Kılıçdaroğlu Ve 45 CHP’linin +18′lik Kasetleri Gülen’in Kasasında!

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Kılıçdaroğlu Ve 45 CHP’linin +18′lik Kasetleri Gülen’in Kasasında!

STAR’ın deşifre ettiği Fuat Avni hesabını yöneten Emre Uslu, Kotilaji kullanıcısının, ‘CHP bize niye bu kadar bağlı sorusunu, “+18 içerikli CHP’de 45 kişinin kaseti var, Kılıçdaroğlu da dahil. Kasetler Hocaefendinin kontrolünde” diye cevaplıyor.

Kaset darbesiyle genel başkan deviren CHP’de iplerin Paralel örgütün elinde olduğunun belgesi ortaya çıktı. Twitter köstebeği ‘fuatavni’nin Emre Uslu olduğunu deşifre eden STAR, Paralel örgüt ile CHP’nin ‘telekulak kardeşliği’nin ardından, CHP’ye yönelik şantaj arşivini açıklıyor. 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi, Şubat ayında Twitter’da direct mesaj (DM) üzerinden KOTİLAJİ kullanıcısı ile konuşan ‘fuatavni’ yani Emre Uslu, ‘CHP’nin neden Paralel yapı ile ittifak yaptığını “Kılıçdaroğlu dahil 45 isme ait +18’lik kayıtlar var” diye açıklıyor.

İŞTE BUNUN İÇİN BAĞLILAR

Kotilaji adlı Twitter kullanıcısı, Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlunun koruması, Fuat Avni adıyla Twitter’den Direk Mesaj sistemiyle Emre Uslu ile konuştu. Takibe takılan bu konuşmada KOTİLAJİ’nın aklı CHP’nin kendilerine (paralel örgüte) neden sıkı sıkıya bağlı olduğu sorusuna takılıyor. Bunu Emre Uslu’ya ‘Abi bu CHP niye bu kadar bize bağlı onu anlayamadım bir türlü’ diye yönelten KOTİLAJİ’ye Emre Uslu ise şok bir cevap veriyor. Uslu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu dahil 45 CHP’li ismin +18’lik kasetlerinin ellerinde olduğunu savunuyor. KOTİLAJİ’yi bilgilendiren Emre Uslu, CHP’de dengeleri değiştiren bu kasetlerin Fethullah Gülen’in Paralel Yapı’ya bağlı bilişim uzmanları tarafından saklanma yöntemini de internet üzerinden olduğunu belirterek, “Hocanın bilgisayarcıları sakladı internet üstünde” bilgisini veriyor.

İSRAİL’DEN KORUMA TEMİNATI

Emre Uslu, konuşmalarda Fethullah Gülen’in kaçış planını da açığa çıkarıyor. Görüşmede Gülen’in Türkiye ile suçluların iadesi anlaşması olmayan Kanada’ya kaçacağını belirten Uslu, “Hoca büyük ihtimalle ya Kanada’ya geçecek ya İsrail’e ama bir Türkiye’ye uğrayacak. Sıkıntı yok Hoca İsrail ile konuştu, ABD’nin seni vereceğini hissettiğin an atla gel demiş” diyor. Görüşmelerde, Gülen hakkında soruşturma yapan savcılara da tehdit ifadeleri dikkat çekiyor.

UMUT ORAN İLE HAMZAÇEBİ’NİN ‘ÖRGÜT’ BAĞLANTISI İNCELEMEYE ALINDI

İstanbul Başsavcılığı, paralel yapı soruşturmasında ‘Fuatavni’ hesabını mercek altına aldı. Daha önce bu kapsamda süren soruşturma genişletilerek CHP’lilerin paralel yapı ile bağlantılarına uzandı. STAR’ın haberini ihbar kabul eden savcılık, inceleme başlattı. Elde edilen deliller bir fezleke haline getirilerek TBMM’ye sunulacak. CHP Milletvekili Umut Oran ve CHP grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi’nin twitter üzerinden paralel örgüt adına çalışan Fuatavni mahlaslı Emre Uslu ile yaptıkları tüm görüşmeleri uzmanlar inceleyecek. Hakkında “Fetullah Gülen terör örgütü üyesi” iddiasıyla soruşturma başlatılan Uslu’nun ifadesinin alınması beklenirken, CHP’liler hakkında ise Meclis devreye girecek. Oran ve Hamzaçebi’nin dokunulmazlıklarının kaldırılması halinde haklarında “darbe teşebbüsüyle hareket eden terör örgütüne yardım” soruşturması kapsamında işlem yapabilmesi gündeme gelebilecek.

