İsrail devleti yıkılmalı!

mahmud enes

Doçent
Katılım
24 Nis 2010
Mesajlar
708
Tepkime puanı
42
Puanları
0
MAZLUMDER İstanbul Şubesi "Siyonizm İle Mücadelede Yeni Stratejiler" Paneli'ni Bayrampaşa Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi.


Panelde konuşan Neturei Karta Üyesi Haham Ahron Cohen; Yahudiliğin 3 bin yıllık tarihi olduğunu ancak Siyonizm'in daha çok yeni olduğunu, Siyonizm'in yaptıklarının Yahudilere mal edilmemesi gerektiğini ifade ederek "İsrail Devleti Yıkılmalı" dedi. MAZLUMDER İstanbul Şubesi "Siyonizm İle Mücadelede Yeni Stratejiler" Paneli'ni Bayrampaşa Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi.
Ahmet Mercan'ın moderatörlüğünü yaptığı panele MAZLUMDER'in davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Islamic Human Rights Commission (IHRC) Başkanı, Neturei Karta Ortodoks Yahudi Örgütü'nün temsilcileri, Britanya Müslümanlar Birliği Politika Direktörü ve MAZLUMDER Genel Başkanı katıldı. Panelde ilk olarak konuşan Britanya Müslümanlar Birliği Politika Direktörü Said Ferjani, ayet ve hadislerde geçtiği şekilde Yahudilerin top yekûn düşman ilan edilmediğini, sadece zulmedenlerden bahsedildiğini söyledi. Ferjani'den sonra söz alan Neturei Karta Üyesi Haham Ahron Cohen ise; Yahudiliğin 3 bin yıllık tarihi olduğunu ancak Siyonizm'in daha çok yeni olduğunu, Siyonizm'in yaptıklarının Yahudilere mal edilmemesi gerektiğini ifade ederek "İsrail Devleti Yıkılmalı" dedi.


Milli Gazete
 

oguz

Yeni
Katılım
29 Eki 2006
Mesajlar
1,560
Tepkime puanı
36
Puanları
0
İsrail devleti yıkılsın demekle yıkılmıyor ,bu iş nasıl olacak
en güvendiğiniz one muite diyenler dahi anlaşma üstüne anlaşma yapabiliyorlar .
demekki ekonomik gücün,askeri gücün,teknolojik gücün ,birde imani gücün olmadan bu işler olmaz .
 
Üst