Kürdistan Stratejisi!!!

DostunDostu

Süper Moderatör
Yönetici
Katılım
30 Eyl 2013
Mesajlar
6,183
Tepkime puanı
473
Puanları
83
Büyük Kürdistan'ı kurmak için Kürt hareketinin kutsal yol haritasını yazıyorum!

Hedefleri:

Özerklik: Terörü kullanarak özerkliği kabul ettirmek. Böylece bölge üzerinde asker ve polisin kontrolünü azaltmak. Eğer bu başarılırsa diğer özerk bölgelerle birleşilecek, içeride ne kadar Türkmen ve Türk varsa çatışma çıkartılıp imha eidlecek.. Saf kan bir Kürt coğrafyasının temeli bununla atılmış olacak..

Eğer ÖZERKLİK kabul ettirilemez ise:

Kaos: Terör kullanarak şehirlerde azâmi derecede kaos ortamı oluşturulacak, ölenlerin üzerinden kitle bazında Türk-Kürt çatışması çıkartılacaktır. Bu karşılıklı mukatelenin fitili yakılıp genele yayıldığı zaman dış medya Türkleri katil ve zalim olarak lanse edecek. Dünya genelinde Türklerin zalim ve katil olduğu algısı oturunca Türkiye, Kürtler'i kurtarmak adına, Irak örneğinde olduğu gibi, işgal edilecek. Bu işgalde tıpkı Irak'ta olduğu gibi bir Özgür Kürdistan bölgesi oluşturulacak ve diğer bölgelerle birleştirilip Büyük Kürdistan kurulmuş olacak..

Evet arakdaşlar, Kürt terörünün ve Kürt siyasî kanadının gizli ajandası budur. Buna inanıyor, bu kutsal gaye için çaba harcıyorlar. Dikkat ederseniz Hdp demedim, Kürt siyasi kanadı dedim. Bu kanadın içinde Hdp olduğu gibi Mir Dngr Frt gibi diğer partiler içinde ki Kürtçülerde vardır. Bu Kürtçüler şu an dahi Ak parti içinde olduğu gibi zamanında Refah Partisi içindeydiler. Chp'de de bunlar bolca mevcuttur.. Bu gizli ajandayı her zaman kalplerinde taşıdılar, ÇOK AZLARI MÜSTESNA..! Hdp'ye geçen, eski RP milletvekillerinin ismini yazmama gerek yoktur sanırım..

Bu nedir arkadaşlar biliyor musunuz? KUMAR..! Resmen kumar oynuyorlar. Bu kumarı zamanında Ermeniler de oynamıştı.. Zamanında Ermenileri şehvetlendiren manzara, bugün farklı değildir. Hatırlayın, Balkan savaşlarında Osmanlı'dan ayrılarak özgürlüğüne(!) kavuşan Yunanistan, Bulgaristan gibi ülkeler, bir bakıma Ermenileri şehvetlendirmiştir. Sonuç malum, kumar bu, kazanmakta var kaybetmekte. Koydu postasını, gördü restini..

Bugüne bakalım:

1) Irak, dış güçler tarafından işgal ediliyor; Saddam devriliyor; Irak ordusu dağıtılıyor; Iraklı Kürtlere gün doğuyor..

2) Suriye, kullanılmaya müsait aptallar üzerinden karıştırılıyor; kaos ortamı oluşturuluyor; terör örgütleri kuruluyor; Suriyeli Kürtlere gün doğuyor..

3) Evet, üç... İlk iki ortamı Türkiye'de ki Kürtleirn şuur altına yerleştirdiler. Üçüncü ihtimali şuur altından hissettirmekle bizde ki Kürtleri şehvetlendiriyorlar. Hani bir laf vardır ''güldü verecek!''.. Aynen öyle işte.. Problem, dış güçlerin gülmesine şehvetlenerek aklını yitiren Kürtler. Bu hormonal miks içinde sarhoş olan Kürtler, Ermeninin akibetini hiç görmek istemiyor..

Aklınızı başınıza alın ve ümmet davasına sahip çıkın. Hep beraber Allah'a secde edelim, ekmeğimizi suyumuzu birlikte paylaşalım. Beraberce huzurlu, sağsalim yaşayalım. Ölümlü dünyada ahirete götüreceğimiz icraatleri iyi seçelim..

Vesselam
 
Üst