Kremalı sebzeli tavuk

m-angel

Nam-ı diğer TÜRBEDAR
İhvan Üyesi
Katılım
20 Eyl 2007
Mesajlar
1,629
Puanları
83
Yaş
50


300 gr kadar kuşbaşı tavuk göğüs eti


1 adet iri boy havuç


1 adet iri boy kabak


1 paket kremalı mantar çorbası


1 paket hazır krema


Tuz, karabiber


Bir parça kaşar peyniri


Yapılışı:


Kabak ve havucu rendeleyip, diğer malzemelerle birlikte derin bir kapta iyice karıştırıyorsunuz.(çorbayı pişirmeden toz halde kullanıyoruz) Kaşar peynirini üzeri için ayırıyoruz. Küçük boy yuvarlak borcamın dibini hafifçe yağlıyoruz. Bu karışımı iyice yayıyoruz. Önceden ısıtılmış 200°C fırında 30 dakika kadar pişiriyoruz. Çıkarıp rendelenmiş kaşar peynirini üzerine serpiyoruz. 1-2 dakika daha, kaşarlar eriyene kadar fırına koyuyoruz. Biraz dinlendirdikten sonra afiyetle yiyoruz.​
 
Üst