eden Latif Doğan bu sayede geniş kitlelere hakim olduğunu söyledi. Doğan eğer Gülen'in Risale-i Nur ile hitap etmeseydi cami cemaatinin dışına asla çıkamayacağını kaydetti.

Latif Doğan "Gülen cemaat oluşumun ekseninde Risale-i Nur var. Eğer Gülen o metodu kullanmasaydı cami cematinin dışına çıkamazdı. Ondan daha iyi hatiplerde vardı" diye konuştu

Latif Erdoğan çarpıcı açıklamaların Gülen'in çelişkileri ile sürdürdü. Doğan Ecevit ve Demirel ile ilgili söylem ve fikir değişikliklerine şu şekilde anlattı Doğan " Gülen Ecevit ve Demirel için Deccal dedi. Sonra Demirel'e söz sultanı dedi, diğerine şefaat edeceğim dedi" diye konuştu

ALLAH(CC) İLE GÖRÜŞÜYORUM

Cemaatin içyüzünü Cematin sevilen ismi Yazar Latif Erdoğan koydu. Erdoğan "Gülen, bana 'Allah ile konuştuğunu söyledi.
Kainatı Hz.Muhammed(SAV) için yarattım senin için de devam ettiriyorum' dedi" diye konuştu.

İSMET İNÖNÜ'NÜN ELİNİ ÖPTÜ

Erdoğan, Gülen'in bir bilinmeyenini de kendi ağzından anlattı. Erdoğan"Fetullah Gülen sıraya girerek İsmet İnönü'nün elini öptüğünü açıkladığını söyledi. Bu ciğerleri sızlatan bir tablo. Demek ki CHP sevgisi eskiden geliyormuş" şeklinde konuştu.

Gülen'in Türkeş'in kendisine ölüm kararı verdiğini açıkladığını anlatan Erdoğan konuyla ilgili şunları söyledi:

"Gülen Türkeş tarafından kendisini öldürmek için gönderilen bir kişinin geldiğini söyledi. Ben sizi çok seviyorum ben sizi öldüremem dediğini bana anlattı. Türkeş öldü, baktım Hocaefendi gitti cenazesinde en ön safta yeraldı."

CEMAAT BİR VERDİĞİ YERDEN BİN ALIR

Tayyip Erdoğan kadar ülkemize faydalı olan bir lider gelmediğini söyleyen Erdoğan Cemaate karşı uyarılarda bulunduğunu kaydetti. Erdoğan şu cümleyi söylediğini anlattı "Hocaefendi bir verdiği yerden bin alır"

http://www.takvim.com.tr/Guncel/2014/03/07/fetullah-gulen-allahla-konustum-dedi
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Kendi topluluğunu bağlar o görüştü her ne ise. Peygamberimiz bize yeter.Mirac ile indirdikleri bize yeter. Sonradan görüştüğünü iddia edenler onları dar çevresine satsın. Biz ilgilenmiyorz.
 

cemaliii

Kıdemli Üye
Katılım
24 Ağu 2009
Mesajlar
4,763
Tepkime puanı
982
Puanları
113
geçmişten günümüze birçok tarikat şehyleri allahla görüştüğünü söylüyor.ama onlar akpye biat ettiği için gündem olmuyorlar.fetullah görüştüm deyince suç oluyor.ak partiye biat ederseniz sonuna kadar müslümansınız.etmezseniz mürtedsiniz anlayışı hakim artık memleketin akpli müslümanlarınca. din parti dini olunca bu tür şeyler kaçınılmaz oluyor.inşallah türkiye laikliğin kıymetini birgün anlayacak.
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Allah ile görüşen ona göre davranır. Allah ve peygamber milletin seçtiği hükümeti yıkmak için tivitleri beşe katlayın demez, hemen icabına bakar ve hükümeti zelil ederek milletin yüz çevirmesini sağlar. Ha şeytan ile konuşanlar da olabiliyor ve anasını bile kesebiliyor emir aldığı için. Allah yürü ya kulum dediği Başbakan'a karşı milletin kalbine sevgi veriyor ve gökten kanatlanıp gelenler olsa bile, ben meleğim dese bile milletin kararlı bir şekilde şeytani söylemlere sırt çevirerek hakkın yanında yer almasını sağlıyor:)))
 

garip70

Ordinaryus
Katılım
30 Kas 2009
Mesajlar
2,779
Tepkime puanı
309
Puanları
0

ALLAH(CC) İLE GÖRÜŞÜYORUM

Cemaatin içyüzünü Cematin sevilen ismi Yazar Latif Erdoğan koydu. Erdoğan "Gülen, bana 'Allah ile konuştuğunu söyledi.
Kainatı Hz.Muhammed(SAV) için yarattım senin için de devam ettiriyorum' dedi" diye konuştu.


