İşte Fethullah Gülen'in Masonluk belgeleri

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
cxcmp632n8tvkuvsu.jpg



dosya2.png



İşte Fethullah Gülen'in Masonluk belgeleri


Paralel yapının 1 numarası Fethullah Gülen’in şimdiye kadar hiç bilinmeyen ilişkileri açığa çıktı. Yeni Şafak’ın ulaştığı tarihi belgelere göre Gülen daha ilk gençlik yıllarında Masonluk yemini etti ve üstün hizmetlerinden dolayı taltif madalyası aldı.


2341haltercumesi.png



0b6ahosgoru.jpg



Kaynak











Kaynak
 

can feda

Profesör
Katılım
11 Ocak 2015
Mesajlar
1,014
Tepkime puanı
13
Puanları
0
Konum
dünya...
Adamlar da hocaefendi diyor :) ilginç geldi... bu dönemde herkes tehlikede...artık her şey olabilir...bırakın masonluğu vs. erkek sandık halbu ki kadınmış gibi haberler bile yapılabilir...
 

can feda

Profesör
Katılım
11 Ocak 2015
Mesajlar
1,014
Tepkime puanı
13
Puanları
0
Konum
dünya...
Her zaman olduğu gibi...bu haber için internete baktım...hükümete yakın gazeteler bu haberleri geçmiş...aynı şekilde cemaate yakın gazeteler ise aynı konuda başka haberler geçmiş...Cemaate yakın bir siteden aldığım haberi paylaşayım burada bende...

Yeni Şafak baltayı yine taşa vurdu Geçtiğimiz haftalarda saray medyasının Sümeyye Erdoğan'a suikat planı diye yayınladığı belgelerin kendileri tarafından hazırlanan sahte belgeler olduğunun ortaya çıkmasının ardından bugün de havuzun Yeni Şafak'ı Fethullah Gülen'in mason olduğununa dair sözde belge yayınladı. Ancak Yeni Şafak gazetesinin manşeti daha internete düştüğü anda sözde belgelerin sahte olduğu ortaya çıktı.
yeni_safak_baltayi_yine_tasa_vurdu_h4036188_7ff55.jpg


HABERDAR / ÖZEL - Yeni Şafak gazetesi bugün manşetinden verdiği haberde Fethullah Gülen'in mason olduğunu ileri sürdü. Ancak gazete daha sabah dağıtıma dahi girmeden haberin ve haberde kullanılan sözde belgelerin sonradan hazırlanan sahte belgeler olduğu orrata çıktı. Saray medyası bundan önce de Emre Uslu'nun Fuat Avni oldugunu ve Sümeyye Erdoğan'a suikast planı yaptığını ileri sürmüştü. Ancak bu haberlerin yalan olduğu ve haberlerde kullanılan sözde belgelerin de kendileri tarafından hazırlanan düzmece belgeler olduğu ortaya çıkmıştı. BELGELERİN SAHTE OLDUĞU GAZETE DAĞITIMA DAHİ GİRMEDEN ORTAYA ÇIKTI Bu haberlerin ardından bugün de Yeni Şafak gazetesi "İşte şok belgeler" başlığıyla manşetten verdiği haberde, Gülen'in mason olduğunu ileri sürerek, "Paralel yapının 1 numarası Fethullah Gülen’in şimdiye kadar hiç bilinmeyen ilişkileri açığa çıktı. Yeni Şafak’ın ulaştığı tarihi belgelere göre Gülen daha ilk gençlik yıllarında Masonluk yemini etti ve üstün hizmetlerinden dolayı taltif madalyası aldı." ifadesini kullandı.
SAHTE BELGELERİ KENDİLERİ HAZIRLAMIŞLAR Ancak Yeni Şafak'ın yalanı gazete daha dağıtıma dahi girmeden ortaya çıktı. Gazetenin haberinin baştan sonra yalan olduğunu, belgelerin de sonradan uydurulduğunu internette yer alan açık kaynaklı bilgiler de ortaya koyuyor. Yeni Şafak'ın haberinde yer alan sahte belgede mektubun Gülen'e 1975 yılında verildiği iddia edilyor. İddiaya göre veren kurum ise "Türkiye Büyük Mason Mahvili. Ancak mektubu veren derneğin ismindeki Türkiye ibaresi 1973 yılında kanunla kaldırılmış. Yani sahte mektupta yer alan 1975 tarihinde böyle bir kurum bulunmuyor. SAHTE BELGEDE YER ALAN TARİHTE ÖYLE BİR KURUM BULUNMUYOR Belgenin sonradan hazırlanan sahte bir belge olduğunu ortaya koyan bir diğer kanıt da belgedeki eskime ve yıpranmalardan, hatta üstüne dökülen çaydan kelimelerin etkilenmemiş olması. Belgeye dikkatli bakıldığında eskitme yapılan kağıttaki siyah harfler lekenin üstünde kaldığı yani sonradan yazıldığı açıkça görülüyor.

13(3).jpg


1w.jpg


Şahsen ben artık kime inanacağımı şaşırdım...Allah hepimize hidayet versin...sonumuzu hayır eylesin...
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
2341haltercumesi.png




Yıl 1967

Bu belgeyi MASONLAR yazmışlar.

ve HOCA EFENDİ diyorlar:)

Doğrusu çok acemice hazırlanışı bir photoshop gibi geldi bana, hiç olmazsa hoca efendi yazmasaydınız yahu:)
 
Üst