Kamalak, Saadet Almanya Temsilciliğini hizmete açtı

maksut ibrahim

Kıdemli Üye
Katılım
6 Kas 2009
Mesajlar
5,889
Tepkime puanı
139
Puanları
0
Kamalak, Saadet Almanya Temsilciliğini hizmete açtı01 Ocak 2015 Perşembe 16:15
Saadet Partisi, Almanya'da temsilcilik açtı: "Genel Başkan Kamalak: "Bizim işimiz sevgiyle kavga ile değil. Amacımız ise Allah'ın rızasını kazanmaktır"

ad1_kamalak_son.png




Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Almanya'nın Köln kentinde partisinin temsilciliğinin açılışını yaptı.
Köln'deki Otto-Hahn Cadesi'ndeki Saadet Partisi Almanya Temsilciliğinin açılışını Kamalak ile yardımcıları Temel Karamollaoğlu ve Hasan Bitmez yaptı.
Hollanda'dan getirilen mehter takımının konserinin ardından konuşan Kamalak, Avrupa'da ilk defa geçen sene teşkilatlanmaya başladıklarını ve kısa sürede belli bir noktaya geldiklerini söyledi.
Saadet Partisi olarak kırmak ve dökmek için yola koyulmadıklarını ifade eden Kamalak, "Bizim işimiz sevgiyle kavga ile değil. Amacımız ise Allah'ın rızasını kazanmaktır" dedi.
Bütün insanların dili, dini, ırkı ve mezhebi ne olursa olsun herkesin adalete ihtiyacı olduğunu vurgulayan Kamalak, şöyle konuştu:
"Adaletin olmadığı yerde haksızlık var demektir, zulüm var demektir. Zulüm altındaki insanların da huzur bulması mümkün değildir. Hakk'a dayanmayan bir sistemin ise adil olması mümkün değildir. Hakk'ın ölçüsü de Kur'an ve sünnette belirtilmiştir."
Törene Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın ile Saadet Partisi Avrupa Koordinatörü ve Almanya Temsilcisi Abdussamed Temel ve çok sayıda partili katıldı.(AA)

http://www.milligazete.com.tr/haber...msilciligini_hizmete_acti/347350#.VKWO6yuG8UQ

 

maksut ibrahim

Kıdemli Üye
Katılım
6 Kas 2009
Mesajlar
5,889
Tepkime puanı
139
Puanları
0
SAADET PARTİSİ ALMANYA'DA TEMSİLCİLİK AÇTI

saadet-partisi-almanyada-temsilcilik-acti-859406h.jpg


Dünya - 02 Ocak 2015 15:57
Saadet Partisi (SP), 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesi Avrupa çalışmalarına hız verdi.


Avrupa’daki 21 bölgede teşkilatlanmasını tamamlayan Saadet Partisi’nin Almanya Merkez Bürosu Köln’de açıldı. 1 Ocak’taki açılışa ve aynı akşam düzenlenen Saadet Şöleni’ne katılan SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, “Saadet gelecek, zulüm bitecek” dedi.
Açılışta Hollanda mehter takımı görkemli bir gösteri yaptı. Açılışa SP Genel Başkanı Kamalak’ın yanı sıra, Genel Başkan Yardımcıları Hasan Bitmez, Temel Karamollaoğlu, GİK üyesi Yakup Budak, Gençlik Teşkilatı Başkanı Fatih Aydın ve Avrupa ülkeleri bölge başkanları katıldı.

ZULÜM BİTECEK İNŞALLAH, SAADET DE GELECEK
Açılışın akşamında ise Köln’deki bir salonda Saadet Şöleni gerçekleştirildi. 3 bine yakın Saadet Partili’nin katıldığı şölende gençler, çeşitli sloganlar attı.
Mehter takımı ve Grup Anadolu Gençlik’in de sahne aldığı şölende Genel Başkan Kamalak bir konuşma yaptı. Konuşması “Saadet gelecek, zulüm bitecek” sloganlarıyla kesilmesi üzerine Kamalak, “Zulüm bitecek inşallah. Saadet de gelecek inşallah. Hiç şüpheniz olmasın” dedi.