İşte dehşete düşüren o görüşmeler

16.02.2014 SAAT: 16.12

KOTİLAJİ: Geldim abi
FUATAVNİ F: Hoş geldin ne yaptınız
KOTİLAJİ: Abi otelde yer ayarladık arkadaşlar inince alacaklar havalimanından
FUATAVNİ F: Adam Kılıçdaroğlu’nun oğlu, Hoca bizzat emir verdi, masraftan kaçmayın dedi. Güvenlik üst seviyede olsun.
KOTİLAJİ: Tamam abi bi çocuğu koruyamayacaksak bırakırım zaten bu işi
FUATAVNİ F: Sıkıntı yok, Hoca İsrail ile konuştu, ABD’nin seni vereceğini hissettiğin an atla gel demiş
KOTİLAJİ: Aynen abi bizi tutacak adamlar çok sıkıntı yapmıyorum, bizim oradaki özelcilerle konuştum, yakalama kararı veren savcının da hesabına bakacağız

FUATAVNİ: Hocanın bilgisayar ekibini gördün mü, dünyanın en iyileri bizi burda bulmaları imkansız
KOTİLAJİ: Aynen abi bize sıkıntı yok ya rahatız, şu Tayyip’i de kaldırsak, offf
FUATAVNİ: Merak etme halledeceğiz
KOTİLAJİ: Abi bu CHP niye bu kadar bize bağlı onu anlayamadım bir türlü
FUATAVNİ: Kasetleri var

KOTİLAJİ: Ne kaseti abi
FUATAVNİ: +18 içerikli, CHP’de 45 kişinin var, Kemal Kılıçdaroğlu da dahil
KOTİLAJİ: Nerede duruyor abi
FUATAVNİ: Hocanın bilgisayarcıları sakladı internet üstünde
KOTİLAJİ: Anladım abi
FUATAVNİ: Hoca büyük ihtimalle ya Kanada’ya geçecek ya İsrail’e ama bir Türkiye’ye uğrayacak
KOTİLAJİ: İyi abi ben de görüşmek isterim
FUATAVNİ: Görüşürsün hesabı sil sen
KOTİLAJİ: Tamamdır abi siliyorum

HAKAN ŞÜKÜR BOMBASI

DUSTLASTT: Bi de Kemal Bey’in Haluk Koç bizi satar diye korkusu var
FUATAVNİ: Yok yok, onun bizde sex kaseti var satarsa ne olacağını biliyor
DUSTLASTT: Abi bi de bu Hakan Şükür, satmazdı AKP’yi
FUATAVNİ: Onunla da ilgili elimizde belgeler var, hiç sıkıntı değil yavrum satan cezasını alır
DUSTLASTT: Aynen abi ben çıkıyom mesajları sil görüşürüz.

http://www.medyagundem.com/kilicdaroglu-dahil-45-chplinin-18lik-kasetleri-gulenin-kasasinda/
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Cemil Barlas @secondvirus · 13 sa. 13 saat önce

deniz baykal kendinden beklenen patlamayı artık çıkıp yapsa..

28 şubatta tehdit edilip istifa ettirilen vekiller de sesini çıkartamamıştı.. bahsi geçen 45 chp'li vekil gıkını çıkartamaz..

