İşte İstanbul'u kana bulayan o kadın

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com



http://www.internethaber.com/iste-istanbulu-kana-bulayan-o-kadin-754142h.htm


Değerlendirmem:


Dün sultanahmetde canlı bomba olup polisimize şehit eden DHKP-C'li hain kadın 1 Mayıs eylemlerinde "örgüt üyesi olduğu" gerekçesiyle gözaltına alınmış; ancak mahkemece serbest bırakılmış.





Hatta bu hain kadın BASIN TOPLANTISI yaparak emniyeti suçlayan açıklamalar da yapmış ve maalesef bizim medyamız da POLİS TARAFINDAN MAĞDUR EDİLEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ vs. diyerek buna çanak tutmuş!


Yazıklar olsun, böyle habercilik, böyle bir medya anlayışı olmaz olsun.
 

vertyucek

Üye
Katılım
23 Kas 2012
Mesajlar
88
Tepkime puanı
2
Puanları
8
Gerçektende öyle olan zavallı polisimize olmuş.CENAB'I ALLAH CELLE CELALÜH rahmet PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM şefaat eylesin
 

KAFKAS

Kıdemli Üye
Katılım
3 Nis 2014
Mesajlar
6,397
Tepkime puanı
445
Puanları
83
Konum
İstanbul
Kılıçdaroğlu sahip çıktığı Altunses ise ‘Partim bana sahip çıktığı için teşekkür ederim. Bu süreçte yanımda olan başta Gençlik Kolları olmak üzere CHP örgütüne teşekkür ediyorum’ dedi.

oeX0y_1420550851_801.jpg


Cumhurbaşkanına hakeret eden Altunses daha önce de Kılıçdaroğlu ile çektiği selfie pozunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

BAKANA SALDIRAN ŞAHSA DA CHP SAHİP ÇIKMIŞTI

Daha önce de Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen "50. Ulusal 24. Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli Anma Kültür ve Sanat Etkinlikleri"ne Başbakan Yardımcısı sıfatıyla katılan Bekir Bozdağ konuşmasının ardından kürsüden inerken Hüseyin Satı adlı bir şahıs tarafından saldırıya uğramıştı.
Bozdağ’ın yüzüne ve göğsüne yumruk atan Hüseyin Satı’ya yine CHP sahip çıkmıştı.
WV4CS_1420550807_0316.jpg
Polislerin yanına gelerek saldırganın yüzünü silen ve su içiren o zamanki CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran da tepki görmüştü.

Oran da o gün basına yansıyan görüntüsünü şöyle savunmuştu;"Biz orada vatandaşla polisin karşı karşıya gelmemesi için çalıştık, tansiyonu düşürdük. Daha sonra, uçaktan iner inmez hemen Sayın Bekir Bozdağ’ı geçmiş olsun demek için aradım ancak kendisine ulaşamadım"

CHP, VANDALLARIN DA YANINDA


2013'ün Mayıs ayı sonunda başlayan ve 20 gün boyunca başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin birçok yerinde Gezi Parkı protestolarında CHP'li vekiller boy göstermişti.

CHP'li bazı vekiller, kamu bankalarına zarar veren, belediye otobüsleri ve polis araçlarını yaktıkları için gözaltına alınanları polisin elinden almaya çalışmış, CHP Ankara Milletvekili Levent Gök hatta daha ileri gidip emniyet görevlilerine ağza alınmayacak sözlerle küfretmişti..

u8Ped_1420553019_6563.jpg


ERDOĞAN'A KÜFÜR EDENLERE PARA BİLE VEREN OLMUŞTU

Yine Gezi Parkı olayları sırasında İzmir'de Gündoğdu Meydanı'nda toplanan kalabalığı ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret eden eylemcilere para vermişti.

iquy5_1420553166_407.jpg


CANLI BOMBA İÇİN DE 'MAĞDUR' DEMİŞLER

CHP'nin, son olarak dün Sultanahmet'te polis noktasına saldırıda bulunan ve bir polis memurunu şehit eden canlı bombayı da savunduğu ortaya çıktı.

vgGCa_1420610322_3393.jpg

2012'de Sultangazi'de 1 polis memurunun şehit olduğu canlı bomba saldırısından sonra, istihbaratın benzer saldırılarda bulunabilecek isimler arasında gösterdiği dünkü saldırıyı gerçekleştiren Elif Sultan Kalsen için CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nun hazırladığı bir raporda Kalsen'in 'Polis tarafından mağdur edilen öğrenci' olarak bahsedilmişti.
 

