Kaybedilmiş doğu!

tebeyyün

Doçent
Katılım
1 Tem 2006
Mesajlar
548
Tepkime puanı
38
Puanları
0
Konum
istanbul
Kaybedilmiş doğu!

Hacı Allah aşkına sen ne diyorsun? Geçmiş Allah-peygamber bilmezlerden Adalet dileniyorsun.Hiç yakışıyor mu sana? Sen ne zaman insan yerine konuldunda adalet talep eder oldun.Sonra bizim daha önemli gündemlerimiz var.Mesela başbakan’ımızın bizim gibi yere oturup diz çöktüğü fotoğraf var gündemimizde.Neden ki acep bu kadar bu konuya rağbet, yoksa Başbakan’ımızın tanrı olmadığı ve tıpkı bizim gibi insan olduğunu görmemizin bir sevinci mi?!Her ne olursa olsun hacı CHP’nin politikaları varken senin acın da ne oluyor.Cemaat’e biri laf atmışken senin acından adalet feryadından bahsetmek ne oluyor Hacı!!! Hacı sahi sen kendinde misin? Necmeddin Erbakan hoca bir kelime etmiş bugün biz bütün bunları bırakarak gündeme seni alacağız.Hacı sen ütopyalarınla güzelsin bee! Sonra senin kızında kim oluyor söylesene; Başbakan’ın mı kızı? Kerkük’lü bir türkmen sanatçı öldü.Tabii senin kızın gibi tıpkı bir gün ortası sözde bir kaza kurşunuyla! Hacı biliyor musun? Neyi değil mi? Söyleyeyim dur.. Başbakan’ımız bir taziye mesajı yollamış.Sen kim olduğunu sanıyorsun be Hacı..Senin kızının babası orduya mensup bir paşanın kızı mı ki sen adalet bekliyorsun?Doğrusu beni kızdırıyorsun! Sen Ana muhalefet partisinden bir liderin mi kızısın ki adalet bekliyorsun.Ve bakanlarımızdan da biri değilsin be hacı..Bak hacı sen otur oturduğun yerde.Benden sana tavsiye; Bütün bu saydıklarım ve seninde ekleyebileceklerinle ortak olarak duruş sergiledikleri tek nokta sensin Hacı.Hacı bunlardan adalet dilenmen Allah’ın bile zoruna gider!!!
Bak hacı buna tek mesaj bekleme zira senin acının başbakan’ın oturuşunu gösteren foto kadar değeri yok.
DOĞU DA HAYAT ÇOK UCUZ GEL KAÇIRMA BATIL/I OLARAK BİR TANEDE SEN AL…
 

türkü

Kıdemli Üye
Katılım
18 Tem 2007
Mesajlar
4,973
Tepkime puanı
975
Puanları
0
hepimiz ışıga aşıgız. gölgedekiler..yani biz..ne zaman karanlıga uyandık o zaman farkediyoruz yerimizi..bizim için birbaşkası uyanmıyor lakin. söyleseniz deli saçması olur..susamazsınız da artık..
cemil meriç'in "magaradakiler"inde eflatun'dan bir hikaye vardı..nedense onu anımsattı..çok da anlamadım aslında :)
 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Bu acınası doğu edebiyatı pek pirim yapmıyor gayri de diyebiliriz... zira iletişim çağı malum insanlar onlardan daha acınası halde olup ses çıkarmayan orta anadolu hatta marmara köylerini de biliyor artık :)
 
Üst