şantaj ile teslim alınmış siyasetçiler bir numaralı sorun.. anayasa detay.. siyaset normal olsa anayasa 1 aylık iş..

röntgenci ve şantajcı paralellerin "saf ve temiz" tabanı ne alemde acaba.. uyuma taklidine devam mı..

gerzek başkan arkadaşlarının mikili kayıtlarını da mecliste oynatır mı acaba.. ifade özgürlüğü ya.. dokunulmazlık da var..
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Alper Terzioglu @murat_z06 · 10 sa. 10 saat önce

Pensilvanya Cetesi CHP yi resmen rehin almis 45 CHP li Vekilin kasetleri Cete'nin elinde.. Kilicdaroglu da dahilmis..

Gerci Kilicdaroglu'nun Almanya da bir mevzusu var Alman kaynaklarida bunu dogrulamisti.. Kasetle gelen kasetle, Oy ile gelen Oy ile gider..

Simdi CHP ve Kilicdaroglu'nun akibetinin ne olacagini anlamak icin yapacagimiz tek sey Firildak Gürsel'in kime yanasacagina bakmaktir :)
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Abdullah Abdulkadiroğlu iftiraları madde madde çürüttü18 Şub 2015 13:38

Nasıl iftira atacağını şaşıran havuz seçimlerden önce yine kaset kumpasına sarıldı. Abdullah Abdulkadiroğlu iftiraları madde madde çürüttü

Hükümet, yandaşlar ve havuz medyası ellerine geçen her fırsatı ganimet bilip önce Hizmet Hareketine sonra da muhalefete iftira atmak için türlü yalanlarla uydurulduğu apaçık proje ve servis haberleri yayınlamaya devam ediyor. Saatler geçmiyor ki yaptıkları ve bastıkları bütün haberlerin yalan ve iftira olduğu ortaya çıkmasın. Samanyolu Ankara temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu konuyla ilgili 'Tel tel dökülen kumpas' başlıklı bir yazı kaleme aldı.

İşte Abdulkadiroğlu'nun o yazısı:

"Maalesef zift medyasının geldiği nokta gazetecilik açısından utanılması gereken bir durum. Buna gazetecilik falan denemez.

Zaten iki gazetede birden manşet ve içerik olarak satır satır aynı haberlerin yer alması da gazetecilikten ziyade bir “servis” yayıncılığı görüntüsü veriyor.

Doğrusu bu kadar pespayeleşecekleri düşünülemezdi.

Yalnız kurgulanan kumpasta büyük ve çok önemli bir mantık hatası var.

Güya Fuat Avni’nin bazı insanlarla twitter üzerinden doğrudan yazışmalarını ele geçirmişler ve o yazışmalarda ona-buna şantaj-montaj ifadeleri varmış.

Belli ki Ankara’nın “derin dehlizlerinde” birileri bir senaryo hazırlamış, onu onunla bunu bununla yazıştırmışlar, sonunda bir kurgu oluşturmuşlar.

Sonra da bunları gazetelere servis edip düğmeye basmışlar.

Masa başı çalışması olduğu çok belli.

Bari daha önce twitter kullanmış birilerini bulsaydınız, hiç olmazsa twitterda 140 karakter sınırı olduğunu bilir, 150-160 hatta 185 karakterlik yazışma senaryoları hazırlamazdı ?

Bu yazışmalara göre güya Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve bazı CHP’lilerin kasetleri varmış ve cemaat bu kasetlerle CHP’ye şantaj yapıp kendi yanında tutuyormuş.

Bu haberlerle hedefledikleri ne ?

1-Akıllarınca bir yıldır hiçbir mahrem değer tanımadan her ortamda dillendirilen kaset-montaj-şantaj söyleminin doğru olduğunu halka gösterecekler.

2-“Bakın biz size söylüyorduk cemaat gerçekten bu işlerle uğraşıyormuş” algısını güçlendirecekler.

3-Seçim öncesi milletin kafasında CHP’lilerin (+ 18) içerikli kasetlik işlerle uğraşan insanlar olduğu algısı oluşturacaklar.

4-Cemaat ile CHP’nin işbirliği yaptığı tezini pekiştirecekler.

