Kitap fuarında ihsan eliaçık' a saldır

adams77

Kanalizasyoncu
Katılım
14 Haz 2013
Mesajlar
25,908
Tepkime puanı
2,063
Puanları
113
Konum
Mars
[FONT=pt_sansregular]Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Kayseri Kitap Fuarı’nda İhsan Aliaçık'a saldırı yaşandı. Bir grup, Eliaçık’ın fuarı terk etmesini isteyerek hakaretler yağdırdı. Gerginliğin artması üzerine polis, Eliaçık'a fuar alanına almadı.[/FONT]
[FONT=pt_sansregular][FONT=pt_sansbold]İHSAN ELİAÇIK'TAN AÇIKLAMA[/FONT][/FONT]
[FONT=pt_sansregular]Saldırıya uğrayan İhsan Eliaçık, Birgün gazetesine açıklamalarda bulundu. Eliaçık sözlü sataşmayla başlayan saldırıda kendisine "Dinsiz ateist, Kayseri'yi terk et" diye bağırıldığını aktardı.

Eliaçık'a göre saldırganlar yuhlamak ve slogan atmakla da yetinmedi; fiziksel saldırıda da bulundu. Eliaçık, fiziksel saldırıda yara almadığını belirtti. Polisin saldırganlara müdahale etmediğini aktaran Eliaçık, kendisini korumaya çalışan okurların darp edildiğini aktardı. Saldırının organize olarak gerçekleştirildiğini belirten Eliaçık, belediye tarafından hedef gösterildiğini iddia etti.[/FONT]
 

Kaptan

Mecra Yazarı
Katılım
9 Ocak 2012
Mesajlar
15,445
Tepkime puanı
1,111
Puanları
0
Konum
Giresun
Seversiniz sevmezsiniz , ben sevmem ama şiddete hayır. Cübbeli'ye yapılsa da hayır.

Olayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'in açıklamasının hemen akabinde gerçekleşmedi de manidar doğrusu, ne demişti;

"Bugün aziz dinimizi terör örgütleri üzerinden öylesine bir yere konumlandırmaya çalışıyorlar ki böyle olmadığını anlatmaya çalışmaktan çoğu zaman hakikati ifade etmeye fırsat bulamıyoruz. Şu anda birçok insanlar çıktı, türedi. Bu türedi tipler sünneti ciddi manada tartışır hale geldiler. Bu tartışmaların özellikle ülkemizde yapılması bizler için ciddi manada bir üzüntü sebebidir. Şunu açık, net söylemek zorundayım. Hoca olmak, ahkam kesmek yetkisini kimseye vermiyor ve dolayısıyla Sevgili Peygamberimizin sünnetini tartışma yetkisini de onlara vermiyor. Bu tartışmaları açmak aslında bir neslin ifsadı anlamındadır. Ve bu nesli ifsat etme hakkını da kimse onlara vermemiştir. Kendileri de böyle bir tarzla siyasetin içerisine giremezler, girerlerse bedelini onlar da ağır öderler." dedi.

İlk bedeli ihsan eliaçık ödedi sanırım. Gerçi C.Baskani burada, sünneti Sidik'i Şerife indirgeyip sünneti tartışmalı hale getiren devlet kurumlarına çöreklenmeye çalışan malum tarikat ve cemaatlere gönderme yaptıysa da kendini bilmez üç beş gerici yobaz bunu da tersinden anlamayı başardı.
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Cumhuriyet gazetesine saldıranlar ergenekoncu çıkmıştı. Kendin çal kendin oyna.Akşenerin partisi madur arıyor koş koş gezi dayı.
 
Üst