Kassam, İsrail'i Vurdu

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında 3'ü çocuk 16 kişi öldü. Tel Aviv, 40 bin yedek askeri göreve çağırdı. Hamas ve diğer örgütler füzelerle karşılık veriyor. Kudüs'te üç patlama meydana geldi.

23: 53 Kassam Tugayları, az önce düzenledikleri saldırıda 7 İsrail askerinin öldüğünü ve 1 Israil askerini de esir aldığını açıkladı...
23: 51 Hamas , İsrail'in bombalarına roketlerle karşılık veriyor. Üstelik menzilleri Hayfa'ya kadar uzatılmış durumda.

23: 45- Kassam Gazze'den 100 km uzaklıktaki Alkdira bölgesine saldırdı...
23:40- SON DAKİKA: Kassam Tugayları, işgal altındaki Hayfa, Netanya ve Tel Aviv kentlerine R160 roketleriyle saldırdı.
23:35--- Hamas sözcüsünden İsrail'e : Henüz çok az şey gördünüz. Daha büyük şeyler bekleyin

Saat- 23: 28--- İsmail Yasa: İzzeddin El Kassam Tugayları az sonra bir sürprizi olacağını duyurdu. İşgal askeri esir alınmış olabilir mi?
- El Kassam Tugayları Komando Birliği, Zikim Askeri Bölgesi'ne düzenledikleri saldırıda 7 İsrail askerini öldürdüklerini açıkladı.

İŞTE BU AKŞAM YAŞANANLAR

- İzzeddin el-Kassam Tugayları, Tel Aviv ve Kudüs’e de 4er "M 75" tipi, Füzeyle saldırmış bulunuyor!
- Rafaha yakın bulunan bir askeri üssün altında Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları bir tünel patlattıktan sonra israil Tv'den bir asker kayıp olduğu açıklaması geldi
- Filistin tarihinde ilk kez, Kassam Hayfa'yı da vurdu..

- Son Dakika: Gazze'den füzelerle vurulduktan sonra Tel Aviv'de havaalanı kapatıldı..
- Tel Aviv'de bulunan Bin Gorion havaalanı Gazze'den atılan füzelerle vuruldu..
- 3.5 milyon siyonist Gazze füzelerinden kaçarken 1.5 milyon Gazzeli israil füzelerini evin penceresinden dua ederek izliyor..

- Bir grup denizden israilli askerlerin bir kampına girip çatışmaya girdi, çatışmalar devam ediyor.. Grubun komutanı ile yapılan son konuşmaya göre, israilli askerlerde çok sayıda ölü ve yaralı var. Askeri üssüne giren 5 mücahit şehit oldu onlarca asker ölü ve yaralı var.

HABER10
 

kilicarslan

Kıdemli Üye
Katılım
14 Mar 2013
Mesajlar
4,054
Tepkime puanı
41
Puanları
0
Daha gecen ISrailde hükümet dagiliyor diye haber cikmisti, arkasindan yine savas patlak verdi, sizce bu bir tesadüf mü?
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
yeni-akit_2014-07-09.jpg




Az önce günlük gazetelere bakarken dikkatimi çekti.

Akitin birinci sayfası.

İsrail köpeklerinin saldırısı normalde İSLAMİ Hassasiyet olan her gazetede manşet olması lazımken akit bunu sadece 4 kelime ile fındık kabuğu kadar görmüş.

Akp var, tayyip var, siyaset var ama nasıl oluyorsa bu alçak israil sadece 4 kelime.

Kınıyorum akiti.
 

Verda

Gales
Katılım
9 Nis 2010
Mesajlar
10,917
Tepkime puanı
1,010
Puanları
0
Kassam Tugayları Tel Aviv'deki Havalimanını Vurdu


Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'in başkenti Tel Aviv'deki Ben Gurion Havaalanı'nı M75 füzeleriyle vurduğunu bildirdi.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'in başkenti Tel Aviv'deki Ben Gurion Havaalanı'nı M75 füzeleriyle vurduğunu bildirdi.

İzzeddin el-Kassam Tugayları'ndan yapılan açıklamada, "Tel Aviv kent merkezine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Ben Gurion Havaalanı, 4 adet M75 füzesiyle vuruldu. Ben Gurion Havaalanı, ilk kez hedef alındı" denildi.

Açıklamada ayrıca, Askalan'a 5, Aşdod'a 9 füze fırlatıldığı, Tselim Askeri Üssü'nün de 6 füzeyle hedef alındığı kaydedildi.

Öte yandan işgal ordu sözcüsü Yarbay Peter Lerner, sosyal paylaşım sitesi Twetter'daki hesabından yaptığı açıklamada, Gazze'den atılan 3 roketin, Tel Aviv el-Kubra bölgesinde "Demir Kubbe" savunma sistemi tarafından etkisiz hale getirildiğini belirtti. Lerner, saldırının ardından bölgede sirenlerin çalmaya başladığını ifade etti.