Bunları yaparken de öyle bir tezgah planlıyorlar ki “biz iftirayı atalım olmadığını onlar ispatlasın” diyorlar.

Kendi tabanlarını sürekli ebleh yerine koyan bu “derin dehliz” sakinleri, bir kez daha aynı şeyi yapıyor. İnsanların düşünmeden, sorgulamadan bu kumpası yutacağını varsayıyor.

Böyle bir kumpasın gözü kapalı alıcıları olabilir. Ama biraz bile düşünen için, bütün bu tezgahta çok büyük mantık hataları var.

1-Öncelikle Cemaatin şantaj ve kasetle insanları kendi yanında tutmak gibi bir stratejisi varsa, 12 yıl boyunca Ak Parti’yi de Ak Partililerin kasetleriyle mi yanında tuttu ?

2-Muhalefete şantaj yapmak çok mantıksız ve saçma. Muhalefet zaten sesini duyuracak mecra arıyor cemaatin de iyi seyredilen yayın organları var. Muhalefet yayınlara çıktığında iktidarın anti demokratik uygulamalarını anlatırken normal olarak cemaatin yaşadığı hukuksuzluk, baskı ve zulmü dile getiriyor. Bunu yapmak için şantaja ne gerek var ? Bu gayet normal bir durum.

3-Bu mantıkla bakarsak, Ergenekon ve Balyoz davalarından hüküm giymiş insanları çıkartıp cemaat aleyhinde konuşturan havuz medyasıyla iktidar arasında da + 18’lik kaset şantajları yaşandığı sonucuna ulaşılır ki böyle bir şeyi iddia etmek ne kadar mantıklı ?

4-Ayrıca cemaat + 18 kasetleriyle falan şantaj yapma zihniyet ve imkanına sahip olsa güçlü olana yani iktidara şantaj yapar, muhalefete niye yapsın ?

5-Herhalde şantajı düşünen biri kendisiyle mücadele edeni etkisiz hale getirmek için bunu yapar. Diğeri dururken kendisiyle uğraşmayan birini yanına çekmek için şantaj yapmak, azıcık aklı olan birinin meşgul olmayacağı bir iştir.

6-Şantaj kasetleriyle insanları kendisine bağladığı ve elinde herkese ait kasetler olduğu iftirası atılan cemaatin, iktidarın kendilerine karşı mücadeleyi kazandığını açıklamasına rağmen, bugüne kadar Ak Partililerle ilgili elindeki kasetleri piyasaya sürmemiş olması mantıklı mı sizce ?

7-Cemaatin, Cumhurbaşkanı ve bazı Ak Partililerin iddia ettiği gibi elinde Ak Partililer de dahil herkesle ilgili kaset arşivi olsa, kendileriyle mücadeleyi kazandığını söyleyen iktidarı dağıtmak için bu kasetleri kullanması gerekmez miydi ? Siz adamları bitiriyorsunuz ama buna rağmen adamlar ellerindeki en etkili kaset silahını size karşı kullanmıyorlar ! Deli mi bunlar ?

8-Cemaat hangi Ak Partiliye kasetle şantaj yapmışsa bu kişiler çıkıp açıklasın. Şantaj yapılıp da boyun eğmeyen biri olsaydı iktidarın mensupları ve medyası bunu çoktan sekiz sütuna manşet kullanmaz mıydı ?

Bütün bunlardan sonra eğer gerçekten ortada birilerine ait kasetler varsa o kasetleri hazırlayanlar, cemaate iftira atılan bu iğrenç senaryoların hazırlandığı derin dehlizlerin sakinleridir.

Varsa birilerinin çekmecesinde kasetler, bu senaryolar nereden servis ediliyorsa bilin ki orada hazırlanmıştır.

Yoksa bu haberler, seçim öncesi Baykal ve MHP’li vekillerin kasetleri gibi Ankara’nın derin dehlizlerinden piyasaya sürülmek üzere planlanan bir takım kumpasların zeminini hazırlamak için mi ?

Bu saatten sonra buna kimse inanmaz bilesiniz.

