Kızınızın adı Aişe ise işkenceye muhatap olursunuz!

spesifik

آزادی قید و بند
Katılım
18 Ağu 2007
Mesajlar
24,861
Tepkime puanı
4,103
Puanları
113
Konum
Hayâlistan/bul
Hareketul Ensar kendilerine yöneltilen "Siyasi yollar varken neden silaha sarıldınız?" sorusuna "Belucistan bölgesinde bir tane özgür hareket edebilen bir politikacının varlığını gösterebilir misiniz diye cevap veriyor?".

Ayrıca sünnilere ait mescidlerin yıkıldığı ve alimlerin katledildiğinin iddia edildiği videoda sünni halkın Şiilerden ne kadar büyük zulümlere maruz kaldığı gözler önüne seriliyor.

Irak, Pakistan, Suriye ve diğer ülkelerde sünni kızların ırzına geçip onları öldürenlerin kimler olduğu sorusunu soran Hareketul Ensar sözcüsü tüm bu cürümlerden şiileri sorumlu tutuyor.

Hazırlanan videoda İran İslam Cumhuriyeti kurucusu Humeyni'nin alnından vurulduğunu gösteren görüntüler ise oldukça dikkat çekici.>[video]http://www.islahhaber.net/kizinizin-adi-aise-ise-iskenceye-muhatap-olursunuz---video--43172.html[/video]
 
Üst