Kız oldu diye bebeğini diri diri gömdü

efruz

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ağu 2009
Mesajlar
5,170
Tepkime puanı
735
Puanları
0
Konum
İstanbuL
23285.jpg


Polise gelen ihbarda, 2 kızı olan bir ailenin yeni doğan çocuklarını 'yine kız oldu' diye gömdüğü iddia edildi!..

İstanbul’da Gaziosmanpaşa’da, ‘155 Polis İmdat Hattı’na gelen bir ihbar, tüyler ürpertti. 2 kız çocuğu olan bir ailenin, yeni doğan çocuklarını, ‘yine kız oldu’ diye gömdüğü iddia edildi. Emniyet’e getirilen 8 aile üyesi, ‘bebek erkekti, ölü doğmuştu, gömdük’ şeklinde ifade verdi. Bugün mezar açılacak ve otopsiyle gerçek ortaya çıkacak.

‘ANNESİ HİÇ GÖRMEDİ’

Küçükköy’de yaşanan olaylar iddialara göre şöyle gerçekleşti: 155 Polis İmdat’ı arayan ihbarcı, “İki kız çocukları olan M.Ş. (30) ve H.Ş.’nin (25) 3’üncü çocukları yine kız oldu. Kız bebek aile büyükleri tarafından gizlice, Habipler Yayla Mezarlığı’nda toprağa verildi” dedi. Meçhul ihbarcı, annenin bebeğini hiç görmediğini, çocuğun öldürülmüş de olabileceğini söyledi. İhbar üzerine harekete geçen polis, ailenin evine gitti. Aile üyeleri önce doğumu reddetti. Baba M.Ş. daha sonra doğumun evde annesi tarafından yaptırıldığını, bebek ölü doğunca gömdüklerini söyledi.

‘GİZLİCE TOPRAĞA VERDİK’

Baba, bebeğin cinsiyetinin de erkek olduğunu öne sürdü. Doğumu yaptıran babanne ile 7 aile üyesi karakola getirilerek ifadelerine başvuruldu. Aile bireyleri, ölen bebeği gündüz saatlerinde Habipler Yayla Mezarlığı’nda gömmek için getirdiklerini, görevliler izin vermeyince cenazeyi akşam namazından sonra gizlice toprağa verdiklerini söyledi. Ailenin bu açıklamalarını şüpheli bulan polis, durumu Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Savcılığı’na bildirdi.

YERİNİ DEDESİ BULDU

Cumhuriyet Savcısı, bebeğin cesedinin gömüldüğü yerden çıkarılarak, ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu tarafından incelenmesini istedi. Bunun üzerine savcı, polis nezaretinde Habipler Yayla Mezarlığı’na gitti. Aile, önce bebeği gömdükleri mezarın yerini gösteremedi. Şüpheleri daha da artıran olay sonrası dede mezarlığa getirildi. Mezarlığı gezen dede, torunun gömüldüğü mezarı işaret etti, çalışmalara başlandı. Ancak hava kararınca mezarın açılması ertesi güne (bugüne) ertelendi. Bugünkü çalışmalar ve otopsi incelemesinin ardından gerçek ortaya çıkacak.

 

ziruh

Kıdemli Üye
Katılım
22 Kas 2007
Mesajlar
5,245
Tepkime puanı
1,279
Puanları
0
:(

cahiliye dönemlerine geri mi dönüyoruz !

Allah muhafaza...
 
Üst