İsrail ve DECCAL

alitufan2003

Profesör
Katılım
27 Ağu 2013
Mesajlar
1,370
Tepkime puanı
11
Puanları
0
Konum
Yalova
“Büyük İsrail Devleti” hedefi yolundaki stratejik planlarını Dünya Siyonist Örgütü’nün Kudüs’te neşretmekte olduğu “Kivunim (Yönelişler)” dergisindeki bir makalede bundan 30 yıl önce yer alan beyanlar yahudilerin nasıl sistemli bir plan üzerine gittiklerinin göstergesidir:

“Merkezde yer alan gövde olması bakımından
Mısır, özellikle Müslümanlar ile Hristiyanlar arasındaki giderek sertleşen çatışmalar gözönüne alınırsa, şimdilik bir kadavradır. Bu ülkenin ayrı coğrafi eyaletlere bölünmesi, bizim için siyasi hedefimiz olmalıdır.
Böylece Mısır bir kere parçalandıktan ve merkezi iktidardan yoksun bırakıldıktan sonra, Libya, Sudan ve diğer uzak ülkeler aynı çözülmenin içine gireceklerdir.
Dış görünüşe rağmen, Batı cephesi Doğu cephesinden daha az problem çıkarıyor. Lübnan’ın beş eyalete bölünmesi... Arap dünyasında bütününde meydana geleceklerin müjdesini veriyor.Suriye ve Irak’ın etnik veya dini kıstaslar bazında belli bölgelere ayrılması, uzun vadede, İsrail için öncelikli gaye olmalıdır. Bunun birinci safhası ise, söz konusu devletlerin askeri güçlerinin imha edilmesidir. Suriye’nin etnik yapısı, kendisini parçalanmaya hazır hale getiriyor. Suriye’nin deniz sahili boyunca bir Şii devleti, Halep’te ve Şam’da birer Sünni devleti kurulabilir. Her halükârda Huran’la birlikte Ürdün’ün kuzeyinde kendi devletini kurmayı ümid eden bir Dürzî kimliği de ortaya çıkabilecektir... Böyle bir devlete, uzun vadede, bölge için bir barış ve emniyet garantisi olacaktır. Bu bizim rahatça gerçekleştirebileceğimiz bir hedeftir.Petrolca zengin ve iç mücadelelerin pençesindeki Irak, İsrail’in nişan çizgisindedir. Onun dağılması bizim için Suriye’ninkinden daha önemlidir, zira Irak, yakın vadede İsrail için en ciddi tehlikeyi temsil etmektedir.”
(Kaynak: Kivunim, Kudüs, Şubat 1982, sh: 49-52)


İşte YAHUDİ'nin 1982'deki öngörüsü ve bugün yaşananlar!!!!
Herhangi bir yoruma gerek bırakmayacak açıklıkta ve netlikte, İsrail tarafından safha safha sinsi yöntemlerle tatbik edilen bir strateji...
Aslında düşününce biz de ülke olarak bu sinsi plana istemeden de olsa alet mi oluyoruz diye insan düşünmeden edemiyor? Çünkü bu adı geçen ülkelerin toprak bütünlüğünden yana Türkiye olarak ciddi bir tavır koyamadık.




 

alitufan2003

Profesör
Katılım
27 Ağu 2013
Mesajlar
1,370
Tepkime puanı
11
Puanları
0
Konum
Yalova
Yahudiler yine bu mübarek ay'da yapacaklarını yaptılar ve gerçek yüzlerini bir kez daha ortaya koydular.Hazret-i Allah bize Kur’an-ı kerim’inde yahudileri tanıttığı için biz müslümanlar gördüklerimize şaşırmadık.
Peygamberlerine en büyük iftiraları atan, bazı peygamberlerini öldüren, milletlerini ve ırklarını ilahlaştırarak çok sapkın bir dini telakki kuran yahudiler kendilerinde gerekli kuvveti bulmuş olsalardı bu yapılanlardan şüphesiz daha beterlerini yapmaktan hiç geri durmazlardı.
Bu hakikat Âyet-i kerime’lerde şöyle haber verilmektedir:
“Öfkeleri ağızlarından taşmaktadır.” (Âl-i imran: 118)
“Kalplerinin gizledikleri ise daha büyüktür.” (Âl-i imran: 118)


İsrail Devleti’nin nihai gayesi yahudilerin
“Vaad edilmiş Topraklar” inancına konu olan Nil’den Fırat’a uzanan bütün ülkeleri ele geçirmektir.
“O günde Rab Abraham (İbrahim AS.) ile ahdedip dedi: Mısır ırmağından büyük ırmağa, Fırat ırmağına kadar bu diyarı senin zürriyetine verdim.”
(Muharref Tevrat, Tekvin, 15/18-21)


Yahudiler bu amaçları uğruna büyük harpler, büyük kıyımlar planlıyorlar. Tabii bunu kendi elleriyle yapacak değiller. Her zaman olduğu gibi insanları, milletleri, devletleri birbirine düşürecekler.
Allah-u Teâlâ yahudilerin bu sıfatları hakkında Âyet-i kerime'sinde şöyle buyurmaktadır:
"Onlar yeryüzünde durmadan fesat çıkarmaya koşarlar." (Mâide: 64)

Aslında yahudiler de dünyanın sonunun (ahir zamanın) geldiğini biliyorlar. Ancak bilmeleri gereken bir şey daha var. Onlar bu dünyevî ihtirasları ve bozuk icraatları ile gerçek dinin temsilcisi "Mesih"i değil, dünyevî ihtirasın temsilcisi "Deccal"i bekliyorlar ve ona zemin hazırlıyorlar. ...

Ebu Saîd-i Hudrî -radiyallahu anh-den rivayet edilen bir Hadis-i şerif’lerinde:
“Deccal yahudidir.” buyurmuşlardır. (Müslim: 2927)

Enes bin Mâlik -radiyallahu anh-den rivayet edilen bir Hadis-i şerif’lerinde ise buyururlar ki:
“Taylesan elbiseleri giyinmiş yetmişbin İsfahan yahudisi Deccal’in emrine girecektir.” (Müslim: 2944)

 
Üst