Çok büyük bir söz etmiş Latif Erdoğan.

Eğer dediği yalan ise, çok büyük bir iftira olur. İftiranın dedikodudan daha büyük bir günah olduğunu biliyordur sanırım...

Yok eğer dediği doğru ise, ortaya şöyle bir gerçek çıkıyor. Fethullah Hoca, izinden gidilemeyecek kadar sapıtmış durumda. Allah ıslah etsin demekten başka elimizden bir şey gelmez.

Not: Allah ile konuştum sözüne binaen değildir sözüm. Böyle bir lafı kim söylerse söylesin inanırım. Çünkü kim Kur'an'ı Kerim'i okuyorsa Allah ile konuşuyordur zaten. Allah ile konuşmak isteyen Kur'an-ı Kerim okusun.

Bununla beraber; Yine de bir müslümanda olması gerektiği şekilde hüsnü zanda bulunarak ''Kainatı Hz.Muhammed(SAV) için yarattım senin için de devam ettiriyorum'' sözünü, benim ölümüm ile benim de kıyametim kopacak şeklinde tevil etmek istiyorum...

Ama yine de hiç bir şekilde tevil götürecek durumu yok. Çünkü Kur'an-ı Kerim'de böyle bir ayet yok...
Levhi Mahfuzda var mı onu da ben okuyamıyorum...
Rahmetli Kemal Sunal'ın filimlerinde olduğu gibi saçmalamaya başladığımın farkındayım.
Neyse bu konu daha çok tartışılır...
Hesap günü çok yakın...
Ne zaman olduğunu bilmediğimiz bir son nefes kadar yakın...
Bu son nefesi belki şimdi alıyoruz, belki yarın alacağız, belki daha sonra...
Ama fişimizin çekilmesi çok da uzak değil...
Herkes hesabını kendi verecek...
Allah bana akıl fikir versin...
Başka isteyen varsa ona da versin...
Galiba susmam lazım...
 

PUTKIRAN

Kıdemli Üye
Katılım
21 Eki 2009
Mesajlar
3,228
Tepkime puanı
189
Puanları
0
Konum
Ankara


"Gülen, bana 'Allah ile konuştuğunu söyledi. Kainatı
Hz.Muhammed için yarattım senin için de devam ettiriyorum' dedi"


Allah Teala kulu Muhammed için Hz.Muhammed mi demiş ?
:)

Kaniatı Hz.Peygamber için yaratmış olsaydı Hz.Peygamber ölmezdi, eğer Fetullah Gülen için devam ettiriyorsa @garip70 in dediği gibi Fetullah Gülen ölünce kıyametin kopması lazım.
 

gunduzalp

Kısıtlı Erişim
Kısıtlı Erişim
Katılım
26 Eki 2006
Mesajlar
2,954
Tepkime puanı
33
Puanları
0
AKP'nin yeni kuklalarından birisidir. Çok eskilerden tanırım. Kendini birsey sanan hatta Cemaat içinde kendini Mehdi ilan eden sapığın tekidir. Cemaat bu Lâtif hastası ile yollarını coktandır ayırdı. Asırı derecede kendini beğenen ve Cemaat içinde mevki yapmaya çalışan bir adamdı. Zaten belirli bir süre sonra kimse buna itibar etmedi ve delirdi. Üsküdar'da birisinin yanına takılıyor şuan. Ayrıca Lâtif dengesizinin haricinde Fethullah Gülen'i sanki bilen duyan yok.

Ailesi bile adamı dışladı :

Latif Erdoğan'a ağabeyi Mehmet Erdoğan'dan tepki!
Yeni Akit’e konuşan ve aynı zamanda gazetenin yazarı olan Latif Erdoğan’ın “Fethullah Gülen beni dinletti” iddiasına ağabeyi Mehmet Erdoğan tepki gösterdi.
Hocaefendi’nin ne kardeşini ne de bir başkasını dinletme gibi illegal bir yola tevessül etmeyeceğini söyleyen Erdoğan, kardeşinin yıllarca ilim talep edip çok şey öğrendiği Hocaefendi’ye karşı büyük bir vefasızlık içinde olduğunu belirtti. Latif Erdoğan’ın açıklamalarına aile olarak inanamadıklarını ve büyük bir üzüntü yaşadıklarını kaydederek, “Latif hocanın bu sözlerini vicdanımız kabul etmiyor. Ailecek rahatsızız.” dedi.

