İzleyenlerden Yorum Bekliyorum

Katılım
13 Haz 2006
Mesajlar
444
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Yaş
45
Web sitesi
beysehiraktuel.blogcu.com
A.selam daha önceden izlemiştim...İlk düşüncem şu olmuştu Gözyaşı gecelerinin taklidi bu...Ama Hak c.c. rızası için yapılıyorsa neden olmasın..
 
A

ada

Guest
A.S ÇOKçok güzel emeği geçenlerden ALLAH RAZI OLSUN...

Emeğinize sağlık.ALLAH CENNET bahçelerinde buluşmayı nasip etsin(amin)​
 
M

Murat Sâki

Guest
maşallah kardeşim bu ne içtenlik şahsen ben çok beğendim tebrik ediyorum. Stüdyo ortamında bu tip çalışmaları yapsanız daha da güzel olacağından şüphem yok Allah razı olsun.
 

vuslatgeceleri

Asistan
Katılım
13 Eyl 2006
Mesajlar
438
Tepkime puanı
2
Puanları
0
Web sitesi
vuslatgeceleri.spaces.live.com
Beğendiğinize sevindim zinar kardeş saolasınız stüdyo ortamında bu formatta radyo programımız var bunu sahneye taşımayı düşündük ve ortaya bu izlemiş olduğunuz vuslatgeceleri programımız çıktı.Elhamdulillah çok yoğun taleplerle karşılaştık ve yaklaşık 3 yıldan beri vuslatgeceleri olarak sahne çalışmaları yapıyoruz tek kişilik anlatım üzerine.Gözyaşı gecelerine benzeten kardeşimizden de Allah(cc) razı olsun onlarda bir hizmet uğruna bunu yapıyolar ondan şüphemiz yok ancak bizim onlardan farkımız bizim yaptığımız program tiyatro niteliğinde değil izledi iseniz bunu farketmişinizdir.Tabii ki Allah(cc) rızası için yapılan bir hizmettir bizimki bundan da şüpheniz olmasın.Dualarınızla inşallah Cenab-ı Hak bizi bu yolda muvaffak etsin inşallah ki gönüllerde bir kar tanesi kadar iman kaldı ise bunu bir çığa dönüştürebilelim ve bir kişinin dahi kurtuluşuna vesile olup amel defteri kapanmayanlardan olalım inş.Selam ve Dua ile.....
 

gurbet

Asistan
Katılım
10 Haz 2006
Mesajlar
638
Tepkime puanı
3
Puanları
0
çok güzel bir çalışma Allah emeği geçenlerden razı olsun...
 

reisemre

Üye
Katılım
26 Eki 2006
Mesajlar
30
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
kayseri
ya kardeş çok güzel olmuş ya diyecek bişey yok süper valla o sesi dinledikçe içim bişekil oldu!......
 
Üst