İsrail'den Gazze'ye Saldırı

cahid

Kıdemli Üye
Katılım
18 Ağu 2009
Mesajlar
6,069
Tepkime puanı
1,417
Puanları
113
Konum
Muamma...!
resim.php

İsrail savaş uçakları bugün sabah saatlerinde ardı ardına Gazze'ye füze saldırısı düzenledi.

İsrail hava kuvvetlerinin hedefinde öncelikli olarak Rafah sınırındaki tüneller vardı. Hava kuvvetleri, tünellerin olduğu bölgeyi şiddetlice bombaladıktan sonra iç noktalara doğru ilerledi. Gazze'deki resmi kaynaklar, saldırının 04:00 sularında başladığını duyurdu.

İsrail hava kuvvetlerine ait F-16 savaş uçakları, en az iki füzeyle Rafah sınırındaki tünellerin bulunduğu Selam mahallesini vurdu. Üçüncü füze ise Selam'a yakın olan terkedilmiş bir bölgeyi vurdu. Bu saldırılardan kısa bir süre sonra Gazze'nin orta bölgelerindeki Nusayrat hedef alındı. Aynı saatlerde Gazze sınırına yakın bölgelerdeki İsrail birliklerinde de hareketlilik gözlemlendi.

Resmi kaynaklara göre İsrail'in bugün sabah düzenlediği hava saldırılarında yaralanan olmadı.

İsrail'in bir hafta önce düzenlediği saldırılarda ise 3 kişi şehid olurken aralarında çocukların da bulunduğu 10 Gazzeli yaralanmıştı.

isra haber
 
Katılım
27 Mar 2010
Mesajlar
512
Tepkime puanı
120
Puanları
0
Kafirden başka ne beklenirki, eğer insan olsalardı biraz vicdan olurdu.. Mel'un şeytanlar... "Kâfirlerin hali, bağırıp çağırmak dışında bir şey duymayan, yine de haykıran kimsenin haline benzer. Onlar sağırlar, dilsizler, körlerdir. Onun için düşünmezler." (Bakara-171)
Kafirin zulmü varsa mazlumun rabbi var..
Allah (c.c) çok sabırlı... Ama az kaldı..
 
Üst