KAFKAS

Kıdemli Üye
Katılım
3 Nis 2014
Mesajlar
6,397
Tepkime puanı
445
Puanları
83
Konum
İstanbul
Buna rağmen bazı basın organları, Elif Sultan Kalsen'ı "polis tarafından mağdur edilen öğrenci" olarak lanse etmişti.
CHP HAK İHLALLERİ RAPORUNDA BÖYLE SAVUNDU!

"Örgüt propagandası" suçlamasıyla cezaevi'nde bir müddet tutuklu kalan Kalsen'e gönderilen ve cezaevince kabul edilmeyen kitaplar CHP'nin "Nisan ayı İnsan Hakları ihlalleri raporununda" mağdur sıfatıyla yerini almış.

İşte CHP'nin resmi sitesinde yer alan o belge...

FDaNZ_1420584747_432.JPG

zfpsx_1420584763_8714.JPG
 

KAFKAS

Kıdemli Üye
Katılım
3 Nis 2014
Mesajlar
6,397
Tepkime puanı
445
Puanları
83
Konum
İstanbul
Canlı bomba vali ve polislerden şikayetçi olmuş!


07 Oca 2015 10:15 Samanyolu HaberDün gece, canlı bomba eylemini gerçekleştiren saldırgan Kalşen'in, basın açıklaması yaparak vali ve polislerden şikayetçi olduğu öğrenildi.:):):)












HADİ CANIM HABERİNİZ YOK MUYDU YOKSA:):):)





CİHAN: 'CANLI BOMBA OLDUĞU ÖNE SÜRÜLEN...'

Sultangazi’deki Gazi Polis Merkezi’ne yapılan saldırı sonrası 'canlı bomba'oldukları iddiasıyla fotoğrafları yayınlanan 9 kişiden biri olan ve dün Sulatnahmet'te 1 polisin şehit olduğu eylemde hayatını kaybeden Elif Sultan Kalsen'le ilgili haberi 13.09.2012 tarihinde abonelerine servis eden ve sitesinde yayınlayan Cihan Haber Ajansı(CİHAN) başlık olarak,
"Canlı bomba olduğu öne sürülen kadınlardan suç duyurusu" ifadesini kullanmış ve örgüt militanlarını savunan bir içerikle haberi sunmuştu. Bombacı Kalsen'in kendisini savunduğu, "Canlı bomba ilan ettiler, can güvenliğimiz yok. Bunun kaygısını yaşıyoruz. Buraya geldik ama çıktığımızda ne olacağını bilmiyoruz. Ben 3 ay önce tahliye oldum, açıktan faaliyet yürütüyorum. Bizi katletmek istiyorlar. Düşüncemizden dolayı bunu yapmak istiyorlar. Basının alet olmasını istemiyoruz" şeklindeki ifadelere de yer verilen CİHAN'ın ilgili haberi şu şekilde başlıyordu:

"Canlı bomba oldukları iddiasıyla basında fotoğrafları yayınlanan iki kadın, avukatlarıyla birlikte adliyeye geldi. Can güvenliklerinin tehlikede olduğunu savunan kadınlar, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve emniyet yetkilileri ile basın kuruluşları hakkında suç duyurusunda bulundu.":):):)
 

KAFKAS

Kıdemli Üye
Katılım
3 Nis 2014
Mesajlar
6,397
Tepkime puanı
445
Puanları
83
Konum
İstanbul
Sultanahmet'te dün akşam meydana gelen bombalı saldırıda 1 polis şehitoldu. 33 yaşındaki polisin ölümünün ardından Zaman gazetesi ilginç bir biçimde şehidin üzerinden hükümete yüklenme gayretine girdi.
MESLEĞİNİ BİLE KULLANDILAR
Şehit polis Kenan Kumaş'ın, eskiden atanamayan bir öğretmen olduğu ve atanamadığı için de polisliği seçtiğini belirten Zaman gazetesi, "sanki sırf bu yüzden ölmüş" algısı yaratmak için şehidin ölümünü bile kullanmaktan çekinmedi.
Gazete manşetine taşıdığı haberinde "Şehit polis, öğretmen olarak atanamadığı için polisliği seçmiş" başlığını kullandı.

zaman_5276.jpg
 

Mugalata

Kıdemli Üye
Katılım
10 Mar 2014
Mesajlar
4,252
Tepkime puanı
146
Puanları
0
Konum
izmir
fotoğrafdaki kadın değilmiş. yine yanlış haber, yanlış yönlendirme...
 
Üst