• Reklamsız versiyon için ÜYE OL

Kuzu Sote

Büşra

'ana hura!!
Yönetici
Süper Moderatör
Katılım
18 Ağu 2007
Mesajlar
21,777
Beğeniler
2,729
Puanları
113
#1
Yarım kg kuzu eti
Bir kaç adet köy biberi
İki baş kurusoğan
Üç ya da dört domates
baharat


İlk önce kuzu etinin yağlı tarafını doğruyoruz küçük yahut orta büyüklükte.Ben küçük doğrarım eşim büyük doğradı :)
Zeytinyağı ile iyice kavuruyoruz yağı.Sonra ince kıyılmış soğan ve biberleri ekliyoruz bir güzel öldürüyoruz. En son kuzu etini ekleyip iyice kavuruyoruz. Pişmeye yakın domatesleri ekliyoruz. Ağızda dağılma kıvamına gelince tuzu ekliyoruz. İsteğe göre kekik karabiber pulbiber ekliyoruz.Salça koymadık dileyen koyabilir.Kuzu eti niye kokar bilmiyorum taze idi . Ama lezzetli oldu ..afiyet olsun ..


 

Ebu Computer

Kıdemli Üye
İhvan Üyesi
Katılım
11 Haz 2013
Mesajlar
22,143
Beğeniler
416
Puanları
83
#3
Çok yavan duruyor.

Görsellik sıfır.

Keşke bu konuya hiç girmeseydim.

Afiyet olsun.
 
Üst