• Reklamsız versiyon için ÜYE OL

Kıymalı Bulgur Çorbası

Büşra

'ana hura!!
Yönetici
Yardımcı Admin
Katılım
18 Ağu 2007
Mesajlar
21,574
Beğeniler
2,661
Puanları
113
#1
Bir yemek kaşığı Tereyağ
İki yemek kaşığı kıyma
Yarım çay bardağı bulgur
3 Buçuk su bardağı su
Yarım yemek kaşığı un
Bir çay bardağı domates püresi
dilediğinizce baharat

Hazırlanışı : Tereyağını eritip yarım kaşık unu kavuruyoruz..Püreyi ekliyoruz...
Topaklanmaması için hızlı karıştırıyoruz. Daha sonra suyu ekliyoruz ..Biraz sulu olsun isterseniz dört bardak koyabilirsiniz. Bulguru ekleyip yumuşamasını bekliyoruz. Kavrulmuş kıymadan iki kaşıkta ekleyerek on dk daha kaynatıyoruz ..Afiyet olsun ...



 

Ebu Computer

Kıdemli Üye
İhvan Üyesi
Katılım
11 Haz 2013
Mesajlar
22,132
Beğeniler
407
Puanları
83
#2
Yeniyor mu bu ?

Çorbanın içinde kıyma.

Biraz garip.

Kıyma mundar olmuş.

 

Serkan333

Asistan
İhvan Üyesi
Katılım
15 Şub 2016
Mesajlar
223
Beğeniler
4
Puanları
0
#3
:laugh:


hakkaten kıyma sulu gıdalarda pek hoş olmuyor

rahmetli anacımda yapardı bazen :crying:
 

Büşra

'ana hura!!
Yönetici
Yardımcı Admin
Katılım
18 Ağu 2007
Mesajlar
21,574
Beğeniler
2,661
Puanları
113
#4
Üst