Düşlerimin prensini ben de izlemiştim... Çok harikaydı, hem komikti hem de dramatik... Bir ara fanatiği olmuştum kuzenler sayemde diziyi izlemeye başlamıştı... Bir de onun bilmemkaçyıl sonrasını anlatan başka bir dizi çekilmişti hatta... Adını hatırlayamadım... :confused1:
Hatta bir resimlerini de ekliyeyim... Şu cadı tipli kızokey: en baştaki yani kötü olan , onun yanındaki şirin görünümlü havalı çocuk da kötü ama bir iyi bir kötü o(karar veremedim:confused1 Diğer ikisi ise essah gız ile essah oğlan :glm... Kızın saftirik duruşuna bakmayın diyemiycem hep öyleydi ama çok şirin, oğlanın da gıcık görünümüne aldanmayın içeriği çok hissiyatlı biri ...
evet abla harikaydı dediğin gibi benim ablamın arkadaşları bütün film boyunca bize izleyin dediler biz zlemedik
sonra ablamla bigün netten lk bölümüne baktıııkkk
sonraaa iki günde 60 mı 70 mi ne bölüm izlediik
harikaydıı yaa
Bende izliyorum ingilizce baktigim icin Turkce isimlerini bilmiyorum hepsinin.. ama listeyi cikarayim
Goong (Duslerimin Prensi)
Goong S (Zoraki Prens)
Boys Before Flowers
I'm Sorry I Love You (16 bolumun hepsinde agladim .)
Cain And Abel
Glass Slippers
U-turn (mini reklam dizisi)
Full House
My Girl
You're Beautiful
Shining Inheritance
Snow White
The 1st Shop Of Coffee Prince
90 Days To Love
A Love To Kill
Autumn Tale
My Name Is Kim Sam Soon
Witch Amusement
The Snow Queen
Bunlar izledigim diziler, unutmus olduklarim olabilir
Swallow The Sun
La Dolce Vita
East Of Eden
I am Sam
Beethoven Virus
Dream
Smile, You
IRIS
Soulmate
Spring Waltz
bunlar siradakiler ama bir turlu zaman bulamiyorum
We Got Married ve Family Outing arada bir izledigim programlar
Filmler
He was cool
My Sassy Girl
My girl and I
A millionaires first love (cok guzeldi)
Baby and me (cocuk cook tatliydi=)
Do Re Mi Fa So La Si Do
100 days with mr arrogant
Movie is movie
Goin' crazy waiting
Sanirim film bukadar
Bunlarda Kore dizilerini tutmasada izledigim diger uzakdogu dizileri
Hana Yori Dango (Japon)
Hanazakari No Kimitachi e (Japon)
Nodame Cantabile (Japon)
Attention Please (Japon)
He Was Cool (Çin)
Brown Sugar Macchiato (Taiwan)
Smiling Pasta (Taiwan)
Romantic Princess (Taiwan)
Hi, My Sweetheart (Taiwan)
Birde Crying out love in the center of the world diye Japon filmini izledim cok guzeldi buda .
ben ben ben çok severim en son ı am sorry ı love you dizisini izledim bu kadar ağladıgım dizi yoktur herhalde şiddetle tavsıye edılır youtubedan bulabılırsınız bolum olarak degıl part olarak verılıyor dizi 1. bölüm Part 1 : ı am sorry ı love you dıye yazarsanız dırek olarak karsınıza cıkar benden tavsıye ........düşlerımın prensınıde ızledım oda cok guzel TRT de ızledım saat 4 te baslardı =)) bir film daha buldum ama ismını daha ogrenemedım oda drama bulurum inşallah =)