Günlerdir Fethullah Gülen Hocaefendi hakkında asılsız haberler yapan Yeni Akit, 21 Ocak’ta Latif Erdoğan’ın ağzından asılsız ithamlara yer verdi. Hocaefendi’nin en yakınını bile dinlettiği iddia edildi. Ancak Ağabey Mehmet Erdoğan, kardeşinin söylediklerinin hiçbirisine zerre kadar katılmadığını vurguladı. Dinleme iddiasını ağır bir dille eleştirirken, “Böyle bir şey olamaz. Kesinlikle bunu kabul etmem. Latif hocayı şu anda kullanıyorlar. İki gün sonra rezil edip ortada bırakacaklar.” ifadelerini kullandı. Mehmet Erdoğan, Yeni Akit’in, kardeşini ‘Hizmet’in beyin takımı’ olarak tanıtmasını da doğru bulmuyor. Hizmet’te ancak istişare heyeti olabileceğine dikkat çekerek, “Peygamber Efendimiz (sas) istişaresiz iş yapmazdı. Hocaefendi de her işinde istişare eder. Ama buna beyin takımı deyip Hizmetin faaliyetleri sanki illegal bir örgüt faaliyeti gibi sunulmaya çalışılıyor.” diye konuştu.

Mehmet Erdoğan, kardeşine de şöyle seslendi: “Üzerine tül gibi titremelerle seni yetiştiren, maddi ve manevi desteğini senden esirgemeyen, ilmiyle seni besleyen bir hayırhah, bir şefkat ve merhamet meleğine karşı kadirşinas davranman gerekirken bu karşı duruş ve samimiyetsiz, düşmanca ve nankörce davranıştan vazgeç.

Latif Erdogan'i yillar oncesinden biliyorum, ozellikle kendisinden alinti yaptigim kardesi Mehmet Erdogan'i daha iyi tanirim. AKP suan yolsuzluk olaylari ciktigi icin, ve bunu cemaat uzerinden manupule etmek istediginden dolayi, Latif gibi Cemaat'in irtibatini kestigi ayakci takimini elbetteki kullanmak isteyecektir. Zaten onceden de Cemaat kavgasinin cikmasinin sebebi, AKP'nin iceriden adam ayartarak, Cemaat'i bolme istegidir. Var bunun gibi birkac denedigi isim fakat hicbir sekilde basarili olamadilar.

Simdi Latif Erdogan'in bizzat kendi yazdiklari ve sahsi hususlari ile alakali verecegim link okunabilir :

http://www.haberx.com/latif_erdogana...5484,094).aspx

Ondan sonra adamin dedikleri, kulliyen ya sahsi hatira ( ki dogrulugu veya yanlisligi ispat edilemeyecek seyler) ya da kendi kendine cikardigi sacma yorumlar. Sahsi hatiralar ile alakali meselelerde diyecegim o ki, Fethullah Gulen'i taniyan bir Latif Erdogan dengesizi mi ki soylediklerine itibar edelim? Hele bir de cemaat ile irtibati kesilmisken, aradan bunca zaman gectikten sonra ve AKP tam kullanmak istedigi zaman ? Gec...

Fethullah Gulen hakkinda Latif gibi degil, bizzat kendisinin ders okuttugu talebelerinin beyani ve anlatimi :

http://youtu.be/sKG80rEKVpM
 

Havas

Kısıtlı Erişim
Katılım
19 Ocak 2012
Mesajlar
4,432
Tepkime puanı
71
Puanları
0
allah ile görüştüğünü vahiy aldığını söyleyen çok zatı muhterem var maalesef!:)

sadece f.gülen değil

said nursi

celaleddini rumi

muhiddini arabil

hakimi tirmizi

beyazıt bestami

ismail ağa cemaatinin lideri mahmut efendi

iskender evrenesoğlu

şeyh nazım kıbrisi

hepsinin iyide cemaati var..:)
 

PUTKIRAN

Kıdemli Üye
Katılım
21 Eki 2009
Mesajlar
3,228
Tepkime puanı
189
Puanları
0
Konum
Ankara
allah ile görüştüğünü vahiy aldığını söyleyen çok zatı muhterem var maalesef!:)

sadece f.gülen değil

said nursi

celaleddini rumi

muhiddini arabil

hakimi tirmizi

beyazıt bestami

ismail ağa cemaatinin lideri mahmut efendi

iskender evrenesoğlu

şeyh nazım kıbrisi

hepsinin iyide cemaati var..:)

Hepsi tasavvufcu yani....