Benzin istasyonuna roket düştü


Gazze'den İsrail'e atılan roketlerden birinin benzin istasyonuna isabet etmesi sonucu 8 kişinin yaralandığı bildirildi.

Davut'un Kızıl Yıldızı adlı yardım kuruluşunun sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki resmi hesabından yapılan açıklamada, "Aşdot'taki bir benzin istasyonuna düşen roket nedeniyle 1'i ağır 8 kişi yaralanmıştır" denildi.
İşgal ordusu tarafından yapılan açıklamada da Gazze'den atılan 1 roketin "Demir Kubbe" füze savunma sistemi tarafından imha edildiği ifade edildi.

Operasyonların ismi "Yenmiş ekin yaprakları"


İzzeddin el-Kassam Tugayları, saldırılara karşı düzenledikleri operasyonları, "El-Asfu'l-me'kul" (Yenmiş ekin yaprakları) olarak adlandırdı.

İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, bir televizyon kanalında yayınlanan açıklamasında, "Düşmanın saldırısını sınırlı bir çatışma kabul ederek, kendisine gerçekte yapabileceklerimizin çok çok azıyla karşılık verdik" dedi.
"Savaşı başlatanın, tehditler savurup sonra da saldıran İsrail olduğunu ancak ne zaman sona ereceğine onun karar veremeyeceğini" ifade eden Ebu Ubeyde, kendilerini, işgal komutanların iddia ettiği gibi 1 hafta 10 günlük bir operasyonun aksine çok uzun sürecek bir savaşa hazırladıklarını vurguladı.

"Filistin halkı hedeflerine ulaşıncaya kadar durmayacak"


Saldırılara karşı verilen mücadeleyi "Yenmiş ekin yaprakları" olarak adlandırdıklarını aktaran Ebu Ubeyde, "Batı Şeria'da, Gazze'de ve 1948'de işgal edilen topraklarda başlayan devrim dalgası, Filistin halkı hedeflerine ulaşıncaya kadar durmayacak. Düşmanın evleri yıkması, kadın ve çocuk öldürmesi ancak ısrar ve güvenimizi arttıracak, saldırılara verdiğimiz karşılıklar ağırlaşacak" diye konuştu.


Ebu Ubeyde ayrıca, ilk defa İsrail'in en uzak noktasını füzelerle vurduklarını sözlerine ekledi.

"Yenmiş ekin yaprakları" tabiri, Kuran-ı Kerim'de Fil suresinde konu alınan, Kabe'yi yıkmak isteyen Ebrehe'ye ait fil ordusunun, Ebabil kuşları tarafından atılan küçük taşlar nedeniyle "yerle bir olma hali" için kullanılıyor.

http://www.haksozhaber.net/kassam-tugaylari-tel-avivdeki-havalimanini-vurdu-49817h.htm

 

dostluk

Kıdemli Üye
Katılım
18 Haz 2007
Mesajlar
5,663
Tepkime puanı
304
Puanları
0
Yaş
50
Konum
istanbul
Isid israili vursun cok muslumansa..neeen tum islam alemi swsaiz kaliyor filistin konusunda kinamakla oluyor sanki..gecen bir karikatur gordum ama nerde gordugumu hatirlayamadim..karikaturde gazze topragi kana bulanmis etrafinda insanlar aandalyede sirtini donerek bir halka olusturarak oturmuslar..insanlarsa genelde sarikli cubbeli arap kiyafetli devlet adamlariydi..ama baska devletlerin adamlarida vardi..
 

Yetim

Kısıtlı Erişim
Katılım
20 Tem 2007
Mesajlar
2,702
Tepkime puanı
22
Puanları
0
Yaş
45
BEBEK KATİLİ TERÖRİST İSRAİL

israil otoritedir otoriteye başkaldırılmaz diyen zihniyetlerin üzerimizdeki bu uyuşukluk etkisi ne zaman kalkacak acaba İSRAİL Yüzlerce insanı katlederken istisnanalar hariç islam coğrafyası vatandaşları olarak susuyoruz bu aynı zihniyet papa yada biat ederek gayri müslim alemi uyuşturmuş ... yer yüzündeki israilin bu vaşetine kim dur diyecek nasıl olacak ?

Bi de aşkdan bahsedenler gelin sevginiz varsa İsrail katillerinin canlarına kıydığı masum insanları sevin öyle ya

Eğer GERÇEK AŞIK OLAN OLSA BU ZAMANDA "Bir canlının canını için canını verirdi" Yaradılmışı yaradan ötürü sevmek

LAZIM
 
Üst