İktidarın devletin bütün yargı ve istihbarat gücü elinde olmasına rağmen kaç yıldır ne Baykal ne de MHP’li vekillerle ilgili kasetlerin faillerini bulup ortaya çıkarmadığını unutmayın.

Ayrıca kasetleri hiçbir mahreme saygı göstermeden kimlerin meydanlarda kullandığını da unutmayın."
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
madde madde çürüttü

RJ01nj.jpg
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
@Dua Nur un imza ve referans yaptığı kişi yi tanıyın sonrada Dua Nur u tanıyın.

Arıtman: Başörtüsünü Sümerler'de ******ler takardı
Arıtman: Başörtüsünü Sümerler'de ******ler takardı
Eşi, Rodos adasındaki büyük Mason buluşmasını ayarlayan CHP'li vekil, inançlı kadınlara büyük hakaretlerde bulundu.
Başbakan Erdoğan'ın açıklamaları, MHP'nin teklifi ve Yargıtay ile Danıştay'dan gelen sert açıklamalarla tırmanan türban tartışmaları devam ederken, CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman'dan tahrik edici sözler geldi.
Çirkin benzetme yaparak başörtünün Sümerler'de ******ler tarafından takıldığını öne sürdü.
KOCASI MASON KENDİSİ BAŞÖRTÜSÜ DÜŞMANI
İki gün önce, Türk ve Yunan biraderlerin Rodos buluşmasını, orgazine eden Yetkin Arıtman'ın eşi, Canan Arıtman, bununla da yetinmeyerek başörtülü kadınlara çağrıda bulunarak "atın örtülerinizi özgürleşin" dedi.
Meclis kuaförünü de basan CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman başörtüsünün rejim sorunundan önce kadın hakları sorunu olduğunu öne sürdü.
İNANÇLI KADINLARA HAKARET
Örtünmenin kadını aşağılayan, eşitsizleştiren bir olgu olduğunu ve bu yolla kadına "erkekle eşit değilsin" şeklinde inançlı kadınlara hakaret eden CHP'li vekil, tahrik edici sözlerini şöyle sürdürdü: "örtünme Sümerlere, Asurlara kadar dayanıyor. Sümerlerde ******ler örtünmüş, Asurlarda evli kadınlar örtünmüş. Örtünme Mezopotamya'da da var, bütün semavi dinlerde de. Arap toplumunda da Cahiliye döneminde kadın örtünmüş. Örtünmek İslamiyetle ortaya çıkmış bir şey değil"
Diyanet İşleri Başkanlığını örtünme konusunda 'örtüs dinin gereğidir, Allah'ın emridir' şeklinde açıklamalarına rağmen CHP'li vekil, İslamiyet'te kadının örtünmesinin 'cinsel tacizden korunması' amacıyla öngörüldüğünü belirterek "günümüzde bu sorunun hala tartışılıyor olmasını anlamsız buluyorum" dedi.
"BAŞÖRTÜSÜ ÖNCELİKLE KADINA ZARAR VERECEK"

Türbanı serbest bırakmanın, erkek egemen yapıyı güçlendireceğini, kadınlar arasında ayrımcılık yaratacağını ve kadın hakları hareketini yavaşlatacağı iddiasında da bulunan Arıtman, "Bu, Türkiye'nin Araplaştırılmasına, bir milletin ümmet haline dönüşmesine ve kadınların haklarını yitirmesine yarayacak. Türban neresinden bakarsanız bakın kadınların aleyhine bir durum. Bu yasağın kalkması öncelikle kadınlara zarar verecek" dedi.

BAŞÖRTÜSÜ TAKANLARA: ÖRTÜLERİNİZİ ATIN, ÖZGÜRLEŞİN

CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman, tesettürlü kadınları aşagılayan çagrıda bulunarak: "Atın örtülerinizi ve özgürleşin. Gelin bu türban esaretinden, erkek egemenliğinden kurtulalım. Bizim üzerimizden siyaset yapmalarına engel olalım ve onlara yeter artık diyelim" diye konuştu.