Fetullah Gülen: Cebrail hiç görmediğim tanımadığım bir melektir....:)
Ama parti kursa desteklemem.....:)


Hiçbir akıllı kimse yoktur ki sabahleyin tasavvufa girsin de, ikindi namazının vakti girdiğinde aklını yitirmiş olmasın İmam Şafii
 

garip70

Ordinaryus
Katılım
30 Kas 2009
Mesajlar
2,779
Tepkime puanı
309
Puanları
0

lübb

Paylaşımcı
Katılım
5 May 2013
Mesajlar
197
Tepkime puanı
5
Puanları
0
AKP'nin yeni kuklalarından birisidir. Çok eskilerden tanırım. Kendini birsey sanan hatta Cemaat içinde kendini Mehdi ilan eden sapığın tekidir. Cemaat bu Lâtif hastası ile yollarını coktandır ayırdı. Asırı derecede kendini beğenen ve Cemaat içinde mevki yapmaya çalışan bir adamdı. Zaten belirli bir süre sonra kimse buna itibar etmedi ve delirdi. Üsküdar'da birisinin yanına takılıyor şuan. Ayrıca Lâtif dengesizinin haricinde Fethullah Gülen'i sanki bilen duyan yok.

Ailesi bile adamı dışladı :

Latif Erdoğan'a ağabeyi Mehmet Erdoğan'dan tepki!
Yeni Akit’e konuşan ve aynı zamanda gazetenin yazarı olan Latif Erdoğan’ın “Fethullah Gülen beni dinletti” iddiasına ağabeyi Mehmet Erdoğan tepki gösterdi.
Hocaefendi’nin ne kardeşini ne de bir başkasını dinletme gibi illegal bir yola tevessül etmeyeceğini söyleyen Erdoğan, kardeşinin yıllarca ilim talep edip çok şey öğrendiği Hocaefendi’ye karşı büyük bir vefasızlık içinde olduğunu belirtti. Latif Erdoğan’ın açıklamalarına aile olarak inanamadıklarını ve büyük bir üzüntü yaşadıklarını kaydederek, “Latif hocanın bu sözlerini vicdanımız kabul etmiyor. Ailecek rahatsızız.” dedi.

Günlerdir Fethullah Gülen Hocaefendi hakkında asılsız haberler yapan Yeni Akit, 21 Ocak’ta Latif Erdoğan’ın ağzından asılsız ithamlara yer verdi. Hocaefendi’nin en yakınını bile dinlettiği iddia edildi. Ancak Ağabey Mehmet Erdoğan, kardeşinin söylediklerinin hiçbirisine zerre kadar katılmadığını vurguladı. Dinleme iddiasını ağır bir dille eleştirirken, “Böyle bir şey olamaz. Kesinlikle bunu kabul etmem. Latif hocayı şu anda kullanıyorlar. İki gün sonra rezil edip ortada bırakacaklar.” ifadelerini kullandı. Mehmet Erdoğan, Yeni Akit’in, kardeşini ‘Hizmet’in beyin takımı’ olarak tanıtmasını da doğru bulmuyor. Hizmet’te ancak istişare heyeti olabileceğine dikkat çekerek, “Peygamber Efendimiz (sas) istişaresiz iş yapmazdı. Hocaefendi de her işinde istişare eder. Ama buna beyin takımı deyip Hizmetin faaliyetleri sanki illegal bir örgüt faaliyeti gibi sunulmaya çalışılıyor.” diye konuştu.

Mehmet Erdoğan, kardeşine de şöyle seslendi: “Üzerine tül gibi titremelerle seni yetiştiren, maddi ve manevi desteğini senden esirgemeyen, ilmiyle seni besleyen bir hayırhah, bir şefkat ve merhamet meleğine karşı kadirşinas davranman gerekirken bu karşı duruş ve samimiyetsiz, düşmanca ve nankörce davranıştan vazgeç.

