İşte Firefox 4 Mobile! - BETA [ download - indir ]

YagmuR

Üye
Katılım
18 Ağu 2006
Mesajlar
2,504
Tepkime puanı
586
Puanları
0
Yaş
35
Konum
¤´ UnuTuLu§taN `¤
Web sitesi
www.gencislam.com
Mozilla ekibi dördüncü nesil Firefox için yeni bir beta sürüm yayınladılar. Ancak bu kez söz konusu olan bilgisayarlar değil, akıllı telefonlar.

firefox4_mobile_beta_haber11296667740.png


Firefox ekibi şu sıralar hayli hareketli günler geçiriyor. Ekip, dördüncü nesil Firefox üzerinde yoğun olarak çalışırken, akıllı telefonları da unutmadı ve Firefox 4'ün mobil sürümünü yayınladı. Önceki sürümlerde olduğu gibi Firefox 4 Mobile da Android ve Maemo işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda çalışabiliyor.

Optimize Edilmiş 100 Firefox Eklentisi


Bugüne kadar üretilmiş en hızlı mobil Firefox sürümü olduğu belirtilen yeni mobil paketi için en hızlı açılan ve sayfaları en hızlı yükleyen mobil web tarayıcı yakıştırması yapılmış. Tarayıcının yeni sürümü, sayfalarda gezinme esnasında özellikle mobil tarayıcılarda sık kullanılan yakınlaştırma, yatay ve dikey olarak yeniden boyutlandırma gibi işlevleri çok daha hızlı bir şekilde uyguluyor.

Bilgisayarlar için yayınlanan Firefox 4 sürümünden kodlama yapısıyla hiçbir farklılığı bulunmayan mobil versiyon çarpıcı bir yeniliği de beraberinde getiriyor. Firefox 4 Mobile'da Eklenti Galerisi adı altında özel bir bölüm mevcut. Ve burada ilk etapta 100 adet olarak belirlenen, optimize edilmiş eklentileri de telefonunuza indirebiliyorsunuz.

FireFox Beta For Mobile Download


shiftdelete.net
 
Üst