EŞİ BÜYÜK MASON AYİNİNİ ORGANİZE ETMİŞTİ

Bilingiği gibi, Türk ve Yunan biraderlerin Rodos adasındaki Tapınak Şövalyeleri'nin mabedinde ilk kez biraraya geldiği ayini CHP'li Canan Arıtman'ın eşi Yetkin Arıtman organize etmişti.
Yetkin Arıtman, üst düzey yöneticileri arasında bulunduğu 'İzmir Vadisi' ayin için gerekli izni vermeyince, buluşmaya karşı çıkan 'biraderleri'ni ikna etti.
EŞİ VEKİL OLUNCA GERİYE ÇEKİLDİ

Yetkin Arıtman, İzmir Vadisi'nde 4 yıl Üstad-ı Muhteremlik (İzmir ve bölgesinin başkanı) görevinde bulundu. Eşi Canan Arıtman milletvekili olunca, "üstadı muhteremlik" görevini bırakarak, Loca'da karar alma komisyonlarında üst düzey görevler almaya başladı
Mason eşlerine "hemşire" denilirken, CHP'li Canan Arıtman, eşiyle ilgili sorulara cevap vermekten özellikle kaçınıyor. Arıtman, daha önce de Nuriye Akman tarafından kendisine yöneltilen "Mason eşi olmak yaşamınıza nasıl yansıdı?" sorusuna, şöyle karşılık vermişti: "Bir kere kimse bir başkasının mason olduğunu söyleme hakkına sahip değildir. Ancak bir mason kendisi isterse mason olduğunu söyler. Masonluğun kötü bir şey olmadığını, özellikle karakter yapılarıyla seçilerek alınan insanlar olduğunu biliyorum. Benim kendisi mason olan çok hanım arkadaşım var. Ama hiçbirini asla size deklare etmem."

MECLİS'TE MESCİDE KARŞI DA ÇIKMIŞTI

CHP'nin keskin çıkışlarıyla tanınan isimleri arasında yer alan Canan Arıtman, bir ara Meclis'te kadın mescidi yapılmasına da karşı çıkmış ve "Meclis'te mescit varsa, kilise ve havra da yapılsın" demişti.


Ne diyorsunuz Sn @Ahmet Kankası @hirahos ve @ummuhan Hnm. veya Sn.Ymneticiler DUA NUR un referans ve imza yaptığı kişiyi tanıdı iseniz ne derler İMZA KİŞİNİN KENDİSİNİ ANLATIR.
 

KAFKAS

Kıdemli Üye
Katılım
3 Nis 2014
Mesajlar
6,397
Tepkime puanı
445
Puanları
83
Konum
İstanbul
imza ve referans yaptığı kişi yi tanıyın .
Samanyolu medyasına da laf çakıyoruz bu arada aman dikkat:)malum özgür medya susturulamaz diye ortaya dökülenler bu ara avrupa ,amerika,v.s.. pek bir gayretliler o referanslara da ehemmiyet göstereceğine inanıyorum:)
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
Yok devenin nalı :)

Kılıçdaroğlunun kaseti var ve bu bizzat gülenin kasasında :)

Artı 45 chplinin daha +18 videosu varmış:)

Kaç akplinin +18 kaseti var acaba onu niye yazmadılar ki???
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Yok devenin nalı :)

Kılıçdaroğlunun kaseti var ve bu bizzat gülenin kasasında :)

Artı 45 chplinin daha +18 videosu varmış:)

Kaç akplinin +18 kaseti var acaba onu niye yazmadılar ki???

Tuzluklar gitti. Kasetleri varmış
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Kalan tuzlukların kaseti mi var akpnin elinde???

(Sİzin mantığınıza göre bu mantık da doğru olmalı, kaseti olan tuzluklar gidiyorsa, kaseti AKPNİN ELİNDE olan tuzluklar kalıyor demektir)

Bence SAÇMALIYORSUNUZ.

Ak parti kaset ile uğraşmaz. Kasetçiler ile uğraşır.
 
Üst