BİZ, İNSANLARI ALDATMAK, SERVETLERİNE EL KOYMAK İÇİN UĞRAŞMIYORUZ
Türklerin Avrupa’ya tahta bavullarla geldiğini, bugün ise 90 binin üzerinde işyeri açıp 400 bin civarında insana istihdam sağladıklarını kaydeden Kamalak, “HemTürkiye, hem Avrupa size şükran borçludur” dedi. SP olarak tüm insanlığın mutluluğu için yola çıktıklarını belirten Kamalak, “Bizim yolumuz Mevla’nın, Yunus’un yoludur. Biz sömürüye, emperyalizme karşıyız. Biz insanları aldatmak, onların servetine el koymak için uğraşmıyoruz. Yaşanabilir bir Türkiye için var mısınız? Yeniden büyük Türkiye için var mısınız?” dedi.
AKP HÜKÜMETİ GÜN GEÇMİYOR Kİ YENİ BİR HATA YAPMASIN
SP Almanya Temsilcisi Temel ise Avrupa’da 21 bölgede teşkilatlanmayı tamamladıklarını, diğer yerlerde de çalışmaların sürdüğünü aktardı. AKP hükümetini de eleştiren Temel, “Hükümet gün geçmiyor ki, yeni bir hata yapmasın. Cari açı kontrolden çıktı. Ahlaksızlık alıp başını gitti.
Her bir kardeşimiz bunları kapı kapı dolaşıp anlatmalı. Yoksa bunun faturası ağır olacak” dedi. Şölende, eski konuşmalarından kesitler yayınlanan merhum lider Necmettin Erbakan’ın, “Milli Görüş’ün bir tek adresi vardır, o da Saadet Partisi’dir” sözlerine yer verildi.

TÜRKİYE CAYIR CAYIR YANIYOR
Avrupa Milli Görüş’ün kurucusu Hasan Damar da AKP’yi eleştirerek, “Siyasi makamda faizi, zinayı ayaklar altına alan liderler olmadıkça verilen fetvalar da işe yaramayacaktır” dedi, borçlara karşılık Türkiye bütçesinden 52 milyar dolar faiz ödendiğini hatırlattı. Gençlik Kolları Başkanı Fatih Aydın’ın ardından konuşan SP GİK üyesi Yakup Budak ise, “Türkiye cayır cayır yanıyor. Ahlaksızlık, manevi tahribat herşeyi yakıyor. İnancın içi boşaltıldı” dedi.

MAKUL ŞÜPHELİ OLMAMAK İÇİN DİKKATLİ OLUN
Türkiye’de medyanın iktidarın kontrolünde olduğunu vurgulayan Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez ise, “Yandaş, havuz medyası var. Bunlar ekranlarını Saadet Partisi’ne açmıyor. Medya ambargosuna karşı bizim bire bir seçmenle çalışma yapmalıyız” dedi. Son MGK’da “Legal görünümlü illegal gruplar” ve yapılan yasada “makul şüpheli” kavramları getirildiğini hatırlatan Bitmez, “Erbakan hocamızın kabul etmediği şeyler bu hükümet döneminde getirildi. Makul şüpheli durumuna düşmemek için dikkatli olun, bağıracaksanız Saadet diye bağırın” tavsiyesi yaptı.

BİZ ZULMETMEK, İNSANLARIN TEPESİNE VURMAK İÇİN GELMİYORUZ
Temel Karamollaoğlu da AKP’ye yüklenerek, “Bizim içimizden, batı ile ittifak halinde çalışanlar iktidara getirildi. Bugün ayağı kayanlar batı ile işbirliğine girdiği için kaydı” dedi. Karamollaoğlu, “Biz zulmetmek için, insanların tepesine vurmak, sömürmek için gelmiyoruz” diye konuştu.
CİHAN

http://www.aktifhaber.com/saadet-partisi-almanyada-temsilcilik-acti-1100217h.htm





saadet-partisi-almanyada-temsilcilik-acti-CHA-1639072-1-t.jpg
 
Üst