Latif Erdogan'i yillar oncesinden biliyorum, ozellikle kendisinden alinti yaptigim kardesi Mehmet Erdogan'i daha iyi tanirim. AKP suan yolsuzluk olaylari ciktigi icin, ve bunu cemaat uzerinden manupule etmek istediginden dolayi, Latif gibi Cemaat'in irtibatini kestigi ayakci takimini elbetteki kullanmak isteyecektir. Zaten onceden de Cemaat kavgasinin cikmasinin sebebi, AKP'nin iceriden adam ayartarak, Cemaat'i bolme istegidir. Var bunun gibi birkac denedigi isim fakat hicbir sekilde basarili olamadilar.

Simdi Latif Erdogan'in bizzat kendi yazdiklari ve sahsi hususlari ile alakali verecegim link okunabilir :

http://www.haberx.com/latif_erdogana...5484,094).aspx

Ondan sonra adamin dedikleri, kulliyen ya sahsi hatira ( ki dogrulugu veya yanlisligi ispat edilemeyecek seyler) ya da kendi kendine cikardigi sacma yorumlar. Sahsi hatiralar ile alakali meselelerde diyecegim o ki, Fethullah Gulen'i taniyan bir Latif Erdogan dengesizi mi ki soylediklerine itibar edelim? Hele bir de cemaat ile irtibati kesilmisken, aradan bunca zaman gectikten sonra ve AKP tam kullanmak istedigi zaman ? Gec...

Fethullah Gulen hakkinda Latif gibi degil, bizzat kendisinin ders okuttugu talebelerinin beyani ve anlatimi :

http://youtu.be/sKG80rEKVpM


sanki kişilik katli (itibarsızlaştırması) yapıyor gibisiniz.

kısaca inandırıcı değilsiniz.
 

SeTTaR

Profesör
Katılım
1 Eyl 2009
Mesajlar
1,148
Tepkime puanı
135
Puanları
63
Konum
Biryerlerde
Cemaatin içinde abi konumundaki birinden aynen şu sözü işittim " Hoca efendiyi kızdırdılar bak yağmur bile yağmIyor". Allah ıslah etsin nediyelim.
 

Ebu Computer

Kıdemli Üye
Katılım
11 Haz 2013
Mesajlar
24,982
Tepkime puanı
1,501
Puanları
113
AKP'nin yeni kuklalarından birisidir. Çok eskilerden tanırım. Kendini birsey sanan hatta Cemaat içinde kendini Mehdi ilan eden sapığın tekidir.

Arkadaş bu nedir ya...

Cemaatten ayrılmış bir kişinin arkasından cemaat mensuplarının hayır konuştuğunu hiç görmedim...

Hemen sapık damgası, hemen hain damgası yapıştırılıyor...

Yok makam verilmeyince bizden ayrıldı, yok akli dengesi yerinde değildi...

Bizler koyunuz, bir tek cemaat mensupları dönen olayların farkında...

Yersen...

umckf.gif
 

Ebu Computer

Kıdemli Üye
Katılım
11 Haz 2013
Mesajlar
24,982
Tepkime puanı
1,501
Puanları
113

2 saatlik konuşmayı başından sonuna izledim...

Adam kelimeleri seçerek konuşuyor...

Karşı taraf hakkında atıp tutmuyor...

Olanı, mevcut durumu söylüyor...

Bu adama sapık deli makam sevdalısı filan demek ne derece doğru olur bilemiyorum...
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Latif Erdoğan son derece aklı başında, dengeli bir insan. Söyledikleri halk nezdinde itibarlı biri.
 

salimabi

Kısıtlı Erişim
Katılım
1 Kas 2011
Mesajlar
0
Tepkime puanı
1,396
Puanları
0
Latif Erdoğan son derece aklı başında, dengeli bir insan. Söyledikleri halk nezdinde itibarlı biri.
İyi güzelde bu adamda 2yıldır nerdeydi daha evvel anlattıda bizmi duymadık neyse bilmeyenler şimdi öğrensinler napalım benim gibi saflarda yeni uyanıyor ;) :D
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
İyi güzelde bu adamda 2yıldır nerdeydi daha evvel anlattıda bizmi duymadık neyse bilmeyenler şimdi öğrensinler napalım benim gibi saflarda yeni uyanıyor ;) :D

Şartlar yeni oluşmuş demekki. Durup dururken konuşsaydı etkili olmayabilirdi:)))
 
Üst